Varför sitter man alltid längst tid med rubriken för att till slut komma upp med en dålig sådan?

Idag fick jag min dansmatta. Så nu blir det dansmatteparty hos mig någon dag i veckan, okeeej?! Kanske imorgon????? Jag kan inte bärga mig... Det är så roligt, fast jag kom på att nu måste jag köpa ett nytt spel också, med nya låtar, har dansat dom andra minst tusen gånger känns det som. Nej. Nu ska jag gå och dansa mig svettig på dubbla mattor.

Påminnelse: Imorgon börjar vår julkalender! Missa inte det, det kommer bli grymt.

  • Malin

Okej...

jag är inte död. Än. sjuk har jag hur som helst blivit. ganska sjukt att man ska bli sjuk av en spruta som ska hindra en från att bli just det, sjuk.

Mitt hår har i alla fall blivit mörkrött/violett nu. Jag vet inte vad jag tycker om det. Mina kläder funkar inte med den här färgen heller. Svarta kläder kanske, men nej. Det känns som att jag vill vara blond ändå, känner mig helt deppig av den här färgen. hmm... men det är försent nu, så jag kanske färgar det svart istället. svart funkar till allt, och det är väl lika bra att testa typ alla färger som finns, yeah.

hej då.

maggio

F is for Friends who do stuff together.
U is for You and me.
N is for Anywhere and anytime at all.
Down here in the deep blue sea!

Titanix i braxis byxis jagix

JAG MISSA DANSBANDSKAMPEN!!!!! AAAAAHRG!!!!! "#"%/%I&O&)#(&?)(/)%¤¤#"!??)?=?)&/(?"!¤=!!!!!!!!!




/Ma

fart

Malin och jag har ett avtal. Eller något.
Jag får inte läsa kända bloggar (i detta fall innebär det gaybloggen, dessie, kissie, paow och foki). Det var lite jobbigt till en början. Första dagen eller så. Nu fattar jag inte ens varför jag följde dem så slaviskt hela hösten. Foki saknar jag lite. Kissie med. På något konstigt sätt. Tror ändå jag skippar dem ett tag till.
Godisförbud har jag också. Det går galant. Jag säger nejnejnej till alla som bjuder mig.
Träningen är det enda som inte går så bra. En gång har vi tränat. Vi ska egentligen ha tränat tre gånger nu, men pga av hur jag mått har det bara blivit en gång. I morgon kör vi på i alla fall!

Jag har tråkigt i kväll. Inte party och inte mys. Nänä varken partyfin eller mysefin är i farten. (Fart, hahahahhaha hiohohohohohohoho hihihiihiihhi HAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA). Jag har asroligt.

Fartefin

På tisdag börjar våran Julkalender!!!!

Vi på The Dancing Flies har bestämt oss för att starta upp en Julkalender denna december! Den kommer absolut inte ha något sammanhang, men den kommer vara julig, och bestå av massa kul, gott och smått! Så glöm nu inte att titta in på vårna blogg varje morgon tills julafton!



Fabulous wishes from the flies!

You will die in seven days.

Jag har just tagit sprutan mot grisinfluensan. Min hand har börjat domna lite... Det känns inte okej. Jag kommer antagligen inte att överleva denna helg, så det här kan vara mitt absolut sista inlägg här på bloggen.

Jag skulle vilja tacka alla mina bloggmedlemmar: Emma, Malin, Josefin, Fredrik och Jennifer för att vi tillsammans har hållit denna bloggen uppe så pass länge, och för alla stunder vi spenderat tillsammans. tack för mig och ha ett trevligt liv.

P.S Jag lyssnar förresten på Funeral March av Chopin.

maggio

Sju miljoner små.

Vi hade samhällsprov idag, nyss. Det gick väl inte så lysande för mig kanske. Men ett G kan det nog bli. Jag var åtminstone duktig och kom hit. Vi var 8/20 i klassen som var här och gjorde provet. Alla är så duktiga på att skolka.

  • Malin

Jag kan inte få nog. Jag måste gå och skrika lite med Emma.

Lovisa vet inte riktigt hur man uttrycker sig. Vi sjunger fredagsmyslåten. Snart är det ju faktiskt fredagsmys, imorgon. Blir det dansmatteparty dååå? Beror på om jag får min dansmatta imorgon. Hoppas. NU SKA VI PARTA HÄR PÅ BORDEN. Hejsvejs, vi kanske ses på tisdag.

  • Malin

Hhehehehehehehe

Maggi och jag är dom enda sanna och duktiga bloggarna, så det så!

