Vilken härlig dag.

Men palla skriva alla det där då jos'e!!! Jag orkar knappt läsa igenom hälften!!! Kunde du inte bara haft typ 10 frågor och lite roligare frågor, typ konstiga som "Hur ofta rapar du dagligen?" eller "Hur ofta spottar du när du borstar tänderna?" eller "Vem av dina vänner tycker du är smartast?". Då hade jag lätt gjort det!! Men nä det där går jag inte med på!!! Möjligen frågorna om vad man har å sig, gjort idag, favvo saker och det jag vill göra innan jag dör, dom är roliga faktiskt!! Föresten vill jag inte att dom ska veta allt, det blir bara creepe.

För att komma till saken, idag har jag haft helt okej lektioner med min estetiska klass. Väldigt händelselös dag måste jag säga, vilket förvånar mig. Jag kan i alla fall nämna att morsan råka köpa mussli med kusar och nät i, blää! Men som tur är fick hon byta till ett nytt ätbart paket, ush såg ut som en spindel hade vävt nät i paketet. Hm vad ska jag skriva mer? Att jag är gladare en jag varit på länge, jag bara går runt och myser i mitt sinnestillsånd mmmmm....fyfan vad glad jag är!!! Hihihi och på söndag från och med imorgon, om exakt sex dagar börjar min tvdrog och nästan en del av hela min existens, det jag lever för. åhhh kan knappt bärga mig!!

Hejdå alla fina människor! Hoppas ni får dröma många vackra drömar och vaknar med ett leende å läpparna! 

HIhihihihihihhihiihahahahahahafnisshihihifnisssssshahahahahah...ahhh känns skönt att skratta och fnissa, tssssshhihihihiihihiihi!!! Ja jag vet att jag är hyper, men det skiter jag i!

Ma


Jag utmanar alla er bloggare

Vore kul om alla gjorde den här listan, bara för att. Kanske för att läsarna ska lära känna oss, eller tja, för att ni har tråkigt, eller för att jag vill och utmanar er.

Såhär svarar jag:


Tio första:
Första bästa kompis:
Gabrielle
Första bil: -
Första husdjur: Missan eller två kaniner vi hade över sommaren när jag var omkring 5.
Första semester: Den jag minns gick ned till vackra Småland.
Första jobb: Har aldrig haft något jobb. Inte ens något litet skitjobb.
Första köpta skiva: Friends tror jag. Eller Aqua, fast den var brors som jag lånade.
Första riktiga kärlek: Har aldrig haft någon riktig.
Första piercing: Har bara i öronen,
Första konsert: An Cafe

Nio sista:
Sista bilfärd:
Övningskörandet i dag.
Sista filmen du såg: Slumdog millionare
Sista ringda telefonsamtal: Jennifjärt.
Sista bubbelbadet: Oj. Jag har ingen aning. Var superlänge sen.
Sista spelade cd: Simon Norrsveden - Ok baby det är dags att vi ska vinna allt.
Sista gången du grät: Hm... I torsdags på skolan. Sen smet jag hem.
Sista måltiden: Mamis köttbullar.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?

Blivit arresterad?
Blivit kär vid första ögonkastet? Nja
Varit på tv? LokalTV
Fått ditt hjärta krossat? Njä, inte på riktigt.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Skrivit, men inte sagt. Tror jag i alla fall.
Haft ett one night stand? Jodå.
Busringt till nån? Såklart!

Sju saker du har på dig:
1.
Mysbyxor
2. Trosor
3. BH
4. Linne
5. Festival armband (p&l och yran)
6. 2 ringar
7. Mascara

Sex saker du gjort idag:
1.
Kört bil
2. Gjort om min blogg
3. Suttit vid datorn
4. Bestämt kläder till veckan (Ja, jag brukar planera i förtid)
5. Lyssnat på musik
6. Nästan krockat. Dum vägkorsning!

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1.
Musik
2. Kreativitet av alla dess slag
3. Kläder
4. Bra människor
5. Cup-noodles

Fyra länder du vill åka till:
1.
Japan
2. Afrika-by
3. England (igen)
4. Island

Tre val:
Svart eller vit?
VITT (gärddvit)
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Helst båda samtidigt.

Två saker att göra innan du dör.
1.
Bli lite yttepytte känd.
2. Ha varit tillsammans med en såndär assnygg mörkhyad kille.

En sak du ångrar:
1.
Kan inte riktigt komma på något...



bloggtorka

Hej bloggeeeeeeeeen!
Jag tar på mig ansvaret att blogga lite mitt i torkan.

I morgon är det skola. Det känns awesome. Löjligt vad fort man anpassar sig.
Helgen har väl inte varit sådär jätteinnehållsrikt vilket är tråkigt. Men skönt också och jag har hunnit övningsköra mig ganska duktig. Det är knäppt vad fort man lär sig. Kanske borde kolla på bil nu så jag har en tills jag skaffat körkort! HOHOHOHOHO. Fast det blir ju till våren, men ändå.


Skall nog se någon film för att få tiden att gå fortare så jag kommer till skolan snart. Och träna lite. Jag har snart magrutor, den du Malin! (Fast jag har inte tränat nå mycket, jag är ett underbarn = undernärd. hehehehehe)

Jejje, bai!

Det är i Linköping det händer.

Det är asnajs här i Linköping. Vi har ätit världens godaste falafel. Vi ska vara uppe hela natten och äta friterad banan. Ni missar verkligen något :)

Jag har spridit knäppamedfingrarnaochgöratummenupp hit också. Det är snart inne överallt i hela Sverige, världen. Jag ska vara stolt som skapat trenden.

Malin

Wanna be on top?

Topmodell börjar 6 september inte 15!!!!! Ihihihihihi det är as snart!!!! Så jävla nice!!!! Upprepar 6 september!!!!!

Ma

.

Är det någon av oss som har varit inne och fifflat med designen? eller varför har headern hoppat till vänster?

The Birthday Massacre och syntetiska dreads

Jag väntar på att ett album skall laddas ned. The Birthday Massacre - Show and Tell. Hoho, ja det är sant. Fin springmusik. Jag skall nämligen ut och springa. Dels för att jag har så tråkigt, dels för att jag måste bli pigg och dels för att jag gillar att springa.
The Birthday Massacre trodde nog ingen att jag lyssnar på. Hehehehehehe. Inte jag heller. Sån musik är ju kanske inte riiiktigt min stil. Korn och Slipknot och sånt gillar jag inte, de här gillar jag bättre. Det kanske är helt olika geners. Jag kan inte sånt här. Men w/e.
13 min kvar. Åh vad jobbigt att vänta.


Såhär ser de ut iaf. Om ni inte visste.


Jag tror att jag ska börja göra dreads. Syntetiska. Typ blå och svarta. Till mig själv.
Sen ska jag börja sminka mig asmycket och gå i 15 cm höga platåskor med trasiga strumobyxor och kedjor överallt. Och pierca mig på 25 olika ställen och måla naglarna svarta och bara klä mig i svart med antingen rött eller blått (för att mactha håret).
Det vore nåt va?

Nej, men jag tror att jag kanske skall starta mig ett UF som projektarbete. Och göra dreads alltså. Och sälja.
Mmm, det vore fint.

xXDarksideJosefinXx


Ischlo pischlo

Måsta ladda upp bild. Den här färgen kan jag lätt tänka mig, kanske mörkare. dreggel..

Min lillasyster kom hem från Bollnäs idag. Hon verkar haft det ganska trevligt där. En sprillans ny bärbar dator fick hon idag när hon kom hem med. whaaaaaaat? avundsjuk som tusingen är jag och nu funderar jag på om jag ska köpa en jag med. Eller en teve. Dator, eller teve? Det är frågan.

I morgon ska jag nog till Hudiksvall och shoppa upp en del av mina lönepengar. Eftersom jag egentglien bara använder tights och strumpbyxor nu förtiden så känns det som att jag behöver köpa lite byxor, jeans till och med. :O Med vem, när och hur är en annan fråga. Gröna converse vill jag ha med.

Jag känner mig så äckligt gammal nu förtiden.. Lyssnade alldeles nyss på en låt som påminde mig om när jag gick i åttan (Zimmerman, Hurricane). Åhh.. jag vill inte bli vuxen. Jag vill inte växa upp alls känner jag.. Tänk om man kunde vinna på lotto, som en person sa till mig, då skulle man ju inte behöva arbeta. Bara göra det man vill här i livet... suck.

Maggi

Mysefin är i farten igen

Mysefin har tråkigt. Jennifer har pojkbesök, Malin har säkert också pojkbesök. Eller är på besök. Emma planerar nog flytten eller så sover hon kanske? Eller nä, inte än. Lovisa har jag ingen aning om.
Emil skulle ringa men han har dissat. För första gången på evigheter som han inte ringer. Haha.
Och det är bara turkar som skriver på msn. Mmmmh kul.

Jag tror jag ska se någon film. Kanske jag ska se film hela helgen. K-u-l. Fast på Söndag kanske jag har ett fotojobb. Hoho, KUL.
Mysefin ska nog se film nu. Med chilichips (asstarka) och Bobs hallonsaft. Fast nu ringde Emiiiiiiiiiil. Sen filmdax jaow.

Längsta inlägget EVER.

Idag var jag till hudik med josefin och jennifer, hitta skor jag ville ha. Ska åka dit och köpa dom när studiebidraget kommer. Fina Josefin och Jenniferpruttskrutt har beslutsångest, dom prova MASSOR av skor! Vi hade fasligt roligt tillsammans idag, vi beter oss ganska fasligt också, speciellt Fjutt hon är helt utanför rutan ibland. Men vi skiter i att försöka få in henne igen, det lönar sig inte. Jennifjutt gillar att vara utranför rutan, jag och josefin är utanför ibland, vi kan också vara hel knasiga, men ingen slår Fjutten INGEN. Jennifer tycker min rumpa är sexig, hon är så go och fin att man kan dö, puss på dig jennifjutt<3! En kläm på stjärten är precis vad jag behöver ibland för att känna mig snygg igen, och det ger hon mig. Josefin jag och jennifer har ätit korv också, jag älskar korv, den är så god men ändå enkel mmmm...koooorrrrrrv! Det finns inget bättre att stilla shopping-hungern med!

Morsan tittar på postkod miljonären, jag titta mycket på det förut, var rätt duktig på frågorna, men det kan man inte tro, så flum som jag är. Vi ska ut och gå sen hon och jag, språka kvinnliga hemligheter, eller ja en DEL hemligheter, berättar ju som sagt typ inget för min mor numera. Syrran är tydligen ute och festar eller nått med sitt lodis crew, hon kommer nog inte sakna mig ett dugg, jag kommer verkligen sakna henne....NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT! Fyfan vad skönt asså. Nu ska jag...ja vad ska jag gör egentligen? Lyssna på lasse lite kanske eller krypa ner i sängen utan kläder och läsa porrtidningar? Jag är nog mer sugen på Lasse faktikst, det andra kan jag ta när jag är i en 40årskris. Jag äger inte heller några porrtidningar, konstigt.

Mitt rum är som en grotta, mörk och kall. Inte som Hugh Heffners kärleksgrotta på Playboymansion, mer som en läskig nattsvartgrotta vid havetsklippor, blå och mörk. Det kan ju bero på att jag har mina mörkläggningsgardiner för fönstrett, men jag bryr mig inte, skit samma. Fuck darkness.

Detta blev ett låååååångt inlägg, vem bryr sig, inte jag! Vet ni då Josefin, Fredde och Maggi!!! Ni andra vet jag inte om ni kollar på detta lika mycket och intensivt, men om ni gör det Malin och Jennifer så vill jag att alla ska veta att....TOP MODELL BÖRJAR SNART! 15 september eller nått! Kan knappt bärga mig! Kan ni? TOP FUCKING FANTASTISKA MODELL BÖRJAR ihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nu är jag klar med mitt bloggande tror jag.

Ma

Jag fundera på om jorden skulle vara bättre om den var rund.

Jag sitter här och funderar på hur jag ska spendera min fredag kväll. Hmm....Idag så hjar vi haft två stycken onödiga lektioner, fast jag gillar samhälle, så jag härdar ut. Men digitaltskapnde härdar jag inte ut, kommer skolka i framtiden från denna lektion, deffenetivt. josefin och jennifer mobbade ut mig när dom flänged runt och betställde mössor, helt lyriska och galna vart dom över allt krimskrams, jag bara sprang efter och försökte hålla takten för att inte bli lämnad. Hmm ja nu ska vi äta igen i matsalen, sen vet jag inte vart jag tar vägen, förmodligen hem till tv och min familj, kul. Jag har bekväma skor, mycket bekväma och sköna att gå i, måste använda dom oftare. Skit snart flyttar jag, är lite nervös faktiskt....

Ma

JENNIFER ÄR BÄST
Och josefin!!!!!!111 (hundraelva)

töntjennifer.

Jennifer och jag är lite som samma person. Vi använder samma inlogg på datron, säger samma sak samtidigt, tycker lika om det mesta, är lika sjuk i huvudet och har nu beställt exakt likadana studentmössor. Bara det att hennes är i storlek 54 och min 56. Vi gillar även att prutta i varandas sällskap, slicka på varandas ögon och klä ut oss. Vi har ett förträffligt fint liv tillsammans. Alla borde ha det så bra som oss. "If I were a boy" säger vi ofta till varandra. Fint. 

Emma och Jennifer bloggar här bredvid mig. Hehehehehehe. Vad roligt.
Men nu ska vi gå och äta (igen, vi gillar matMAAAAAAAAAAAT!) med hon som informerade om mössorna så hon ser ut som en elev och kan på så sätt äta gratis.