Ma & Maggi

Omväxling förnöjer

Jag har bestämt mig för att ett tag framöver här bredda min musiksmak. Varje vecka ska jag växla mellan olika musikgenrer alltså. ah. det gör nog mina vänner glada, lika glada som de blev idag när jag lyssnade på hip-hop musik. äsch! Tänk vilken allmänbildning man borde få ju. Ja... hmm. Denna veckan blir det klassisk musik tror jag. ja så får det bli! Jag kan knappt hålla mig till dansbands veckan. hihih!

Varför är det så många som heter just Fredrik eller Simon förresten?? det är det nog fler än jag som undrar :)

hej då.

maggio

Igår drickandes festis.

Josefin:...Kokad!
Jag: ?
Josefin: Oj, korkad mena jag!

/Ma

Tänk er - Flamingos som lyssnar på dansband.

Jag ska npog färga mitt hår. Rött eller något liknande. Vill inte ha denna färgen längre. Jag vill bara ta ett vapen, och skjuta håret från skallen. Ja... då blir det kanske rött. jag går och spelar call of duty mw 2 istället, se om jag får igång det i alla fall.

maggio

This could be heaven but it looks like shit.

Jag hatar att min jävla säng är liten. Jag kan inte ens böja mina ben och ligga i fosterställning. Tror jag fan ska bäda rent i brosornas våningssäng. Den är bredare, ironiskt nog. Jag är supar sugen, fest sugen, wild and crazy sugen. Det suger apa. Helvetes penga problem hela tiden.

Nu ska jag gå och dricka ut toaletten...hejDÅ!

/Ma

Små flugor och jätte vingar.

Jag har lärt mig Comhem reklamen. Jag har där emot inte bloggat på en hel jävla vecka. Känner mig fan helt oinspirerad till posetivt bloggande. Därför kommer det börja bloggas mäst i min blogg nu när min dator är lagad.
Nu svär jag mer en vanligt också pågrund av äckel Foki, som säger "min mamma säger att fina flickor inte svär" Foki fucki fuck me dra åt helvete vettja!!!! Ush nu måste jag sluta, ska på matte, sen ut på secondhand shopping med Maggi och Malin!

/Ma

När jag hör din röst.

Jag drömde gott inatt. Taylor Lautners mage... SÅ ÄR DET.

maggio

Konstverk av hogre klass




Konstverk pa digitalt skapande. Vi malade tillsammans med wacomplatta och med musen. Hihihihihi.

Nu ska jag aka hem.
(tangetborde ar konstigt..)

Intressant!

4,3/10


Det är ju inte särskilt bra.


Fredriko

twasw

Såg nyss på Pandorum. En helt okej rymdskräckis. Betyg 6/10.

Imorgon åker jag till stockholm. Jag har inget att blogga om. Nu ska jag se på Bruno.


Fredriko

Det skrattas i soffan.

Jag, Josefin, Emma och Jennifer var med på öppet hus på skolan idag. Vi och fyra från tvåan gick på catwalken och visade upp våra expressionistiska porträtt.
Vi(estetarna och Acke) satt inne på estetiska medans vi väntade på nästa föreställning som vi trodde vi skulle vara med på.
Alla nio delade på en vänskapsbanan, det borde man göra oftare.
Sen pös vi hit hem till mig.
Nu ska vi tydligen dricka te, och då menar jag verkligen DRICKBART te.
Sen drar vi till Hudiksvall.

  • Malin

Film

Jag tycker att alla ska vara stolt över mig. Först klipper jag av mig mina festivalarmband och sen dissar jag ...
Time to moooooove on, move along!


Well well. Snart torsdaaaaaaag!!!!!!!! Jag längtar som ett barn.
Jag vill äta på Subway innan bion också. Men nänä, för de ska stänga åtta. Hur löjligt är inte det? Jag känner verkligen suget efter en kycklingmacka med vitlökssås. Mmm, det möra köttet och de färska grönsakerna mellan de varma brödet med den smälta osten och vitlökssåsen. Aaaaaaaaaaaaaaah!!!


Det känns verkligen som att det här har blivit en filmblogg. Fint.
Jag själv har sett en himla massa film den senaste tiden. Både nya och de jag sett innan.
Jag ska göra som Fredrik, en lista och betygsätta.


Paranormal Activity: Så mycket sämre än jag trodde. HUR kan folk bli rädda för den? Jag fattar det verkligen inte. Jag som brukar vara så lättskrämd.
[♥] [ ] [ ] [ ] [ ]

Jungle 2 Jungle: Det kan mycket väl vara den film jag sett flest gånger i mitt liv. Den är så himla söt. För att inte tala om pojken! Fniss
[♥] [♥] [♥] [ ] [ ]

Tuck Everlasting (x2): Hur underbar film som helst! Var dock bäst första gången jag såg den. Kan bero på att Erik pratade hela tiden andra gången.
[♥] [♥] [♥] [♥] [♥]

The Notebook: Jag tyckte att det var pinsamt att jag inte hade sett den så jag såg den så alla säger att den är sååå bra. Den var verkligen superduper mysig! Helt bäst.
[♥] [♥] [♥] [♥] [♥]

Twlight: Börjar värma upp inför New Moon. Twilight blir dock sämre och sämre för varje gång jag ser den. Hoppas och tror verkligen på att New Moon är bättre.
[♥] [♥] [♥] [♥] [ ]

Nick and Norahs infinite Playlist: Tycker den är rätt seg då den mest handlar om att de ska hitta en tjej och ett band. Men den är samtidigt söt. Michael Cera gör ju hela filmen. Han är helt klockren i alla filmer.
[♥] [♥] [♥] [ ] [ ]

Fucking Åmål: Var så länge sen jag såg den så jag var bara tvungen att se den. Hade för mig att den var bättre. Men den är ändå helt okej.
[♥] [♥] [♥] [ ] [ ]

Pineapple Express: Trodde jag hade sett den, men det var en annan knark-film. Tyckte inte den här var så bra faktiskt.
[♥] [♥] [ ] [ ] [ ]

Brüno: Folk måste verkligen skämta som tycker den är bra.
[-] [ ] [ ] [ ] [ ]

17 again: Typisk tjejfilm. Uh. Minns knappt vad den handlade om. Somnade på slutet också.
[♥] [♥] [ ] [ ] [ ]

Harry Potter and the Half Blood Prince: HP är nog inte riktigt min grej. Har så svårt att hänga med i filmerna. Helt okej dock, de är mysiga på något sätt.
[♥] [♥] [♥] [ ] [ ]


JOSEFIN

Rim, Rim bara du slår en signal!


Supermalinbros

 

vs.

 

Cattlebruiser

 

I lördags kom Malin och Simon överens om att skriva ett varsitt inlägg om danskvällens tråkiga händelser. Villkoret var att de skulle rimma. Jag, maggi, utsågs till domare, så här kommer bedömningen:

 

 

Båda hade riktigt bra rim som beskrev kvällen bra, men lite besviken är jag på designen. Inte speciellt inspirerande alls må jag säga. Särskilt från malin som jag hade så stora förväntningar på sedan det numera klassiska timglasinlägget i somras! Men. Det som slutligen avgjorde vem som skulle vinna och vem som skulle förlora var att ordet dansbandskampen fanns med i ett av inläggen. Jag tycker om dansbandskampen :) Titta på det här yo: http://svtplay.se/t/102913/dansbandskampen !!!!!

 

Ja, nu kanske du redan förstått vem det är som har vunnit. Efter att ha grubblat i nästan fem HELA minuter angående det här så har jag insett att Cattlebruiser, Simon, är vinnaren! Ja, personen som använder blogspot.com får helt enkelt skylla sig själv. Tummen ned för blogspot, Malin. Det vet du.

 

maggio


Jag är skyddad mot veckor och dagar av svinaktighet.

Jag har tagit svinsprutan! Gjorde det igår kväll, tyvärr fick inte maggi ta någon för hon är pälsallergiker. Men jag fick! Nu har jag hemskt ont i armen, känner mig trött också. Men annars prima! Drömde där emot massa mysko drömmar igår natt som jag inte kommer ihåg?!


Sprutan kändes knappt, kände mig ändå gråtfärdig innan. Hon som gav mig sprutan var från skottland, så vi börja snacka engelska istället för svenska. Hon sa att mitt efternamn inte var skottskt, för där heter alla McDonald, eller Donley. McDade var tydligen skit amrikanskt, så då var ju det mysteriet löst! Hon hade tydligen en dotter som var livrädd för sprutor också. Snäll var hon i alla fall, Skotten. Hejdå!

/Ma

Rick James BITCH!

Jag vill blogga. Fast jag har inget att blogga om!

Min rygg gör väldigt ont. Jag blir arg! Vill dubbelklicka på Manhunt och slå in någon oskyldig stackars mans struphuvud med en batong. NU!