Adjö, nu ska jag läsa Jennifers inlägg.
Vi slutar nu föresten, bäst. Jennifer och jag ska kolla på skor. Klackade höstskor båda två. Ojoj.

JOLSIII>!

Mössprovning

Jag sitter och bloggar, det gör Emma och Josse också. Brevid mig dessutom, på samma blogg. Sammtidigt. Det är kul. Det ska bli spännande att se vad de skriver! Heheheh... Jag blev så tagen av att de skriver brevid sammtidigt att jag glömmmde boert vad jag skulle skriva nu skriver jag som emma med madsdsa sravfel! :D askul!!

Jo jag och josse har beställt studentmössor nu! Wiiee!

/Jennifer

Emma äger mig så fett mycket mer!!!!!!!!!!!

på natten

Jag är helt tjoflöjt i huvudet som en riktig dumsnut som sitter uppe nu.
Okej, halv ett är inte så jättesent, men jag måste äta också. Tossigt. Jag kommer vara tröttrtrött i morgon. Men det gör inte så mycket för jag har en ickeplanerad helg framför mig, så jag kan sova hela helgen.
Det är roligare att sitta här om nätterna än att sova. Jag loggade in på msn, det är feting coolt för att vara mig. Jag nöjer mig oftast med facebook-chatten. Men har insett att msn är mycket bättre, ja.

Hm ja, det var allt. Godnatt.

Kraften.

Fredrik sover, eller jag tror det i alla fall. Han kan låtsas också. Jag är jättetrött, men känner att det inte riktigt är rätt att sova, det är något som fattas. Kanske just det här inlägget. Hoppas. Annars går jag emot känslan och sover ändå. Dygna är inte rätt just nu. Vore inte så festligt helt själv liksom.

Malin

Min randiga natt-uniform.

Jag har en jätte mysig randig pyjamas, den är så tunn och skön att det är helt otroligt. Jag vill ha en matchande nattmössa. Hmmm vad ska jag skriva mer? Imorgon är en ny skoldag, men sen är det helg! Då ska jag och morsan åka till farsan med en säng och lite annat kanske, se hur lägenheten ser ut.
 
Ikväll har jag övningskört sen åkte jag cykel till jennifer och titta på "sexiga" Ernst, han sa så här "och nu när jag ska smeta ut oljan använder jag mina två finger att stryka med" hmm kan ju undra varför jennifer och josefin är hot för honom liksom. Sen sa han även "Det doftar som rena lakan här ute" och " Mmmmm....Min själ, min själ min SJÄL! Pratar jag skånska nu? Det känns som det!?". Ernst är en äckel gubbe som har för mycket fritid och förknippar allt omkring honom med det gudomliga. Han luktar på saker, smeker saker och är allmänt koko. Men visst om man vill se på lantporr är det ju det perfekta programet. J&J ni får gärna gifta er med Ernst, jag föredrar någon som inte pratar om vattenfall av trä, och som är..eum vad är ordet...just det..SNYGG!!!!!!

Dröm sött vakna blött!

Ma

sånt

I går lekte jag med Jennifer och Matias. Det var himla fint. Innan dess var jag på körskolan med Emma för teorikurs. Det var också helt okej. På tisdag ska vi tillbaka. Hoho.

Hemma hos Jennifer hade vi det kalasmys som sagt. Vi låg på golvet och skrattade (för allt blir, som jag redan sagt, så mycket roligare när man ligger ned), åkte och hyrde film i ganska söt utstyrsel, kollade på filmen och lite sådär. All the Boys Love Mandy Lane hette filmen. Bra faktiskt, det skulle vara en rysare tror jag, det tyckte inte jag att den skulle klassas som, men bra ändå, ja. Halv ett åkte Matias hem efter att Jennifer hade somnat på soffan och vi började kolla på filmen en andra gång. Fast mitt i, för att en pojke var grymt söt, så jag måsta se det igen. Hehehhehehehehe

Jennifer, Lovisa och jag har börjat läsa Latin. Det känns rätt meningslöst, men det funkar.

Jag åkte hem vid ett från skolan i dag. Bra att skolka första veckan, duktiga Josefin.
Jag fyllde mobilen med mer musik: Lasse, Lars, Bob och Melissa bla., tog med mig en filt, kameran och kakor och gick ut i skogen. Det är såna konstigheter jag kan göra ibland när jag är lite knäpp i huvet. Underbart mysigt var det i alla fall.

Nu ska jag äta, sen ska jag övningsköra. Jag körde lite i går med Matias, han är en grymt bra lärare. Jag har aldrig kört så bra.


Två bilder från i går. Lägg märke till klackskorna på Matias.  (Det kanske kommer upp en film senare i kväll också)




PUSS!

Jennifer blåggar

Jag har inte bloggat på länge. Malin säger allt jag skriver högt, jag blir lite konstig i huvet!!!!!! :O:OOOOO


Vi ska tillverka tvålar på vårat UF företag, det blir bra. Luktar gott, äter gott.
Jag har fått stränga order om att blogga. Det är ett konstigt inlägg jag vet inte vad jag skriver typ. Våra tvålar kommer att säljas i massor, de kommer att ta över världen! MOHAHA!!!! MOHAHAHA!! Alla kommer att äga en Tvåluf i sitt hem. Mmmh!! Josefin är inte här, hon åkte hem. Jag tycker att jag ska sparka någon på släktklenoderna. Mmmmh... Jag ska snart på möte med Maria-Pia. Ooohh.... med rektorn tror jag ooohh.... De kommer att halshugga mig....!!!


Baiii!

/JÄNNIYDER

Zzzzzz

Jag sitter här i väntan på att dagen ska ta slut. Jag borde åkte med fredde till tandis, kunde ha strosat runt i hudik och stirrat, hejat på människor, suttit med hamnen och funderat, medans hans tänder blev undersökta eller tandställningen fixad. Jag är lite avundsjuk faktikst, jag är en av dom få som gillar att gå till tandläkaren, fast det var roligare när man var yngre och fick en leksak, nu får man ett leende och ett "hejdå".
 
Jag borde leta näckrosor, men jag pallar inte, jag borde skriva lite matte tal, men jag pallar inte. Jag vill att det ska bli vinter så jag kan åka utför, saknar farten och snön som viner omkring en. Åhhh gud vad slalom sugen jag är!

Livet vore enklare utan massa beslut och eftertänksamhet.

Jag har tagit över Freddes emo roll, han är faktikst väldigt posetiv nu för tiden, knasigt hur ens humör kan ändra sig hela så snabbt, under bara en dag eller minut. Men jag tror jag mer är trött en deppig faktiskt, behöver nog en kopp te och lite mackor, mmmm....

We miss her picture

Ingen bloggar. Tråkigt. Döende blogg. Ännu mera tråkigt.

Jag ska till Hudik imorgon. Ingen vill med mig. Jätte tråkigt.

Sluta skriva emoooooooooo. Det händer automatiskt nu. Knäppt. Jag är glad till och med, trot att det var världens längsta skoldag.

Nu har jag fått nog, imorgon ringer jag drygingarna. Klart jag vågar, inget snack om saken.

Jag vet exakt vad jag ska göra i Hudik.

Jag är trött på mitt långa hår. Tror jag rakar bort allt snart.

Malin sover, tror jag. Hon har sovit här fyra dagar i rad. Jag kommer få panik av att sova ensam.

Bästa inlägget ever. Jag måste vika ut mig på Lookbook.


Fredriko

Mhmhmmumsfilibajs.

Emma, Lovisa och jag har nu varit och byggt lite muskler. Känns mycket bra. Svettades som en tok, dock inte lika mycket som igår, då det var ca 60 pers i Gärdåsens gympahall. Den är mycket, mycket, mycket liten för dom som inte vet. Nu ska jag ta och duscha, äta. Mmm. Äta är det bästa med att träna :)

Muskulöse Malin

Josefins spännande liv

Alla hatar mig på lookbook. Bara för att jag nästan har kommit upp i 200 hypes på en outfit så gillar ingen den (de faktiskt, en blev borttagen (!!) (hade för många bilder på en bild (åh vad kul det är med massa paranteser))) nya. Mitt liv är så spännande för tillfället. Fredrik har fortfarande inte laddat upp något! var berädd på att jag fotar dig någon dag och hackar mig in på din lookbook och lägger upp åt dig om du inte bättrar dig! Fniss.
Min blgog är inte heller kul. Tappar bara läsare och nästan ingen kommenterar. Alla hatar mitt hya hår kanske. Buhu.
Usch, datorer är tråkiga. Kameror och ps är roligt. Jag borde fota och redigera mer. Önskar jag hade en fotovän.

Jeje, Jennifer vill att jag ska blogga så hon har något att göra, därför bloggar jag. Och för att typ ingen annan bloggar.
Jag vill ha hatt i skolan, men vågar inte. Vem röstar för att jag borde våga?

Nu orkar jag inte skriva mer, herregud, jag har säkert skrivit hälften av alla inlägg här.
Nu ska jag kika på tbbt (the big bang theory). <3 Det är mitt liv för tillfället.

Sheldon borde bli en del av mitt liv på riktigt. Alla hatar honom också... hm. Jag älskar honom. Jag tror att jag ska tycka en tröja med I <3 Sheldon på.

Positiv, Positiv!

Jag och Emma är trötta och vi länner oss inte sådär särskilt pepp inför träningen. Vi åt nachos när vi kom hem till mig. Underbar träningsmat. Not. Men! BODY PUMP med Malin blir nog bra ändå! Man blir ju egentlgien ganska pepp bara av att höra orden body pump. yes! Ska väl göra oss redo nu snart nog. :) Hej då.

Som vanligt i skolan












Såhär snygga är vi i skolan.
Jennifer och jag ärlika kamerakåta och snygga som vanligt
Emma matchar och är lika färgglad som vanligt
Malin står på händer i möblerade rum och slår sig som vanligt
Sen jobbar vi också litelite som vanligt

(Jag klippte luggen försesten, kommer komma egobilder på det i min blogg snart)

jag ska fånga natten och dissa dagen.

Jag vill inte. Jag vill hem. Skolan borde ha hejaklacksledare som peppar oss. Här finns bara lodisar med kepsar bak och fram, förstora skor och fula byxor. Vår skola har lite stil har jag kommit fram till. Tur att vissa har fashion sence och sätter stil på våran jävla byhåla. Jag vill inte bo här, jag vill vara någonstans där jag passar in, här passar jag deffenetivt inte inn i alla fall. Våran klass har i alla fall stil, mer stil en dom flesta, tur det.

Ma

Stairway to heaven.

Min kanin rymde nyss. Hon hade grävt ett hål i marken ut på andra sidan, till friheten. Tur för mig att jag vet vart hon tar vägen. Hon springer till trappan varje gång. Nu när jag äntligen fått in henne, har jag tyvärr fått en allergiattack... Jag kan inte andas riktigt. Min näsa är helt igentäppt och när jag andas genom munnen så blir det ett konstigt väsande ljud. Det påminner lite om asma. Jag tog en allergitablett nu och någe nässpray med :( Jag vill inte vara allergisk mot pälsdjur, det är så orättvist. :((((

Jag vill inte till skolan i morgon, på grund av många komplicerade orsaker. Yuck! Hoppas min röst låter okej, för nu ska jag ringa någon tror jag. Godnatt //Maggio

Keep'em high

Jag känner mig i alla fall inte så emo längre. Känner mig mer likgiltig. Inte så bra det heller antar jag. Orkar inte by mig om skolan, trots att PO till och med försökte peppa mig (oss) med cash. Pengar bryr jag mig inte heller om så, tyvärr.

Malin har sovit här så mycket på sistone att det kommer kännas konstigt att sova ensam.

Jag får inte kolla på Mythbusters. Jag orkar inte skriva ett bra inlägg.


Fredriko

Film-musik är en del av mitt liv numera.

Bara så ni vet är Hans Zimmer den bästa nutida kompositören någonsin (enligt mig). Det är han som gjort musiken till nästan alla stora eller bra filmer. Han är en gud. Om han någonsin håller en konsert på ett oprahus kommer jag vara där. Du får mig att leva Hans Zimmer, du tar filmer till en helt ny nivå.

Ingen bloggar, antar att ni alla är skoldeppiga eller upptagna med roligheter.

Ma

Det är samma skit med förvillande koncept.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag måste diska, inte mig emot, jag gillar att känna hettan från diksvattnet. Jag har nästan läst ut boken, den är så sorlig att man vill gråta. Katarina Von Bredow skriver kanske om nästan samma saker hela tiden, men de lämnar alltid små spår i hjärnan. Min säng är obeddad, jag borde skirva lite matte tal, jag har ont i huvudet, jag vill inte till skolan imorgon. JävlahelvetesfuckingjäklakukfanskapsfittSKOLA. Det är skönt att vara arg, bättre en att vara bitter. Undrar om jag kommer orka upp imorgon.

Ma

klack

Tro inte att jag är sån. Det är jag inte, egentligen. För det mesta. Sluta.


Att gå i klackar är kanske inte min grej. Jag tycker det är himla fint, men ont gör det. Fast inte såå farligt. Men det klackar ju så förfärligt när man går.


emojosse

Blogga för att döda tid

Heeeej. I dag ska jag äntligen få använda mina fina skor. Ih.
Bussen går om 20 min så jag dödar några minuter med att blogga.
Fast jag har ingenting egentligen att skriva om. Jag blev kär i en liten farbror som hette Lars Eriksson för ganska exakt ett år sedan. Nu är jag kär igen. Åh.