Jag vill kolla på en BRA film. Tyvärr så görs det knappt bra filmer nu för tiden.





Moon är en av de bästa filmerna jag sett i hela mitt liv. Den är helt otrolig. Se den nu.



Fredriko

I natt är jag.

Tänkte att eftersom jag ändå är vaken kan jag lika gärna blogga. Klockan är snart tre, jag tror jag är trött. Det är svårt att veta riktigt säkert. Jag har ont i halsen. Varför? Jag ska inte bli sjuk. Kan inte bli sjuk. Borde inte bli sjuk. Vill inte bli sjuk.
Om jag skulle dygna. Sova bort min lediga dag imorgon.
Då kan jag kolla på reprisen av dansbandskampen som börjar om fem minuter.
Svårt val. Dansbandskamp eller sova.

Jag ska nog sova ändå.
God natt.

  • Malin

Myshelg

cha cha bloggen!

I kväll har jag ritat. Partheyyyyyy. Nänä. Mysefin har funnit sig till rätta denna helg, thats all.
Nu är jag alldeles grå om handen och ska bädda ned mig framför Pineapple Express. Började se den i dag, men somnade som alltid när jag se på film. Jag har iofs sett den innan, men det var så länge sen så jag minns inte hur den slutar.


Puss!

Öhum...

Helt ensam hemma. Vad ska man göra? Ingen bra film nedladdad. Fast kanske ska man se på Bruno?! Filmen man hört så otroligt mycket skit om. Tror jag inte hört ett enda bra ord om den faktiskt.

Eller spela Manhunt 2. Det sjukaste spelet jag upplevt på ett bra tag. Trettio sekunder in i spelet så har man blivit spottat i ansiktet, nedkissad och fått poop kastat på sig. Underbart.

Jaja...


Fredriko

Glock.

Min lillasyster fyller 16 år idag! wihooooooo :D Det är lite fest här just nu. Jag har precis ätit smörgåstårta och diskuterat facebook med min moster. Mycket trevligt. Ja. Det blir nog kanske dans ikväll. tror jag. fast min syster säger nu att hon vill ha mig här, och egentligen har jag inte alls råd att dansa. Men, jag ska inte svika.

blä, min mage är verkligen överfull av tårta.

Jag känner för att spela lite halo eller CS. Det var länge sedan, men jag har känt världens sug nu i helgen på att spela krigsspel. åh, tänk vad skönt att spela cs med warcraft stil dessutom. En M4 och lite fraggrenades är allt jag behöver. Hm. Jag kanske behöver lite dans ändå, det här känns galet.



//maggio

Majsormar och knapriga chips innan en tripp.

Jag är så trött idag. Så trött att jag klädde mig i svart, förutom koftan. Klockan 3 prick ska jag klippa mig. Malin vart ju snygg, så jag borde ju också bli det. Hoppas jag...Josefin sörjer i förväg. Idag när jag kommer hem till farsan ska jag städa hela lägenheten. Han har åkt till sthlm och det behövs verkligen. Så varför inte vara en god dotter? Får se vilken tid jag drar till färila, och vilken tid imöra jag drar hem till ljusdal igen. Josefin och Malin ska till hudik och konsumera, vad ska man annars lägga pengar på? Möjligen skulle jag köpa en Majsorm, det är det ända husdjuret jag ska unna mig när jag blir äldre. En Majsorm. Majs däremot är äckligt, i alla fall för det mesta.

Funderar på att köpa chips och låna en bok efter att jag städat. Sitta i våran sköna coola soffa, och softa(ordvits) Farsan kommer hem nästa dag eller nått, så jag kan ju passa på att tömma barskåpet. Synd att han inte har något bara...



/Ma


Snor och melankoliska äckelpäckel

Bloggelibloggbloooogg!

Lyssnar på Norah Jones och bajsar massa dåliga tankar. Ska snart måla klart en tavla. Ställa en fråga till en viss person, peppa mig (?!!). Ska äta en mandarin och spela töntiga spel på datorn. Tänker ta en promenad med min hund. Det är uppenbarligen mer snö här i Sveg än i Ljusdal. Har kommit fram till att jag blir blyg när jag verkligen gillar någon. Inte bra. Men jag tänker inte göra om samma misstag som förut. NEJ, inte.

/Jennifer

Jag är ju ingen jävla shakespear heller!!