Löjligt sa han. Det säger jag med. Idiotjävel, ja.


Puss /Josefin

Uppbrytning.

Jag har blivit lurad. Fredrik lurade mig att komma hit, vad han är påstår. :(

Malin

Brottsligt

Jag har nu fått tillbaka min röst äntligen. Den försvann i fredags! Jag tror jag skrek eller sjöng för mycket :S Det kändes lite som att vara en 13-årig pojke i målbrottet. Nej, det kändes och lät inte okej. hihiih.

Jonatan har flyttat till Gävle idag och börjar serietecknarhögskolan där imorrn. Elvira har varit hemma i helgne men drar till Bollnäs i morgon igen. Det kommer kännas så himla kopnstigt och vara helt själv här hemma. Eller ja, nästan själv. VAd ska jag göra nu liksom, vem ska jag vara jobbig mot nu?? Elvira och jag ska i alla fall titta på världens bästa dåliga film nu snart - Bad Taste. åh, det är verkligen en fantastisk film. Vidrig, men nice :D
I morgon är det skola igen, och det känns inte okej. Nu börkjar det ju lite mer på riktigt eller hur jag ska säga... Blä på skolan. Ja, nej nu ska vi titta på filmen.

/Maggiooo

.

And he scores!
And she falls.
Again.
And again.

bilder från i fredags

Jag tror egentligen att alla som läser den här bloggen även läser min (eller/och är vän med mig på facebook, där ungefär alla bilderna har hamnat), men jag tänkte ändå bjuda på lite bilder. Känns trevligare i bloggen med bilder.








BildlangarN aka Josefin

Glöm inte att torka bort ansiktet innan du målar på ett nytt.

Jag har ont i huvudet och träningsvärk överallt. Men det är bara bra. Jag skulle ut och sola lite men tror jag ångrar mig, det är molnigt, bläääääää.
 
Morsan har gjort något hemskt dumt, jag vill sjunka genom jorden och dö, det kommer bli pinsamt. Jag vill inte, men nu är det redan betsämt, "suck it up and be a man" som jag sa till simon. Fast det gällde bara ett skavsår, det här är en helt annan sak.

Jag känner mig ovanligt ful idag, får be om ursäkt när jag träffar folk, som josefin gjorde när hon var full "förlåt för att jag är så ful ikväll!" var nog det citatet hon använde mest på sin fördelsedag. Jessi tyckte Josefin och Jennifer var söta när dom var full.

Nu tänker jag skriva en text innan jag går ut i "solen", jag känner mig ovanligt inspirations full idag, på ett dåligt sätt.

Jag vill inte till skolan imöra...fuck it all.

Ma

Jag är otroligt rastlös.

Fredrik vill inte bada. Jag vill, göra något. Ute. Bada. Palla körsbär, gurka eller kanske något så oorginellt som äpplen.

Malin

Parthaaay

Som ni redan läst av Emma och Lovisa så var det en awesooooome kväll i går. Kände att jag också borde skriva något om det eftersom det var mig vi firade. Hohohooho. Jag har dock alltid svårt för att skriva om fester. Finns inte så mycket att säga. Men ja, kul hade jag! Träffade galet mycket gammalt folk på Järnvägs. Magister PO var där med. Haha. Sen gick jag omkring och sa "jag fyller 18 år i dag!" till ungefär alla jag träffade. Enligt Emma så kom jag alltid till dem med olika pojkar varenda gång. haha.

I dag har jag inte mått sådär jättebra. Dog när jag kom hem vid tre och sov i fem timmar, är fortfarande lite off. Men jeje!
Awesomness.

Synd att Fredrik dissade bara, men han fick ju finbesök på natten ändå. :):):):)

18åriga Josefinis

Parteyy.

Japp. DET DÄR, det måste vi göra om!!! Ååååh, så jäkla kul det var! :D:D Det är allt jag har att säga i dag, så hej då :)

Om du inte har festat med oss vet du inte vad du missar.

Fyfan vad inne helvetes fucking jävla roligt jag hade igår!!!!!!!!!!!!! Först var det för fest hos jennifer och jävlar vad roligt vi hade vi små estet tjejer, samt matias (stackarn, han måsta vara nykter), vi dansa och hoppa runt som några jäkla dårar!! Jag börja må illa ett tag men det gick över efter josefins grogg tror jag?! Hihihihihihihi sen kom det massa roligt folk och vi sjöng "im a barbie girl", josefin våran älskade josefin, fyfan vad kul du är, finaste älskade josefin, du vart så jävla full!! Fullare en mig!!! På järnvägs drog vi och där var det folk, trevligt folk, snyggt folk, fult folk och...PACKAT FOLK!!!
 
Whahaha jag dansa som en jäkla dåre, i regnet!! Som värsta "flash dance", soking wet jaow!!!! Jag kommer nog bli förskyld igen, men skit samma, sooooo worth it!!! HannaPanna och jag dansar så jäkla bra att det är ett under att vi inte fick pengar nerstoppad i byxliningen, hihihihihi och josefiiiiiiin hon, hon hon vart rätt på, på allt möjligt ska ni veta, hehehehe.

Fredriks stuga!!! Just ja, vi hälsa på fredde-pojken också, han vart nog chockad, petter och kim med. Jag tror jag babbla för mycket, kommer inte så väl ihåg, fredde han tycket nog jag var dum i huvudet. Det tyckter nog kim med, han är nog väldigt trött på oss även fast vi känt varndra bara några minuter, buhu!!!! Petter han var snäll, snällare en vanligt, även fast jag snacka massa skit, men han gillar fortfarnde inte grönt strössel. Sa jag att jag dansa med en konstig kille? Hehe han gillade nog att dansa med mig, sa att jag var bäst på hela dansgolvet!! Hanna tyckte nog att han var ful, jag tror jag var för snurrig för att bry mig.

Malin och lovisa och jag dansa också skit mycket, jag tror det var bra att malin drack, hon blev mer spontan då. Maggi och jag var nog lika full skulle jag tro, hahahaha, jag har saknat maggi. Malin och jag ska ha pajparty, eller mins jag fel?! Vi har i alla fall kommit på en tummen up dans, hihihihii. Jennifer!!!! Just ja jennifer hon dumpa oss, för en schyst kille, hahaha jennifer är rolig att dansa med hon med!!! Tummen upp för gårdagen små flickor, tummen upp!!!

See ya all in school bitches!!!! Whahahaha och ikväll ska jag på stadt, fyfan jag kommer bli värtsa alkisen som fredden!!! Hihihihi men skit samma!!!! Ohohoho!!!

Ma


godnatt

Jag fick inget svar utav Malin. Undrar om jag väckte henne?!

Jaja, då finns det inte så mycket att hitta på. Får väl ta och dygna då helt enkelt. Måste vara vaken till halv nio i så fall.

Eller så går jag in och lägger mig bara.


Fredriko

Staralfur

Petter och Kim ligger snarkandes i min säng. Jag ska nog dygna, om jag inte får sova hos Malin då. Vet inte riktigt om jag vågar sms:a henne. Hon blir säkert sur. Jag tänker nog ta risken ändå.

Josefin och Emma staplade in här för några timmar sedan.Trots att Josefin verkade ha tagit någon klunk för mycket utav trolldrycken så gav hon mig några stöttande och ta/änkvärda ord. Emma sa inte särskilt mycket. Eller jo, hon sa mycket, men inte mycket vettigt. Roligt att se er i alla fall, roligare än vanligt. Festligt värre.

Ska bli spännande att se om jag får spö utav Malin. Jag är ganska dryg ibland (ofta).



FrEdRiKo

Partaaaay

Jag bloggar så himla mycket. Fast det är min födelsedag sitter jag och bloggar och bloggar. (i min egen blogg) Senast la jag upp en hel liten historia. heheheheh, ingen kommer att orka läsa. Men det är ju deras problem.

Mitt problem är att jag är sjuk trött men skall partaja hela natten. Men det brukar lösa sig så fort man träffar folk och dricker lite. Senaste gångerna har det varit i åtminstånde.
Fredrik är en svikare i kväll. Här har han bestämt att han skall partaja med oss i kväll sen en månad tillbaka och så sviker han bara! Jag sa iofs att det var okej, så jag får väl skylla mig själv.

Jag kommer komma seeeent ikväll. Alla andra kommer ligga dyngraka på Jennifers köksgolv när jag kommer. Men fint folk kommer ju alltid sent!

Nu ska jag äta tårta och få paket. Hohohohoho.

PUSS!

Jag är inte så deppig längre, har sovit och duschat, men behöver nog lite procent.

Åh jag har saknat min klass, alla är så söta och goa tycker jag. Jag leta en skatt med linus och veronica, vi kom typ nästan sist men hade skoj ändå! Jonatand hitta skatten, det var en rosa plåtväska med guldpengar i, han vart super glad, gjorde glädje skutt. Jennifer, jag och frida kom först till Jonsparken, vi satt där ensama och undra om alla skulle svika, men det gjorde dom inte! Förutom Fredde då....

Jag har fått ett gangster namn av simon och linus, väldigt hardcore. Ante förseslog att jag skulle bli den nya Fifty Cent, tveksam...
 
Vi har suttit i POs baklucka, mysigt värre, tänk att det får plats med fyra brudar i en liten backlucka!

Maggi kom fem minuter sent idag, heja Maggi!!!
 
Malin och jag är bra på att värma varandra, vi borde starta en värme klubb med kramar, någon som vill vara med?
 
Simon och linus undra även hur lånt hår jag hade, de kände och drog i det och kom fram till att det var, tja..väldigt kort helt enkelt. Jag tror dom är avunsjuka faktum, kanske ska ge dom en varsin permanent?! Sarah, jag och charlie är fiskar, eller sex fiskar i en ask.

Natan kom till parken och hälsa på musikarna, han log och heja. Sist jag såg honom dansa vi på mitt exs 20års fest, och prata en stund på postplan. Han är en mycket trevlig. Saknar de gammla esteterna faktikst....

Nu ska jag borsta täderna, sminka klart mig, och dra till Jennifer! Se ya all at the party jaow, it's going to be trippin!

Ma

GTFO

Idag har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag var ute och gick i typ 1 timme och 30 minuter. Jag har ont i mina tår nu och jag vågade nästan klappa en häst. Den verkade ganska snäll faktiskt.

Jag misslyckades med att lägga up en look innan lovet var slut. Jag har kommit på en sak, innan man tar på sig sina kläder på morgonen borde man alltid kolla in Michael Kotins knäppa stil. Då känner man att det inte spelar någon roll om man klär sig lite knasigt.

Malin ligger och nästan sover. Hon måste vila upp sig till partajandet ikväll. Vore riktigt kul att se henne partaja.


Fredriko

yeah were so happy!

Fredrik verkar himla deppad, Emma med. Nu när jag faktiskt är glad och sådär. Det var helt okej att börja skolan trots allt.
Efter skolan åkte vi till Hudik. Hudiksvall är en himla mysig stad måste jag säga. Speciellt på hösten. Och jag hade fått pengar så det handlades en del. Fast inte för mycket. Jag har lärt mig att kontrollera mina inköp. Rätt bra i alla fall. Sen måste jag ju ha pengar tills i morgon. Partydaaaaagen jaow. Bananaz i huvet skall vi bli allihopa!

Emil är rätt söt

*Emil ringer*

J: Hej hej!
E: Hej! Vad gör du?
J: Lägger in lite bilder på datorn och sådär
E: Jaha vad trevligt. Men duuu.. vad tror du att Josefin vill ha när hon fyller år?
J: Eeeh.. det är Josefin.
E: Men åh! Nu blev det ju pinsamt.

Hahaha. Jag och Jennifer ligger bredvid varandra i telefonlistan och låter likadana i telefon. Hahahaha. Han är så söt!

Nu ska jag göra mig redo för att fylla år och bli grattad på sängen för att sen lekalekaleka. Det är askul ju. Med nya ettor och så. Undrar om jag ska ha mina nya skor. Med klack. Fast näjuste. PO sa att ungefär alla kläder fungerade förutom "klackskor och aftonklänning". Fan.


Josefinks

Varför ska det vara så jäkla svårt?

Jag är trött, har ont i huvudet och fötterna. Jag har shoppat, igen. Jag vete fan när jag kommer sluta. Jag shoppar för att bedöva oroligheter, smärta, ångest, panik eller bara för att må bättre, mitt beroende är inte bra. Imöra ska vi leka i Jonsparken, ingen kommer säkert vara där, precis som svikar Fredde kommer inge palla. Varför? Varför ska det vara så svårt att göra något för andras skull? Självisk kan jag vara men jag kan uthärda det mästa för att göra någon glad eller lycklig.

Imöra fyller Josefin Bananaz, 18 år, då ska det festas. På lördag ska jag på tjej kväll hos carro, på söndag? Fösöka återvinna mitt mod och självförtroende och skejta. På kvällen antagligen. Undrar om jag kan sova hos min fader tills på måndag? Vi får se.

Skolan var kul ett tag, sen tröttna man direkt. Det är inget roligt drama på våran skola precis, eller konstiga personer att titta på, för utom oss då, men vi har titta så mycket på varandra att vi inte ens märker att vi är konstiga något längre. Jag vill ha dramtik och en storm, jag vill vara med i ett slagsmål.

Ma


Yes, you are a whore.

Har inte mycket för mig så jag kan väl lika gärna blogga.

Första dagen i skolan idag. Kom typ 20 minuter för sent. Missade ändå inget. Annars var allt ungefär som jag hade förväntat mig, samma skit.

Nytt hår i alla fall. Har nog aldrig känt mig så utstirrad som jag gjorde i matsalen. Eller så var det kanske bara inbillning.

Imorgon är det "aktivitektsdag". Syns där............NOOOOOOOT.

Första dagen och jag är redan less. Alla verkar vara peppade och tjatar om hur dom ska vara duktiga i år. Jag vill inte vara duktig, jag bryr mig inte. Jag vill bort ifrån den här byn.


EmoFredrikoigen


Lyssnar på framtidens musik.

Jag vet inte om jag vågar stå på händer här i Fredriks stuga. Han har mycket saker överallt. Jag kommer ramla över tvn, den kommer krossas. Ohih. Fredrik är seg, tror han borstar tänderna. Det är faktiskt kallt här för en gångs skull. Nu kom han. God natt.


Malin.

1 timmar och 32 minuter

Ungar och förstöra. Vad är det för kul att sitta och skratta åt någon som nyser i biosalongen? Och när något hemskt händer i filmen?! Inte vågar någon säga till dom heller. En hel biosalong som är passiv för sjutton. Äsch, men min lillasyster är nog omvänd till nörd nu tror jag. Det känns bra! :D

I morgon är det skola, så jag bör gå och duscha och göra allt som jag måste göra för att känna mig redo. Oj, oj, oj.

/Maggio

förstadageniskolanoutfit

hjehehehehehhehehe. I morgon är det skola. Jag har aldrig varit så anti att börja skolan efter lovet någon gång
Jag skulle vilja ha något urflippat på mig i morgon.
Vi måste fortsätta leka såhär mycket och bra när skolan börjar också. Lova?


Kanske skulle man ha på sig något sånthär i morgon?


Jarru

Jag är rödhårig. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Blir som sagt en till färgning imorgon. Ser helt okej ut nu också antar jag.
Känns som att alla stirrade på mig med hatfulla blickar ute på Ljusdal :( Fuck you tråkiga människor.

Jag vill partaja idag med ingen vill partaja med mig. Fuck you igen tråkiga människor.

Vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte till skolan imorgon. Jag vill inte ha matte B och Teater.


EmoFredrikotoro

Fredrik = Rödhårig

Nu är jag hemma igen. Sista sommarlovsdagen har redan gått. Klockan åtta gick jag uppe också. Krejsiness. Men är man privatfrisör, så är man. I dag var det Fredriks tur att smaka på mina dolda talanger. Han blev nöjd. Hoppas jag. Han sa det i alla fall. Men Fredrik är en mycket hemlighetsfull man, så man vet aldrig med honom. I morgon ska jag upp halv åtta (!) fast skolan börjar halv elva för att fixa till det lite (= färga en gång till).
Vid tolv kom Jennifjärt och joinade oss. Vi köpte strips och mjukglass och dr pepper (manligaste drycken) och gick på second hand. Det är sjukt vad fula saker det finns där. En tröja köpte jag dock.

Mitt finaste vita linne fick rödfärg på sig föresten.Buhuhuhuhuu! Jag måste köpa ett nytt, för jag tycker så mycket om det.
Mmmmmm! Mmm! Mmmmh! Hehhehehe. Mmm!

Josefain

Jag vill ha turkosa convers...buhu.

Jag vill se hur Fredde ser ut. Jag är så nyfiken att jag håller på spricker. Dom håller säkert på at fota till hans ny startade lookbook, josefin är fantastikst duktig på att fota så det går nog bra.

Imorgon börjar skolan......fuck.

Jag måste nog börja göra mig i ordning nu om jag ska hinna med bussen, undrar om jag ska gå till läktaren innan jag strosar vidare till Maggi? Nej orka, det är värsta omvägen. Undrar hur alla andra i min klass ser ut? Om dom förändrats något? Undrar om Maria Pia saknat oss? Undrar om jag kommer kugga något i ämne? Undrar om något hemskt kommer inträffa under skoltreminen? Nyfiken var ordet. Fuck.

Ma

hömhömhöm

Hur kan man inte blogga när man sitter här blond. Det kan man inte.

Josefin är väldigt otålig och Jennifer likaså. Tålamod. Det är faktiskt mitt stackars hår det handlar om.

Jag kommer att få stryk utav Emma. Malin också kanske, hon verkar väldigt tveksam i alla fall.

Jag är tveksam till Josefins hårfärgningserfarenheter. Hur ska detta sluta?

Imorgon börjar skolan. Jag vill inte.


Fredrirkoro

Lillemor

Idag är sista dagen innan skolan. Elvira flyttar till Bollnäs i morgon eftersom hon ska börja på en ny skola där. Jag tror nästan att hon kommer få en ångestattack snart, som en viss annan person jag vet. Ska köpa massa grejor i dag som hon kommer behöva. Vad behöver man egentligen? Ja, mycket är det nog. Jag har kommit fram till att jag också vill flytta hemifrån, när jag var till Gävle förr förra helgen. Jonatan ska flytta dit, världens bästa boende hos en tant har han hittat. Tanten, som heter Lillemor, sa att hon tvättar och städar till och med. Lyx, för 1200 kr i månaden? Jaaaaaa.

Idag måste jag måla klart en tavla, som skulle ha varit en present till pappa när han fyllde år. För två månader sedan... Måste till bibblan med och lämna tillbaka massa böcker som jag har lånat på min lillasysters lånekort. Jag behöver nog skaffa ett sånt där nytt Helge kort, tror jag. Det känns dessutom dumt att lämna tillbaka böcker som jag inte ens har öppnat en gång. och jag har haft dom i över en månad nu... suck. Och eftersom ingen ville gå på bio med mig i går (magirasister!) så blir jag tvingad att gå ikväll istället med min lillasyster. Sista bion innan nästa film kommer om två år eller så. Jag ska på något sätt försöka få henne hookad på det här Hogwarts konceptet.

///////////////Maggioooooooooooo

Den prickiga korven spöa osten.

Det är mycket man vill här i världen, men inte får brukar fredde säga. Jag tror jag blivit shopping galen, jag vill ha allt jag ser och blir galen när jag inte får det, drömmer om det på nätterna och tänker på det dagligen, det är nästan ett sjukt betende. Jag känner ett enormt sug efter en väst, knallrosa samt gröna strumpbyxor, en svart tyg kjol, ett turkost linne och lite kortare hår. Ett par beiga kängor skulle även sitta fint.

Sen har jag även ett sug efter frukost, mmm frukost är det bästa målet på dagen, skulle kunna äta det jämnt. Marmelad, mackor, fil, yogurt, juice, te, panncakes, majsmuffins, frukt, gröt, mjölk, prickig krov, inlaggd gurka med leverpastej, saft, lemonad, flingor, mussli, gud snart tror jag att jag rånar ica affären, skit vad hungrig jag är! Skulle nog kunna äta bilder av mat just nu, börjar se syner, syrran liknar en jätte hög med amrikanska pannkakor med sirap och smör....mmm...grannen ser ut som en jätte ananas....min hand ser ut som en smörgås...åh jag blir snart galen!! Måste, äta, NU!



Ma

Blooooooogogogogogoggg

Vad händer med bloggen? Det är ju för tusan bara jag som bloggar i stort sätt. Tråkiga Josefin som sitter hemma hela dagarna.
Jaja, om vår blogg dör så har det under dagen skapats en ny fleramanna-blogg som ni kan läsa. Mensflickorna. Tycker det är en ganska sjuk och kul idé. OCH man ska ju uppmuntra varandra här i bloggvärlden. De har redan fått massa haters, alla våra läsare borde uppmuntra dem!
(Elin (en av menskidZen) är förövrigt väldigt fin och verkar mycket bra och sådär. Har bevakat henne på bdb och läst hennes blogg i kanske ett och ett halvt år.)


Det var det. Nu ska jag sjunga med till A Fine Frenzy tills jag somnar. I morgon skall jag upp åtta. Mmmm.

Korrefin.

best of

Jag har tråkigt. Märks det? hehehehehhehe. Sitter bara här och fördriver tiden. Jag började titta igenom gamla bilder och jag skrattar nästan så jag gråter. Jag hoppas det är okej för er att jag delar med mig. Åh, ni är bäst. <3








Jag känner att jag...

verkligen är redo att se Harry Potter igen! Såg den i går, men jag måste.. Jag försökte med Malin, men hon är i Stockholm. så. Är det npgon som känner sig manad att gå på den med mig? :D Ikväll!!!! Annars sinar jag bort och dör, å det är inge bra :((((((((((((

Harry Potter nörd nr. 1

Strumpor

Jag hatar strumpor. Jag vill ha sommar hela tiden så man slipper ha fanskapen på fötterna.
Fast egentligen är det rätt skönt när de väl sitter på. Det är just det där att gå fram till lådan > hitta ett par bra > dra på sig dem. Speciellt att dra på sig dem. Det är jobbigt.

yeyeyeye wowwowwow

Jag kunde somna. Två timmar senare. hehehehehhehee. Jobbigt.
Jag tänker nog inte cykla till Ljusdal. Det är jobbigt att cykla. Jag tycker om att springa, men inte cykla. Bara på småvägar tillsammans med en kompis. Det regnar dessutom ute.
Jag har ätit världens godaste mat också. Kyckling på indonesiskt vis med basmatisris och yoghurtbröd. 

Dagens besvikelse: För lite kyckling och vattenkastanjer i kycklinglådan.
Dagens what?: 111 hypes på lookbook. Shit. Jag brukar få typ 20-30. hehehehehehehhe.

Vad gör man om man inte kan sova?

Åh. Jag var sådär supertrött redan vid halv tio, så jag tänkte, "varför inte sova tidigt och vänja mig innan skolan". Kvart över tio låg jag redo och klar i sängen för att sova. Försökte i ungefär en timme. Men suck, nädå, det gick inte. Sen gav jag upp, så nu sitter jag här, igen. Som vanligt. I morgon ska jag nog cykla in till Ljusdal. Eller nog och nog, jag måste. Har noll busspengar.
Mitt hår är så långt så det känns på ryggen, i fall ni vill veta alltså.
Undrar vad jag ska göra så jag blir trött. Kanske se en film. Vill helst somna utan varken musik, film eller TV. Känns "renare", hälsosamare och bättre så. Det fungerar sällan för mig. Jag som förr aldrig hade problem med att sova.

Kan tala om för Fredrik att jag börjar bli kändis på lookbook. Min senaste look har på en dag gett mig 70 Hypes, 4 nya fans, 2 lovers/hjärtan, 15 kommentarer och finns både på "hot" och "top".
(Egentligen är 70 hypes inte speciellt mycket. Rekord för mig dock.)


Josie

Vi är ett lag, inte ett Jag.

Hej!
Är det någon som tänker leka med mig i morgon överhuvudtaget? Jag kommer att befinna mig i min lägenhet och det är bara att ringa. Jag har nästan slut på pengar på min mobil så jag har inte råd att ringa runt till alla. :)

/Jennifer

Bästa låten:

Njut och sjung med


Jag kan ju inte överge mina darlins!

Vet ni vad jag tycker vore skojj!! Att spela kubb på rondellen i ljusdal, den vid prix! Är ni på eller är ni fega?! Tycker det skulle vara skit weird men jäkligt så roligt att se folks miner XD. Idag har jag varit med min snygga kusin magnus, han och jag fick reda på idag av min moster, att när man dansar och krockar i ihop rumporna i takt till musiken har ett namn, bumba eller något sådant. Vi garvade och fråga om det verkligen hade ett namn, moster såg på oss och sa att vi var nog för unga för att veta det, kan nog stämma. Mange och jag gav varandra skeptiska blickar, vår moster har nog inte varit ute på dans på väldigt länge.

Ma

Det blev Vote for Pedro :D

Har inte hunnit blogga alls. Jag har varit hos mormor i helgen som sagt. på lördagen åkte vi på Lars Ersas utomhusteater. Det var mysigt och helt okej! Min mormor, moster och mamma är väldigt pinsamma har jag märkt. Värre fjortisar får man leta efter. Dom satt och fnissade under hela teatern. Inte så konstigt kanske, eftersom min moster hade med sig en fantaflaska fylld med vin i väskan. ojojojj.. Äsch, sen åkte vi tillbaka och då hade grannarna kommit. En 19-årig pöjk var jättelik Taylor Lautner med. Jag tror han såg att jag glodde som en uggla :D

Harry Potter filmmaratonet i går var lyckat i alla fall! Vi började kl. 14.40 och slutade 03.30 nånstans..Efter de två första filmerna så bakade vi en kladdkaka. hihi mest för att hålla oss uppe kanske. Åååååhhh... nu tänker jag bara på Harry Potter hela tiden med. Men det är bra. Jag ska se nyaste filmen på bio tonight. Ingen avslöjar vad som händer, för då jävlar!! Jag har bara läst dom första fyra böckerna, och Helena har redan avslöjat FÖR mycket :O:D ischlo! Jag sov över hos Helena i alla fall, med hennes busiga hund Jimmi. Gick hem runt tio imorse eftersom jag skulle till tandläkarn halv tolv. Usch.. Inga hål i tänderna hade jag i alla fall. tror jag. eller.. Nej jag vet inte. Imorgon åker jag kanske till Gävle och åker karuseller i Furuvik. Jag har varit så karusellsugen senaste tiden! Dessutom finns där ifna pojkar, så är det D:

Nu fan. Det känns som det är hundra år sedan jag träffade er allihop! WTF??!? Jag saknar er ju era småflugor!! :D:D:O
//Lovisa aka. Maggio

P.S. Ska eller har alla gått och färgat håret här?xO

Aerialtwist

Jag ska färga håret. Tror det kommer bli riktigt kick-ass faktiskt. Har inte brytt mig om mitt hår alls på flera månader känns det som. Jag tycker om mitt hår dock. Tråkigt men ändå helt okej typ.