Linus och jag är alltid först. Mycket duktiga elver. Fast malin är duktigast för hon jobbar mest, och tränar mest. Fy på mig. Jag ska bjuda malin på tuggumi idag, då kanske hon blir glad igen för att jag inte träna igår. Lyssnar på mycket bra musik gör jag också, men ni får inte veta vad! Mohaha. Jag hån skrattar väldigt mycket nu på sista tiden...hmm undrar vad det beror på?

/Ma


8 simple steps on how to moon someone.

Najs! Biljetterna är nu bokade till premiären av New Moon. EXAKT en minut i tolv nästa torsdag kommer jag, josefin, jennifer, malin och emma att vara där! Jag tycker det är lite roligt att nästan alla vi ville se den egentligen, men att ingen sa något förrän Josefin påpekade att den hade premiär då. Fast det är inte så konstigt ändå. Skådespelarna i den suger så mycket att man skäms! :O

maggio

*

Jag vet hur man gör

Så det så

Succers ;)

/Jennifer

Konstaterande.

Det finns inget coolare än att skriva med stora bokstäver.

ett konstaterande

Det finns inget töntigare än att skriva med jättestora bokstäver.
Pruttmalin.
/josefin


Varför kan man skriva så här?
/Malin

Prosit

Yooyohohoohoh.
(varför dampar jag alltid i början eller slut av inlägg?)

Vi sitter i ateljen och målar och är superkreativa. Själv målar jag en bröstförstoring. Den är ungefär halvklar, men jag tycker att jag har kommit rätt långt i dag! Yay me!
Vi lyssnar på min playlist, som faktiskt, av någon otroligt ovanlig anledning, inte har fått något klagomål alls i dag. Shit. Alla som annars alltid brukar klaga på min musik. Ett tag tog vi dock paus för lite Beethoven. Det kändes konstigt efter ett tag. Att måla och lyssna på klassisk musik. Isch. 

Nåja, nu ska jag nog fortsätta att måla. Och äta Kinder Bueno. Min nya stora kärlek efter Marabou Vinter.  

Tjing!


Jols



Nakenhet är en frihet! Toppless summer 2010!

Hej alla dårar och finkar! Josefin målar bröstvårtor och vi kan inte betala med våra bank kort på internet. Vad är det här egenltigen? Vi är vuxna mycket mogna ungdomar, men vi får inte betal på biobiljetter till The New Moon. Världens mognaste film. Vi är rasanade och kräver byte av kort! Fy farao säger jag bara! Imöra är det nationelt prov, stackars Simon och Alex som måste lysna på Miss babel kärringen Emma. Men jag får säkert tunghäfta, det brukar jag få.

Jag har kommit fram till den mäst brillanta ide! Om man får det krisigt ekonomiskt när man flyttar hemifrån är det bättre att bli naken modell, än att strippa. Tänk vad mindre pinsamt att berätta för sina föräldrar att man är naken modell! Jag är så smart haha! Jag ska käna extra knäck på det i framtiden. Även fast jag är om jag får säga det själv, jävligt bra på lappdancing. Hoho nu pallar jag detta inte mer!

/Ma

Ma´s resentioner

Det är livs farligt att cykla nu. Jag slira för andra gången men slog mig inte. Enligt Malin är det en konst att cykla. Jag tror att det är en konst att lyckas stå upprätt på båda bena.

Jag tänker göra en Fredrik och resensera en film:

*Brüno 0/10

och massa annat!

*Min bästa väns dotter 9.5/10 (som är en bok)

*en juice som jag börjat köpa som heter Frukt och Grönt 10/10

*Fredriks nya tv-spel 2/10 (jag ramla hela tiden och gubben som åker bräda är dum i huvudet precis som super mario, skate 2 var sååååååååå mycket roliagre!!! Jag äger på att skata på tv-spel, det kan Krantz inte slå mig i!! Mohahaha)

*Mormors hemlagade köttbullar var för en gångs skull goda 10/10 (mums jag åt tills jag sprack! Konstigt nog orka jag massa popcorn och maggis och malins godis hemma hos Josefin)

*Jennifer och Josefin lyckades lura jennifers morsas kompis att dom var förlovade 100/100!!!!!

/Ma


Plugga ga ga ga

I dag har jag pluggatåååååafkshdgjhdjhjpluggaaaaaaaatththththttttt. Fy farao. Men nu ligger jag inte efter i något direkt. Ah. Könt. Fast jag ska redovisa historia i morgon. Industriella revolutionen. Jag har bara skrivit om James Watt. Just det gick faktiskt bra, men nu gååår det inte. Att plugga från halv tolv till sex räcker gott och väl. (Med hemskt många pauser).