Malin har ett stjärn-blåmärke. Vädligt skumt. Så går det när man tränar handstående för hårt. Jag tränar hårt för att stå på en hand, mitt rekord kanske är 3 sekunder. Det är extremt svårt faktiskt, prova själv.

Imorgon ska jag nog gå till någon strand och träna bakåtvolter. Träning som jag verkligen behöver om jag ska komma med i gruppen.



Fredrikolikoniko!!!

.

I morgon är jag ensam hemma. Jag vet inte om det är bra eller dåligt.
Upp tidigt ska jag i alla fall.
Jag bloggar för mycket.
Lite vill jag gråta av någon anledning.
Men jag kan inte gråta ensam. Det är lite dumt.
Kanske ska jag gå och lägga mig nu.

Any guy would go gay for McGuyver

Hej, vad är det med alla?

/Jennifer

Inga mer kakträd eller berättelser om sexiga sångare.

Jag tänker nog sluta i våran blogg, känner mig lite dissad sisådär, och det finns nog fler som känner sig lite små dissad när dom lägger upp inlägg. Jag känner mig speciellt på min egna blogg. Detta innebär inte att jag vill att ni ska bomba mig med kommentarer, det skulle kännas hemskt fejkat, men ja...Ingen tårta verkar det heller bli, även fast jag bad om det i min egen blogg så snällt. Det var allt.

Ma

Hååååååår hår äckelhår.

I dag har jag sprungit och blivit röd på halva ansiktet och inte på ena sidan. Otroligt märkligt.
Sen har jag klippt och färgat håret. Det blev lite för mörkt och lite för kort. Och ännu mer slitet. Toss toss.
Men det spelar ingen roll. Jag klipper lite här och där och oftast märker ingen ändå. Alla tycker av någon ofattbar anledning så mycket om mitt hår. Jag kan verkligen, verkligen inte förstå det. Men har man rakt så gillar man väl lockigt bara för att man själv inte har det. Men jag lovar er, ni skulle inte stå ut med mitt hår mer än en vecka.
Men det vore fint, om någon, någon som du, DU, sa att det var fint. Strök mig över håret och sa att det var fint. Ungefär som... ni vet.



Bild sen Juli. (innan jag klippte och färgade alltså.)

Don't you shiver?

Igår fick jag reda på att Beyonce är utseed sexigast av ett jättekorkat skvallertvprogram. Elina och jag kom fram till att hon är mer vacker en sexig, shakira kom också ganska högt på listan, men om inte hon kunde magdans så skulle hon inte vara lika sexig..mer söt och vacker hon med. Men vet ni vem som var också med på sexighetslistan?? Chris Martin!!!!! Han sångaren i coldplay!!!! Gudis jag blev alldesles till mig att just han var med på listan, men vem kan motstå han vackra röst och pianospelande egnetligen, hans texter! Mmm....

Ma

What would Hasselhoff do?

Har precis kommit hem från Ramsjö och Sandviken nu. Har varit med ett par släktingar hos min mormor i hennes sommarstuga. Myggen slapp vi i alla fall. :D Det är en granne som heter Ulf som kom över, men vi kallar honom "Hackspetten" eftersom hans skratt påminner om hur hackspetten låter när den hackar. xD Jag tror vissa männsikor vart lite väl fulla igår..

Nu behöver jag gå i från datorn för att inte göra en viss person arg. Idag blire nämligen Harry Potter maraton. yihooooooo!

Min dröm för natten.

Jag vill ha ett kakträd, mitt alldeles egna och underbara kakträd som luktar socker, vanilj och hallon. Det skulle stå utanför mitt stora fönster och jag skulle njuta av det varenda dag, det skulle blomma vinter som sommar och aldrig svika mig eller dömma mig. Mitt träd skulle lysa upp den tråkiga vinter och försköna den vackra sommaren, mitt alldeles egna mumsiga kakträd...

Ma

Älgsagan del 2

Malin har räddat mig från att sitta hemma varenda dag. Det är bra.
Vi har skrivit en fortsätting på vår älgsaga. Del ett finns här.



Nu har äntligen den ena sagoberättaren fått sin hatt, därför tänkte vi spela er ett litet spratt.
Pär hade under denna tid gått och blivit rik, därför skulle älgarna idag gå på fik.

Alvistao hade under tiden bytt namn, hon kom på det en dag när hon satt vid en hamn.
Nu hette hon Märta, och hade blivit tjock som en ärta.

När staden började ta vid, undrade Pär om Märta var gravid.
Ja, klart jag är svarade Märta och det var så dom hamnade i diket, på väg till fiket.

Diket vad fyllt av hallon som smakade så gott, så i stället för att åka till fiket byggde de ett slott.
Bredvid hallonen såklart, så att de var dag kunde äta så smart.

Slottet byggde dom av kottar och barr, ekorrarna gjorde då av dom narr.
Pär och Märta brydde sig inte ett dugg, dom tittade bara under sin lugg.

Angående Märtas graviditet, Pär tyckte hon blivit för fet.
Pär visste inte alls, om hon längre kunde dansa vals.

Han funderade om han kunde älska någon som inte kunde dansa, nej hu nu måste han chansa.
Han drog igång sin gamla skiva med Fizkmåzarna, drog fram sin finaste fluga ur flyttpåsarna.

Märta med sina färgade lår och långa vackra hals, kunde minsann fortfarande dansa vals.
De for över ängarna, otroligt fort i svängarna.

Inte ens när det det kom en skur, fanns det ett slut på denna danstur.
Dom dansade ända in på nästa dag, då var dom  tvugna att äta för ett slag.

Hallon åt de förståss, då det inte fanns något annat bland all bark och moss.
Märta betedde sig plötsligt som en ren, någonting började rinna längs hennes ben.

Nu måste dom till doktor Hasselhjort, och det riktigt fort!
Dom svingade sig i grenarna likt tarzan, Pär skulle ju bli värsta grymma farsan.

Märta hade så ont i magen, men hon behövde inte gå till Mullerikus i hagen.
Hasselhjort hade en lugnande metod, gissa vad av den bestod?

Lite snigelslem hopkokat med en grön svamp, sen lite salt så slapp Märta i magen ha kramp.
Tre timmar senare hade dom en liten älgbebis på ryggen, han var en mycket snygg en.


Jag har en vas med luktärtor och klöver, och för denna gång är sagan över.
Kanske kommer del 3 någon gång, efter en väntan som kan bli lång.


Av: Malin och Josefin


(förtydligande: Det står "värsta grymma farsan" på flaggan på Pärs horn)



Josefin

Vart tog sommarlovet vägen?

Varför sitter alla hemma? Varför umgås vi inte? Varför? Det är för tusan snart slut på lovet. När skolan börjar har man gott om tid för att sitta hemma... Åh.
Tycker vi kan baka en tårta på onsdag för att ofira att lovet är slut.

Malin

Patrick Wolf

Hej hej hallå dagboken.

I dag gör jag ingenting förutom att kika och lyssna på Patrick Wolf. Just nu är han i Sverige. I dag spelade han på Way Out West. Jag vill nästan kissa på mig för att det är så sorgligt att jag inte var där.
Men jag har väl fått så det räcker i sommar ändå kanske.







Såhär fin är han.

Jolsie

The whisky's waiting on the firetop

Mysefin bloggar som en galning. Jag vill också blogga nu. Fast jag vet inte om vad?!

Malin fick äntligen reda vad jag har mailat om på sistone. Fast det får inte ni veta. Malin kommer säkert berätta det ändå. Knäppisen. Jag har bestämt mig nu i alla fall. På måndag ringer jag Jens.

Jag kom på ett nytt mål innan lovet är slut. Lägga ut en look på Lookbook. Jag är dock rädd att se löjlig ut och att alla kommer skratta och mobba mig. Jag borde bry mig mindre om vad folk tycker om mig, jag börjar bli lite bättre på det hela dock. Jag vågar ju till och med lägga ut saker på youtube. Har några "lookar" i huvudet som väntar på att bli fotade. Kanske imorgon.

Nästan ingen har bloggat om att skolan börjar om minde än en vecka. Jag tänker inte heller blogga om det. Försöker förtränga allt så mycket som möjligt. Jag tror jag ska vara packad dom första skoldagarna. Första dagarna är jag superwasted sedan efter några dagar går jag ned till att vara medelwasted och efter det blir det pyttewasted och sen kanske jag kan bli nykter. Kanske. Någon som är på eller?


Fredriko the Drunken Master

Party? Mys?

Fredag. PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!

Eller inte.
De två senaste kvällarna/nätterna har avslutats med filmer med Hugh Grant. Om en Pojke och Musik & Lyrics. Förträffligt bra är han och är alltid med i bra filmer. I alla fall dem jag sett. I kväll ska jag krypa ned i min nybäddade säng i mitt sjukt rena och städade rum med kladdkaka och mjölk och se Notting Hill. MYS.



MYSEFIN

Bäckvisan

När jag var yngre, för fem-sex år sen eller så, skrev jag en sång om min situation.
Mamma skrev:


Här sitter jag i bäcken på en sten
och ser ned i vattnet på en gren
Här sitter jag i bäcken och kommer ej ifrån
här sitter jag i bäcken som ett fån
Här sitter jag i bäcken tra la la lej
här sitter jag i bäcken och sjunger om mig
Här sitter jag i bäcken på en gren
och där sitter ni i solens sken
Här sitter jag i bäcken med min bror
och där sitter ni, min far och mor
Här sitter jag i bäcken och sjunger en sång
och här får jag sitta dagen lång
Här sitter jag i bäcken och tappat min pinne
men nu är den borta från mitt minne




Jag satt som ni förstår på en sten i vår bäck vid stugan i Jämtland.
Den fortsatte lite längre, men rimmen blev lite underliga. Tyckte det fick räcka såhär.
Ganska duktig på sånger jag, om jag får säga det själv.

LåtskrivarN José

!

Läskigt med folk som förföljer en. Bilddagboken, olika bloggar, msn. ALLT. Ge upp. DU är LÄSKIG.

Jennifer bloggar.

Okej, jag har helt glömt bort den här bloggen om jag ska vara ärlig. Dumt, men sant. Så nu bloggar jag.

Killar:
Helvete vilka idioter det finns där ute. Någon skrev till mig: "Får jag klämma, slicka och suga dina tuttar?? Puss". Jag tar INTE detta som en komplimang eller dylikt. Det här är trakasserier. Och det värsta är att det här är en ganska mild grad av trakasserier. Fan i helvete om man skulle köra upp ett järnrör i arslet på dem. Jag skulle inte tveka. Det är dessutom inte den enda som fått för sig att skriva något liknande till mig. Utan någon som helst anledning.

Jag är ju inte direkt den som håller käft. Så jag svarade och skrev: "Nej, tyvärr inte. Men du kan få äta upp dina pungkulor och skita ut dem. "

Åh jag blir så arg på denna mansdominerande värld. Full av maktbegär och våldtäkter. Tänk om man skulle ta och kapa av deras stolthet? Vad skulle hända då?

Nåja, jag vaknade klockan halv fyra på dagen, alltså ganska nyligt. Jag förstår inte hur i hela friden jag kunde sova så nedrans länge! Jag som tänkte åka på biblioteket och läsa. Nu stänger de ju snart. Suck!

/Jennifer

Markus Krunegård - Jag är en vampyr (Detektivbyrån Remix)

Åh. Fann just denna.
Fantastisk enligt mig.
Detektivbyrån kan dom.



Största städningen

Jag har aldrig städat såhär mycket i hela mitt liv.
I tre dagar har jag städat. Galet.
Nu håller jag på att flytta in i alla fall.
Jag är ensam hemma också = äter ingenting.
Jag orkar aldrig laga mat när jag är ensam hemma. Jag kommer att svälta ihjäl när jag flyttar hemifrån.
Chilichips hittade jag i alla fall. <3

Det känns skönt att städa ändå. Städa allt.
Ut med gammalt, slänga skit, in med nytt.
Rent ska det bli. I kväll ska jag vara klar. Har fortfarande allt i vardagsrummet. Åh. Det är så mycket.
Källaren kommer att explodera. Soptunnan är redan full.


Som om det skulle hjälpa.   

Efter hot kommer blogg.

Jag har haft fullt upp med att blogga på min egen blogg, så ni vet. Ni läser den väl??!
Jag kom hit till Fredrik som utlovat, möttes av en låst dörr. Knackade och knackade och ringde och knackade innan han tillslut öppnade, mumlade ett "du är knäpp" innan han slängde sig på sängen och somnade om. Fint mottagande, kände mig verkligen välkommen. Nu är han inne och gör, ja, det vet ju inte jag. Borstar tänderna säkert. Ska ut och springa sen. Intervaller. mhm. Jag har haft ständig träningsvärk i snart en vecka, och det mest spännande är att den flyttar sig för varje dag. Idag är det lår och axlar som det känns mest i. Jag gillar träningsvärk.

Malin

natt blogg.

Jag har partajat väldigt mycket nu. Två dagar med kanske 5 timmars sömn. Undrar om Malin kommer över kl 5?

Jag kan knappt läsa och jag tror jag gjort något väldigt dumt. Jag bryr mig allvarligt talat inte. Jag bryr mig inte alls.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Jag älskar fortfarande Kristian Mattssson iallafall.Så underbart fantastisk musik, Jag lyssnar väldig mycket på sigge nu också (sigur ros). Vet inte riktigt hur man uttalar allt. Lättare att säga Sigge helt enkelt.

Jag är hungrig och måste dusha. Undrar om Malin var allvarlig med att komma över kl 5-6. Eller var det jagt som skrev det?!

Nästa helg blir det ännu mer partaj iallafall. Då fyller josefin år. Jag ska nog ta det lugnt då. Jag orkar inte med det här längre. Less på allt.

Fredriko...

say whaaaaat!?

Malin
Fredrik
Jennifer

Smisk ska ni ha. På ändan med en piska. Hårt som fan. Nästan så det blir barnförbjudet. Hardcore.
Nej, men usch. Skojade bara. Då kan ni ju inte gå riktigt och rätt på flera dagar efter det.
Fast det vore kanske bra, då kan ni BLOGGA I STÄLLET.


Ni vet vem det är utan att jag behöver underteckna. :):):):):)

¡Ay caramba!

Näää. Det här går inte. Min grötvecka går skit. Igår gjorde jag ingen gröt alls. :( Det betyder att jag måste göra två idag. arrrgghhhh. Det får nog bli grahamsgröt och syltgröt ikväll.

Nu ska jag ut och springa för andra gången den här veckan. Är det möjligt att min kondition har förbättrats? :O Jag sprang en sträcka i tisdags som jag aldrig klarat förut... HohohO!! lika när jag jobbade också. Då sprang jag upp till skolan (hi, för att inte komma försent förståss) Hela vägen klarade jag! inte för att det var så långt, men DET har jag heller aldrig gjort förut.

//Maratonlöparen Maggio ;)

Maggi paggi gaggi.

Maggi!!! Det var skitans längesedan jag såg dig!

Ma

Ville bara få det här sagt, och nu är det sagt, sagtilli-gnattelli-pattelli.

Det är bra att ha en egen blogg, då kan jag skriva hur mycket jag vill och ingen blir irriterad eller klagar. För den är min, bara min. Man kan skriva saker som tynger en och alvarligheter, funderingar. Det är bra, det är skönt, även om ingen läser den eller bryr sig.

Ma

.

Ibland blir jag bara så sjukt jävla pissförbannad.
Varför i helvete ska vissa personer finnas?
BRA personer alltså.
Och varför fan ska de finnas någon annanstans och sådär?

jävlasnoppkråka.

Det var bara det jag ville. Lätta på hjärtat lite.
Nu ska jag återgå till städningen.

Adjö.

Mitt huvud gör förjävla ont.

Jag vill ha ett mirakel, en ny näsa och en kaka, nej försten jag är inte sugen på kakor idag, jag är sugen på slå min lilla syster. fast hon har inte gjort något dumt så det går inte, och jag är klen. Min personliga blogg känns tom, jag måste fylla ut den, med punkter kanske? Det är en fluga i fönstrett igen, dom spelar Florida för femte gången på mtv. Jag är trött på att mitt huvud snurrar, undrar om jag har svininfluensan? Nej försten jag har ju inte pussat någon som åkt utomlands, som tur är. Mitt huvud snurrar runt, runt, runt, när du går ner, när du går ner, ner.....aj jag slog i golvet.



Ma

Vilka två ska jag ta? Det finns andra färger med.












      















Dom är mogna.

mohaha.. mamma kom hem från jobbet i dag. hon hade en kasse med sig. innehållandes långa, gröna värdefulla varor. gurkor. livslevande gurkor! hon hade fått dom av en kompis som odlar... Så... ni är redo att bli pallade gurkor? stulna till och med! är det dags? är det dags att bli ligister för en natt igen?!! mohahahhahhahah!

/maggio

Höst. Nytt och rent och bryta ut det gamla.

Gatulyktorna på vår gata är tända i kväll. Måste betyda att hösten är påväg med stormsteg.
Jag gillar hösten. Varma soliga höstar med rödorgangea träd. Stickade tröjor och gigantsiska sjalar. Mössor. Varm choklad och te. Ljus som lyser upp mörka kvällar. Långa promenader i skogen. Morgondimman och spindelväven som syns i bläbärsris och buskar.
För allt det här så är hösten bäst.
Det är bara en ytterst liten detalj. Skolan.
Jag vill inteinteinte börja skolan.
I morgon är det en vecka kvar. En. En vecka kvar av mitt livs sista sommarlov. Åh. Ack nej. Rädda mig.


När Emma åkte hem i dag började jag tömma rummet. Jag hade tänkt byta rum först, men stannade kvar då jag inte vill bo granne med bror och vara utan TV. Storstädar i stället. Verkligen storstädar. Har aldrig städat såhär mycket. Men jag behöver förändring. Förnying. Nytt. Lämna gammalt. Har slängt massor. Försöker sälja kläder i min blogg.
Det är så tomt så det ekar när jag knäpper på tangenterna nu. Nästan inget på väggarna, ingen matta, inget på hyllorna, inga blommor kvar i fönstret. Till och med skrivbordslådorna är tömda. Bara sängen som är kvar. Resten ligger utspritt eller i lådor i vardagsrummet.
I morgon ska jag städa. Torka. Dammsuga. Slänga.
På fredag flyttar jag nog in.
Sen klipper jag mig och färgar håret.

Bort med gammalt. In med nytt. Nya liv. Bättre liv. 

Nu ska jag tömma golvet från gamla CDskivor, bongotrummor, målardukar och skräp och sen kika på min drömprins - Kenny. Kenny Begins.

Josefin

Jag brukar inte gå på lina, men idag är det onsdag.

Jag var josefins modell igår, blev sminkad och stylad, fick uthärda regn  och komocka när vi knäppte på ängen. Josefin är en skit bra forograf, jag tror på henne, att hon kan bli något. Josefin tror på mig, vi tror på varandra...jag börjar låta som Tommy Nilsson.

Jag fick en blogg igår, får se om det blir nått bra med den, eller om det skiter sig.

På möra idag vaknade jag av att josefins pappa borra massa hål i källaren, och av att jag är täppt i näsan, typiskt min jävla otur att bli förskyld, allt ska det vara nått som krånglar och går emot mig. Jag vill inte vara seg, klen och orkeslös. Kankse blir bättre imöra när jag ska shoppa skor på skokompaniet (eurosko), för stunden alltså, om jag inte deckar av uttmattning vid kassan och snorar ner expediten, Slemma McSnor som mina vänner kallar mig.
 
Josefin och jag såg även på Auqamarine, vi fick blunda flera gånger för att den är så pinsam. Lite svartsjuk blev jag att Auqa fick sin pojke även fast hon hade stjärtfena, fast iför sig var hon toppless med bara hår som bh, inte undra på att han blev tänd! Josefin och jag vill bli tagen med storm, skulle inte förvåna mig om jag blir tagen med en riktig storm med min jäkla otur. Katten nisse har gett mig rivsår, josefin har gjort mig pigg och glad, fina josefin!!

Ma


Emma

Emma har åkt hem nu.
Emma har skaffat sig en blogg.
Emma var min modell i går.
Emma är så himla bra.
Emma och jag pratade om pojkar.
Emma och jag pratade om skolan.
Emma och jag kikade på film.
Emma och jag.

(finns bilder på snyggemma i min blogg.)

Gröt ska vara som slime

Här är recept och mitt betyg på klappgröt!! Jag åt det här i dag för första gången någonsinnågonsinnågonsin. Betygsidén fick jag från Malin.

Klappgröt.
5 dl vatten
1 dl mannagryn
2 dl outspädd saft, eller lingsonsylt

Koka upp vatten saft/sylt i en kastrull. Vispa i mannagrynen och koka i 5 minuter. Stäng av plattan och häll gröten i en bunke som står i kallt vatten. Vispa med elvisp tills gröten har blivit fluffig och ljusare än förut. Klart!! Ät med mjölk och sylt :D

Betyg 1 till 5, där 5 är det bästa!!!!
Tid: Snabbt gick det ändå, 10 minuter! 4/5
Lätt att göra: Jobbigt med visp 2/5
Smak: Körsbärs syrligt på något sätt 3/5
I munnen: Slime!! :D 5/5
Utseende: Som sockervadd/spya 3/5


hihi. jag skriver om gröt halv två på natten. :)

Jag hann inte smaka dammsugarna.

Fredrik har ännu inte gjort något galet. Jag har världens idé. Bada på tio olika ställen på en dag! Inget fusk med bil, bara cykel. Det skulle vara spännande.
Idag var jag på filmkväll hos Tuva- kom hem för ett tag sen. Sen stack jag hit, till Fredrik. Han tvingade mig att blogga. Nu är jag nog färdig, jag känner att det räcker.

Malin

emma lekdag

Fredrik kanske har rätt, den här bloggen börjar ju dö ut. Tråkigt. Kom igen och blogga nu!
Fast jag är inte på blogghumör. Inte i min egen blogg heller.
Emma är här i alla fall. Hon kom och väckte mig klockan elva i morse. I dag har hon varit min modell. Har redigerat ungefär 15 av 50 bilder (de bästa. tog ungefär 400). Nu kikar vi på Stolthet och Fördom och har ätit kladdkaka. Jam.
Vet inte vad vi ska göra senare. Jag är trött.

Joooooooooooosefin

06,37-00,22

Idag var jag till Falun med farmor, kusinkusin Karin och hennes mormor. Vi skulle hälsa på Maria, vår kusin. Det var mycket trevligt. Vi åt och spelade krocket, som jag hade en chans att vinna på om jag inte klantat till mig och var tvungen att börja om så jag blev sist. Men efter en god fruktsallad så var vi tvungna att åka hem igen. Jag gillar dalarna.

Sen träffade jag Max, Maja, Iris och Nisse för första gången på evigheter, Nisse hade jag aldrig träffat tidigare heller. Vi hängde på såna där coola ställen i Ljusdal. Lekte twister på världen. Klättrade på tak på Gärdåsen, hittade en lucka ner i taket. Lekte med rockringar och andra roliga leksaker från ett förråd. Efter en hård match i innebandy var vi helt slut och beslutade att vi skulle iväg och bada. Vi svängde först förbi Fredrik, Max ville säga hej. Han var inte där, men vi lämnade några lappar. Han ville inte med och bada, tok.
Vid Lillhaga var det inte bara vi som kommit på den underbara idén att bada. Utan vi fick göra sällskap med massa killar som badade näck. Hur som helst var det varmt i vattnet, jag säger bara det. Inget ljug. 100% sanning.

Malin

Det är en krank på mitt tangentborr :(

Jag har ej varit på blogghumör. alls. Känns som det är fler som känner så. Jag vet inte om det är för att jag inte haft tid eller om det är något annat... vad i?.. Vad gör den för något? Den bara soitter där och tittar på min vattenflaska! Nu sitter den på punktknappen!! får strunta i den då =(

hur som helst Idag har min grötvecka påbörjats! Jag ska göra en eller två gröter/grötar(?) som jag aldrig provat förut i en hel vecka Inte så spännande tycker du kanske men det finns ju så många recept på gröt där ute!! Malin har till och med en grötbok för tusan Nu försvann den! Kranken. I dag kokade jag i alla fall kokosgröten som jag har hört så mycket gott om hehe, den var ooookej... Kanske att jag kokar om den någon gång faktiskt. I morgon blir det klappgröt. Spännande :D

Nu skall jag beställa hem kläder från h&m, med pengar som jag inte ens har! :D Sov göttt :D

.

Jag tror att vi alla har vuxit och släppt på saker. Jag tror att alla har en historia värd att berätta.
Jag tror att lovet har varit för kort. Jag tror det kan bli spännande att börja skolan.
Ett sista år. Vårt sista år.

Det känns konstigt att vara ensam.

En fluga sitter sällan still. Jag vill, jag vill.

Jag är hemma nu, känns helt fel, jag bor inte här längre, i alla fall inte mina tankar. Det är tyst och dött i hela huset, nej förseten en fluga håller mig sällskap i fönstret, bzzzzz, bzzzzzz. Det är en sådan där äcklig oglamorös fluga, inte en Dancing Flie utan en Crap Flie, bläääää. Jag känner att min kropp är helt slut, min hjärna och min själ, jag orkar ingenting, men vill ändå inte vara ensam. Josefin kanske kan hjälpa mig bli pigg imöra när jag ska sova där, jag kanske kan hjälpa josefin att bli pigg.

På tåget hem satt jag bredvid en tant som behövde hjälp med hennes korsord, jag var nog inte till någon stor hjälp, men vi prata och hade trevligt. Vi har lika gammla telefoner hemma, sådana med en plata som snurrar, hon hade ett underligt skratt, det har jag med. På pendeltåget till m&m satt ett par mega fjortisar bakom mig och diskutera vilka som var äckligast, bögar eller lebbar. Jag hade lust att slå dom, samtidigt som jag hade lust att grava för dom var så korkade, det är nästan synd om sådana människor. Den ena påstod att AIDS kom från människor som hade sex med djur, hennes far hade tydligen sagt det. Herregud.

Jag har läst en halv romanstiks roman, jag vill inte läsa mer.

Jag vill till läktaren och stirra i himmlen.

Jag vill bli smal.

Jag ska lyssna på lasse lindh.

Malin är snygg i sin nya frilla, mycket snyggare en mig, jag mötte henne på sationen, hon såg mycket bra ut faktikst. :):):):):) bra gjort josefin!!!

Jag vill klippa mig kortare, fast bara på övredelen av skallen, det är för tjockt.



I have a new par of jeans, i'm not going to run naked.

Ma aka McAwesome


The blood is fake so I have heard

Jag vet inte varför men det känns som att den här bloggen håller på att dö. Sorligt värre. Var det här bara en sommarblogg eller? Skärpning nu.

För att få fart på skiten har jag spederat morgonen åt att filma och redigera lite. Tyvärr missade kameran då jag bröt huvudet och axeln. Risk nothing, gain nothing. Jaja, finns inte särskilt mycket att säga om filmen egentligen. Jag bjuder på mig själv i alla fall, antar jag. Dessutom får ni reda på vad jag brukar göra om dagarna, eller vad gjort hela lovet rättare sagt.

Jag har fått mina böcker idag. Har inte vågat öppna paket ännu bara. Fast nu är det nog dags.

Ha en bra dag...Oj, filmen ja. Här är den: Summer 2009.


Fredriko Fernanez

Om jag vore en blomma skulle jag vilja blomma för dagen.

Jag sitter i malin och majas soffa och myser med två av deras vänner, och majas pojkvänn. Det har varit en händelsefull helg. På fredagen var det fest med mycket trevligt folk, dansande, drickande ( bara en halv smirnoff ice för min del och lite bål, men det räcker för att hålla igång på dansgolvet, och i poolen).  Nästa dag bada vi i havet med majas pojkvänns kompisar, ett litet gäng killar med glatt humör och mycket öl! Vi satt högt uppe på en klippa och sola och lyssna på musik, en kille där fråga "har du gjort abort?" syftade då på mitt blindtarmsärr, har inte tänkt på att det även kan ses som det. Måsta göra honom besviken, berätta istället om hur mycket grönspya jag kasta ur mig på sjukhuset, och att en fontän av var kom ur min kropp när dom öppna upp min mage. Jag tror han blev lite äcklad, men vaddå han ville ju veta?! Dom var i alla fall snälla som resten av folket jag mött den här helgen, och alla digga min frisyr som tur var!

Nu är det en romantisk komedi på tv, casanova. Jag älskar den filmen den har allt, skämten, sexigheten, musiken och historian. Imöra åker jag hem efter en dags shopping i sthlm C, det har varit roligt, malin och maja är så gulliga och knasiga. Även deras häst!

Ma aka McAwesome

En fet get.

Jag är trött. Jätte trött. Malin ligger i min soffa och sms:ar. Hon undrade just hur man stavar till atlet. A-T-L-E-T, så stavas det.

Det går inte att blogga när man är trött. Nu får pigga Malin ta över:

Jag är mycket piggare än Fredrik. Jag ska cykla till Bollnäs på partaj. Så pigg är jag.
Det är svårt att blogga när man är pigg. Fredrik har tagit över mitt sms:ande. Fast inte fått något svar. Dålig sms:are.
Sa jag att jag blev utslängd hemifrån? Det blev jag i alla fall. Linnéa sa åt mig "Nej Malin, nu får du dra. Nu ringer jag Fredrik och frågar om du får komma dit."  Sagt och gjort, nu sitter jag här. Funderar på om jag får komma hem nu. Sova. Trots piggheten
'

Malin & Fredrik

Hemma för fest

Som Fredrik skrev så är vi hemma nu. Har varit totally fabulous!
Finns bilder och massa sånt i min blogg. Orkar inte lägga upp här också.
 
Nu sticker jag till Jennifer och sen på ferre.

Bai!
Josefin

I never knew I was a lover...

Nu har vi kommit hem. Tvä nätter i ett tält. Vi har badat en massa, eldat och ätit chamallows.

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ut och springa kanske?! Filma lite?!

Jag har "vunnit" min första auktion, två böcker. Dom borde komma på måndag. Längtar. Undrar om det blir jobbigt att läsa på engelska? Ähh, om något är svenskt blir det automatiskt tvåhundra gånger löjligare. Jag tror jag är född i fel land. Det finns inte mycket jag tycker om i Sverige. Vi har fin natur, det är ungefär allt. Vi gör usel tv, usla filmer och usel musik (med vissa undantag gällande musiken).

Jag är bra på att gnälla och skriva att jag inte gillar en massa saker. Det kanske är dags att sluta med sånt. Börja skriva om saker jag tycker om istället.

Jag älskar verkligen Kristian Mattsson (The tallest man on earth). Jag älskar verkligen alla låtar mannen knåpat ihop och jag älskar verkligen den långa mannens röst. Jag älskar alla covers han gör och jag älskar hans underbara gitarrspel. Jag älskar enkelheten och jag älskar texterna. Jag älskar allt så mycket att jag kan sitta på Youtube och lyssna på livespelningar som denna av dålig kvalitet en lång stund och önska att jag var där. Kristian Mattson är min idol och jag kan verkligen inte få nog utav av honom.

Så, nu skrev jag om någonting bra.

Fredriko

"På pickalurren!"

Jag tycker att jag borde blogga. Så jag gör det.

Jag, mamma och pappa satt just ute i våran extremt lyxiga trädgård och åt kräftor och kex och ost. Tidigare ikväll kom min mormor och hennes man, Sune på besök. De hade med sig bullar i mängder som vi satt och åt. Efter de hade gått så tog jag Molly i koppel och gick en runda på Svegs gator. Träffade på Jannice och hennes mamma. De tyckte att Molly låg konstigt på backen. Och det kan jag hålla med om att hon gör. Benen, alla fyra, ligger utsträckta på marken. Hon ser ut som en matta. En svart, lurvig matta. Hur som haver, jag och mamma var ut och "gick byn" som vi kallar det. Vilket betyder att man går igenom de få butiker som finns här. Bland annat en butik, Tuvskaft, som lägger ner om två veckor. De har gardiner och tyger med mera. Mamma köpte ett par grymt fina gardiner åt mig som jag ska ha i lägenheten. De är ljusgröna med beige-guldigt mönster på. Ser ut som sådana här väldigt gamla gardiner/möbeltyger från vad jag skulle kunna tro är 1940-talet? Jag har säkert väldigt fel här. Men jag gissar på det i alla fall. Det var ett par billiga gardiner. Rea i mitt hjärta. Nu ska jag kolla på en komedi, vars namn jag inte kommer ihåg. Och imorgon, då blire Ljusdal för hela slanten. På kvällen blir det tydligen Borr, PARTY!

/Jennifer

Fången hos en kidnappande unge med adhd :(

Jag kan inte sova. Månen ser läskig ut. Natten känns tom... död till och med. Bör fylla den med Joppe och Bumbibjörnarna i stället, så kanske den blir mer levande igen. Jäkla ola.


/Lovisa

1 vecka, 6 dagar

Jag har fiskat hur många gånger som helst den här sommaren, men sammanlagt så har jag bara fått 4 fiskar kanske. Högst. Det är nästan så jag ger upp min dröm som professionell djuphavsfiskare. Ächh då!

Imorgon ska jag mot Hudiksvall och second hand shoppa liiiite grann. Det är najs. Inte att kliva upp tidigt men. Hmm... Inte heller att jag måste låna pengar av mama för att köpa kanske onödiga grejjor :D

På lördag så ska vi åka till Gävle, tror jag. Jonatan ska nämligen flytta dit eftersom han ska börja på serietecknarhögskolan där. så vi skall hjälpa honom att titta på lite olika rum. och såå. Själv får jag panik dagligen, för jag har ingen aning om vad jag ska göra när jag gått ut skolan :( särskilt inte nu när djuphavsfisket gått på grund :((

Jag måste lägga mig nuuuuu känner jag. just... NU! sov godt 

And so, the countdown begins.

Tältparty!!

Malin och Josefin handlar. Jag ska nog äta salt-och-blandat hela kvällen, eller Gott och blandat-Salt som det tydligen heter.

Fast dom stampade in nu. Josefin tog mod till sig och gick in till toaleten. Modigt gjort Josefin, jag är stolt.

Nu borde jag nog packa klart allting.


Fredrik...

Vildmarksliv

Nu åker vi ut och lever vildmarksliv. Jag, Malin och Fredrik.
Cykla och tälta. Elda mashmallows och grilla korv. Kanske bada. Sova oskönt.
Det här kommer bli awesome! 

bilder från i går

'

Malins nya frissyr som mästefrissan Josefin klippte och färgare. Nu är det kortkortkort i nacken. Rakade till och med lite.


Skulle hon inte vilja ha den nya frissyren så kan hon ju alltid satsa på bakåtslick!




Världens gosaste paj och kräm. jamjamjam!

Nu far jag!

Här kommer jag M&M!!





Skojjskojjskojj!!!!! :):):):):):):):):):):):):):)

Ma aka McAwesome

Tjo vad det var livat i holken igår, elina var packad så hon knappt kunde stå!

Idag drar jag till mitt älskade anonyma sthlm igen. Igår hade jag, carro, elina, frida och jessika pirat party. Vi lyssnade på "yo ho yo ho a pirates life fore me" dom drack rom och cola, jag drack en smirnoff ice, jag tyckte jag behövde den. Vi flamsa och knäppte massa sjuka bilder, lyssna på awsome musik och var allmänt jobbiga och knasiga. Men sen vart jag så trött och lågmäld att jag gick hem, vet inte varför. Roligt var det innan jag blev sådär i alla fall, mina gammlingar är sjukt roliga att fetsta med, dom kan lösa alla världens problem, några i alla fall.
 
Har packat min prickiga resväska, sitter och undrar varför jag gillar att resa bort så mycket, varför jag inte trivs i mitt eget hem. Varför jag hellre sitter på läktaren i tre timmar en att vara hemma hos pappa och umgås med min andra familj. Varför jag stör mig så förbannat på min syster och morsa, mer en förut. Varför jag ligger i min egen säng och stirrar i taket en halvtimme innan jag somnar, och aldrig kommer på en vettig lösning på det hela. Gud. Gud.

Nje nu ska jag väll försöka packa ner någon sexig tröja i min väska, så stockholmarna får något intressant att titta på. Min granne Dr P ser också ut att fundera på nått, där han sitter ensam på verandan. Om jag flashar mig kanske han blir gladare, fast han är ju doktor, har säkert sett många bröst genom åren. Han kanske behöver bikta sig?

Ma aka McAwesome

Det levande slottet

Yoyoyoyoyoyoooyoyoyoyoyoooo!!
Det är typ natt och jag sitter i Fredriks mörka stuga. Malin och Fredrik ligger i sängen. Vi kikade nyss på "det levande slottet". Så himla konstig och mysig film, precis som "spirited away".

Jag har inga somarensmål. Och jag får inget heller. Fredrik säger det i alla fall. Malin har klarat massa mål. Fredrik med. Att stå på händer i 30 sek. Han är galen.
Jag har kanske ett mål. Ett hemligt. Fredrik har massa hemligheter. Då ska jag också ha en hemlis.

bai!!

Josefin

Jag vill veta hur det känns att.

Jag vill ha en egen blogg, josefin kanske kan fixa en åt mig när jag ska sovaöver där, med en hardcore header!!

Ma

Mute

Okej... Skymningsfilmen Twilight inte är så dum ändå. Igår stannade jag uppe till fem för att jag ville ge den en chans till. Jag tittade på den två gånger dessutom hohohih. Sammanlagt har jag nu sett den tre gånger. planerar att se den igen, antingen idag eller i morgon. Men det är ju ganska konstigt, att man måste se en film tre gånger innan man (knappt) kan medge att den är bra. Det har aldrig hänt mig förut, bara med den här filmen. Ganska jobbigt var det att sitta med fjärrkontollen i handen för att muta musiken hela tiden med. Ojojoj

Jag vet inte vad som händer idag riktigt. Vi skulle till Forsnäset och bada eller annat. Jag var lite tveksam eftersom det tydligen ska både regna och åska idag, men jag tänkte följa med ändå. Men nu ska vi inte dit. Hmm...

Maggio


Ibland måste jag tänka lite mer realistikst, man blir så besviken annars.

Jag behöver något som får mig att leva. Jag behöver något som får mig att göra saker jag inte trodde jag skulle kunna. Jag vill bli någon annan, någon modigare en jag. Jag vill vara med i en film tror jag, jag har alldeles för höga förväntingar på livet i nuet. Jag måste sluta dagdrömma, tur att syrran kan smälla till mig ibland.

The dremers are the kind of peopel that se beond whats possibel in life. They also are the ones that get dissapointed.

Ma aka McAwesome

nytt hår

Som Emma skrev så chillade vi i kväll. Det är naaaaajs. Emmas hår är snyggt som tusan. Älskar att pillra i det.
Det känns lite som mitt gjorde när jag hade klippt kort förra våren. Som ett får fast mysigare.
Mitt hår är inte som ett får alls längre. Platt och rakt bara. Fast det håller sig inte riktigt. Vill hemskt gärna locka upp sig. Bajshår.

Såhär ser vi ut när vi hänger:








Mitt liv är en karusell, undrar hur det gick till?

Idag shoppa jag, Ivan, Jonas och malin i Gävle. Vi babbla massa strunt hela vägen dit och tillbaka. Jag är sjukt bra på ord skämt. När vi kom fram gick vi skilda vägar, för tja killarna skulle köpa tråk saker och jag och malinski ville handla kläder! Kläder är det bästa som finns nästan, men mamma tyckte inte om mina chinos, hon tycker jag klär mig för pojkigt, och att dom var för stora. Men mina nya rosa skor gilla hon, men jag måste köpa linnen, måste. Har kommit på att jag hatar bhar med bygel också, så himmla oskönt. Men jag gillar fina bhar ändå med spets och sådant, eller normala utan. Men jag vill inte ha byglar helt enkelt, trekants bhar rockar fett mycket! Mamma har anmält mig till kör lektioner, jag är så omotiverad och nervös så det inte är sant, fyfan alltså jag kommer få panik och köra ihjäl någon stackars jävel. Aja. Efter shoppingen träffa jag maggi och josefin, jag och malin fick pizza av maggis snygga mamma också. Vi satt och prata frisyrer i en timme tror jag, hårfärger olika klippningar, dreds, allt. De kom även fram till att jag såg ut som Eva på toppmodell, hellre det än min lillebror...

Imöra blir det bilkörning, bad i forsnäset och fest på kvällen. På torsdag åker jag tills stockholm över helgen, på tisdag nästa vecka kör jag bil, och sedan sover hos josefin. Behöver köpa en trimmer som man kan ändra centimetrerna på, kommer kosta mig 1500, blää. Funderar på att köpa ett par tajta jeans också, bättre en linneblusar som mamma vill att jag ska ha. Ett par mörka tajta jeans som framhäver min bak, då måste jag väl förfan bli kvinnlig!



Så här såg mitt hår ut innan, josefin lägger säkert upp någon bild på hur det ser ut nu www.eumeumeum.blogg.se. Hon vill att jag ska bli bög, jag är tveksam jag gillar att vara tjej faktiskt även om det inte verkar så. Killar är är heta, och nej jag vill inte vara kille och vara tillsammans med en kille. Jag vill vara flicka som är med en pojke!!

I rather run naked in the night then having a blouse.

Ma aka McAwesome


Det ultimata

Gurkor? Någon som vet vart det finns gurkor att palla? I ljusdals trakten ska det vara! :D

Jag undrar om han finns.

Allt jag vill är att dansa. Allt jag vill är att vara. Vara med någon som jag gillar, någon som bryr sig om mig, någon som respekterar mig, någon som jag kan lita på, någon jag kan luta mig mot. Jag undrar om han finns? Jag hoppas det. Jag undrar om jag får leta länge innan jag hittar honom. Jag bara undrar. Det här blev väldigt deppigt, jag tror jag ska skaffa en egen blogg, så att jag inte förstör den här.


Barapappapaa

Bara så ni vet så är jag ledig snart.
Här kommer jobbtider:

Imorgon, 4/8. 07:00 - 16:00
Torsdag, 6/8. 08:00 - 21:05

Fem dagar ledigt.

Onsdag, 12/8. 19:00 - 23:00
Torsdag, 13/8. 19:00 - 23:00

Alltså, inte många dagar kvar. Jag har, alltså, tid att vara ledig och leka med er. Om ni vill och har tid och har bra idéer på något att göra. Det skulle även vara kul om ni kunde komma hit också. :)

/Jennifer

Jag vill inte landa men jag måste.



Jag saknar skolan, våran klass och bildsalen, jag saknar att åka skolbussen och sitta att stirra på stationen, jag saknar korridorerna, människorna och klagandet på lexorna, jag saknar till och med den äckliga maten. Jag tror jag behöver en paus från sommarlovet.

Ma aka McAwesome

Med andra ord.

Jag bloggar minst av alla här. Och känner mig utanför. För ni gör saker hela tiden, och jag bor i seg-sveg/sur-sveg. Om Sveg vore en människa så skulle jag säga åt den att skärpa till sig. Skaffa ett bättre liv och träffa lite folk. Kanske till och med gifta sig och skaffa lite kids. Jag skulle ge den gratis plastikoperationer så att den skulle bli lite mer attraktiv för andra människor. Ge den en bikinivaxning så den ser mer välkomnande ut. Sen skulle jag ge den lite affärsidéer så den kunde starta eget och få lite bättre ekonomi, kanske kunde den bjuda sina eventuellt nära och kära på en fin middag. Borsta tänderna vore en bra sak att göra också, det stinker som en sur disktrasa när man kommer i närheten av centrum, munnen. Kanske lite acnemedel kunde hjälpa den på traven också? Har hört att det varit lite problem här och där. Jag skulle även ge den "goda bakterier, kroppens försvar-tabletter" så kroppens försvar kunde fungera lite bättre, ta bort alla dåliga bakterier eller hålla dem i schakt. Jaa... det finns säker en himla massa mer som skulle kunna åtgärdas.

Bitterfittan, Jennifer.

Konstigt


Hmm...

Ingen i min familj berättar något för mig. Det är ganska otrevligt! Min mormor har tydligen förlovat sig med en man, en konstig man som ger mig konstiga vibbar. Förutom att han är det, konstig, så tycker han om att skjuta djur. Min morbror och hans fru (släktingarna i norge) skall skilja sig med. Han har flyttat ut i gästhuset verkar det som. Konstigt. Men dom firade 18-års bröllop för en vecka sedan, på McDonalds, så det låter konstigt det med. Och min kusin är gravid i... hur många månader det nu än är. Fjärde? Femte?! Hon har också en blogg. Där skriver hon om alla konstigheter som sker när man är gravid. Också har min kusin Magnus kommit ut ur fängelset. med två konstiga övervakare dessutom. Det fick jag reda på när jag hörde pappa prata med farmor om det. Inte med mig inte. :) Det är konstigt.

Bara för att man berättar saker för en person så betyder inte det att alla vet om det sen. Hur ofta frågar man om sånt här konstigt?? oj oj oj vad knepigt...

Jag måste ta in allt det här konstiga tjafset nu, så jag går och söker efter ett träd istället :D /Maggio

:)

Glömde säga att jag är mycket lycklig över att bästaste josefin är hemma igen, yeah!! Hoppas hon följer med till Gävle imöra så jag får träffa henne. Maggio med!!

Har du någonsin kännt dig som om du svävar, och att du vet att allt kommer gå åt skogen om du landar?

Jag har numera kanske tre centimeter kort hår, vart rätt najs, men måste börja ha på mig ljusrosa och sminka mig annars tror väll folk att jag är en kille som gillar killar, eller lesbisk, fast vem vet. Ikväll skulle jag egentligen ha pajparty men kom på att jag lovat bort mig till mina old friends...förlåt mig malinski, lovar att gott göra. Imöra ska malin och jag shoppa med Ivan och Jonas får se vad dom tycker om min nya frilla, någon annan som vill med och shoppa i Gävle? På fredag åker jag till stockholm igen, fast bara över en helgen, är bjuden på stor fest hos M&M, jag älskar hemma fester så är rätt taggad på att dansa på bord och dansa sexy style. Ska även bli skojj att se stockholmarnas reaktion mot min frisyr, kommer säkert tro att jag är femenist eller nått, fast ja varför inte. Mammas första reaktion var "Men herregud Emma du ser precis ut som Adam!!!!" Roligt att se ut som sin 9 åriga broder, kommer nog inte in på stadt något längre, men vad gör det egentligen, jag hatar stadt.
 
Just ja, har upptäckt att jag stukade foten ändå i förgår, när jag skull hem från freddes stuga gjorde det förjävla ont önskade nästan att någon körde på mig.  Jag grät till och med när jag gick där i regnet haltandes, foten blev bara värre för varje steg jag tog men lyckades ändå ta mig till pappa, höll på att bli påkörd av en cycklist också. Roligt värre. Somna tillslut efter två tabletter och av uttmattning.
 
Idag är det bättre men haltar fortfarnde, hoppas jag inte gör det imorgon när jag ska shoppa, men jag vet av egen erfarnhet att desstomer man shoppar dessto piggare och gladare blir man, att handla i butiker löser alla problem och deppresioner!! I alla fall för stunden....



If you cutt your hair short and you are a girl, remember to at least where pink twice a week, and putt makeup on if you are looking fore a date.

Ma aka McAwesome

Något för dom som vill se mig utan tröja!!

Här kommer något så otroligt som en video. Ett utav sommarens mål är avklarat. Många veckors slit med smärtande axlar och händer blev det.


Fredriko

Överlevaren

Nu kommer den spännande fortsättningen.

Klockan typ 12 fick Malin ett ryck of bestämde sig för att åka till stugan. Hon slog Fredrik gul och blå för att sedan slänga honom i bakluckan. En äkta kidnappning.

Väl framme somnade dom nästan direkt. Malin hade egentligen planerat att ta livet utav Fredrik men det var hon alldeles för trött för.

Fredrik pratade också en hel del i sömnen. Det gjorde Malin ännu mera mördarsugen, särskilt när han mumlade fram ordet "bitch".

På "morgonen" försökte hon dränka den stackars pojken. Vattnet var kallt men han lyckades ändå överleva.

Genom knivhot försöker hon nu få Fredrik att välja en film.


Fredriko


?

Shit. Minns knappt att jag bloggade inlägget "home from la festivalia #2". Känns åtminstånde som för väldigt länge sen.
Minns heller inte att jag tydligen sagt i natt till mamma och pappa att jag inte svimmade på Lady Gaga som vissa andra för "jag är en fighter". lol. <3
Jag känner mig ganska borta i huvudet.
I morgon mår jag nog bättre. Vill leka. Kan ni leka? Ni måste kunna leka. Varför inte liksom? Vad gör ni egentligen? Nu till exempel. Vad gör ni? Vart är ni? Varför bloggar ni inte? Leker ni utan mig? *cutcutcut*

TVn får bli min ände vän i kväll. Och mat. Nudlar kanske. Mackor. Äggmackor. Blåbärssoppa. Gurksmörgåsar. Te. Obóy. Korv med bröd. Mammas nybakade bullar.
Jag vill bara äta hela tiden. Och leka. Nu känns det som om jag bloggar för att jag är ensam. Det är nog sant.
Nu ska jag se film. Kanske Om en Pojke. Malin och Ivan gjorde mig sugen att se den.

Jols

Bilder från helgen


YRAN





1, Simon Norrsveden
2. Florence Valentin
3. Fia och jag
4. Silent Disco

STUGAN




1. Ren
2. Josefin
3. Kalv och jag på en fäbodvall.

hemma from la festivalia #2

nu är jag hemmmaaaaaaaaaaaaaaa>!!!!!!
Känns brabra. Jag har pirr i magen. Kanske för att jag saknar de kära bloggarna i den här bloggen. Eller så är det från Yran.


Jag ska börja kolla igenom bilder nu. Jag har sett Lady Gagagagagagagga. hehe. Jag stod nästan längst fram. Två-tre meter från staketet. Klämd? JA.

Sen har jag sovit hos någon jag aldrig träffat förut, varit på ett hotellrum utan att sova, dansat silent disco, åkt över massamassa broar, varit uppe i stugan, sett miljontals renar, kört ned i ett dike, varit på en fäbodvall, sett massa bra band, umgåts med Fia och Maria och en massa mer.

Konstigt inlägg. Men jag får spasmer snart. Kanske jag ska ringen en vän.
Ring mig annars!

Jooooossetosse

Spänning, drama och äventyr.

Malin har ett dilemma. Hon vet inte vart hon ska sova! Att sova hos mig är ju lite fusk faktiskt, fast det är bättre än att sova hemma. Hon kan även ringa Maggio, eller är det kanske för sent?! Att sova i tält låter tydligen inte så lockande och stugan är lite för långt borta.

Vad ska hända?!

Hur ska hon lösa det?!

Läs imorgon för att få reda på hur det gått.


Fredriko

Bloggar i ren frustration.

Jag tror jag blivit galen. Det tror min syster också. "Mamma, Malin har blivit knäpp på riktigt"
Jag hoppar runt, springer, leker Svampbob. Jag klarar inte av att vara själv. Ingen vill spela tetris eller pokémon med mig heller :( Kan det bli mer surt?
Åååhh. Jag trorooooor jag mååååste ringa nååååågon. VVVVVVVEASSAM
Hahahahahallonsoda. Partysoda. Jag gillar inte ens läsk.
Nu måste jag uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut.

Malin

What´s up with the rain?

Lite nattliga äventyr och besök i Orsas björnpark. Det har min helg bestått av. Hittills. Sen blir det jobb. Jag lägger upp några bilder, för det är så tråkigt när ingen gör det.

Nattliga äventyr, jag och bror, Simon.



Tusristbild. Så där stor är en Kodiakbjörn som bor på björnparken, Peter heter han.

Lilla Rödluvan och Vargen. Sjukt läskigt. Trodde han skulle äta upp mig ett tag där...

Och lite smygreklam, min blogg: http://oberflachlich.blogg.se
/Jennifer

Att blogga mitt på dagen.

Sitter hos Ivan, i soffan, han med en dator, jag med en. Är det inte fantastiskt vad sociala vi är? Ivan är lite trött, han brukar kliva upp vid två, men idag var han uppe vid tio. Det är en fluga som surrar omkring här. Jag vill smälla till den, döda den, jag känner mig mordisk. En riktig mördare. Vampyr. Snart ska jag ut i solen och cykla hem, få i mig lite d-vitamin. Undrar om jag ska ha shorts. 

Vad är Kitt?

Idag busade jag på skolan... Men jag kände mig ganska mesig ändå, sprang omkring där och höll på med ballonger och annat. Hehehe. Jag får hoppas att lärarna inte tar bort det, eftersom dom börjar tidigare. Hmmm...

Nyss har jag räddat en mask från att bli uppäten/delad på mitten av en arg tusenfoting. klättrat i träd har jag också gjort. Tänk vad najs att ha ett eget klätterträd som man bara kan klättra upp i, bara så där :O

Nu är jag trött i huvudet av mammas filosoferande om livet och döden i två timmar. så nu skall jag titta på Rocky istället xD
Sov godt :)

RSS 2.0