Vi skulle se Brüno i går, då konstigt nog ingen av oss hade sett den innan. Men alltså. Nej. Jag gillar inte Borat och nej, jag gillar inte heller Brüno. Vi stängde av efter; Vad Lovisa trodde var 15 min. Jag 27 min. Emma 28,5 min och Malin 35 min. (Kollade upp det och det var ungefär 24 min. Jag var närmast. Hihihhohohah.)
Hur som helst så kikade vi på 17 again i stället. Bättre. Tjejigt. Mysigt.

Nu ska jag spela farmville.

Jowisi

Skapa den sista.


Idag är det söndag.
Jag vet hur man skriver såhär stort.
Strax ska jag åka iväg för att bugga.
Jag väckte min syster med ett vackert munspelssolo imorse. Varför väcker inte någon mig på det viset?

  • Malin

Hos Josefin.

Emma är läskig. Jag är rädd för henne. Hon ska sova ovanför mig.

När jag vaknar av det skärande isande skrattet är det enda jag ser hennes stirrande ögon innan jag.... AHHHHHH!!!!!!!!!!!

  • Malin©

Kussimurran.

Malin: Kan jag få äta kattens huvud?
Emma: Mmm visst!
Malin: Åhhh vad gott med katthuvud!
(tuggar djuriskt på det svarta huvudet)

/Ma

Ska vi dricka te?

Malin: Det luktar te i din säng josefin!!!
Josefin och Emma: WHAHAHAHAHHAAHAAHHAH


Tjejkvälll

Yoyoyoy.
Partiiie kväll i går. Himla fint.
Jag fick träffa den mycket omtalade Magnus Karlsson. Fint.
Just nu sitter Lovisa, Malin och Emma i mitt rum och kikar på Dansbands Kampen. De är lite söta. Och töntiga. 
Senare ska vi se film och äta massa gottah!


In your butt.

Jag och min syster har försökt hitta en farsdag present idag. Det gick inte så bra, hehe! Det slutade med att vi hamnade på Albins leksaksaffär och seriöst funderade över att köpa sån där slime på burk som present. Nej. Chokladask får det bli. Åt mig köpte jag i alla fall såna där neonörhängen som lyser i mörkret. Dom hänger här på mina öron och lyser helt blått. värrrsta coooolt. Ska använda dom nån gång när jag ska till hudik, så kan jag faktiskt dansa i neon :)

Förresten tittade jag på Paranormal Activity igår. eh. Jag förstår mig inte på er människor, den var ju visst läskig? Jag diggar filmer där det nästan inte är några datoreffekter alls, så den här passade mig. Jag ska inte avslöja så mycket för dom som inte sett den, men jag blev riktigt glad när den där mannen blev mördad av sin demontjej på slutet. Fast ja.. jag blev glad när hon blev skjuten också. dom var ju så dumma, har dom aldrig sett en skräckfilm förr?

hej då.


Ville bara säga att...

Inlägget innan passa inte mitt humör.

/Ma

de e bra

Världens fucking tråkigaste fredag. Japp, fucking.

Varför bloggar jag ens?

Jag skulle kunna skriva om en helt fantastisk film men eftersom att inte en jävel bryr sig så gör jag inte det.

Ni förtjänar den inte.

Jag är snäll.


Fredriko

Paddla inte med hjärnan i okända vatten.

Vuxen poäng till malin och jag som beställde klipptid och gick til biblioteket! Ska bli skönt att ta bort lite och tunna ur det vildvuxna lurviga djuret på min skalle. Nu sitter jag här och väntar på fest besked. Hmm det kanske blir en nykter hemma kväll ikväll? Dobbidoo, Postkodmiljonären, Vem vet mest, Go kväll och Skavlan brukar stå på min tv-lista förutom ugly betty, despret och top modell. Raka motsatser jag vet. Morsan har nog manipulerat mig sakta men säkert genom åren.

Nu börjar postkodmiljonären! Weeeeeeeee PARTY!!! Och imorgon kommer helgkorssordet!!!! AWESOME



Rickard Sjöberg är ganska het för sin ålder, tror jag föredrar han framför Josefins och Jennifers Ernst.

/Ma


Enordsfilmrecensioner!


Surrogates (2009)

Meeeeeh...

Betyg: 5/10



Gran Torino (2008)

Okej...

6/10



Paranormal Activity

ZZZzzzzZZZZZzzZzZ

3/10




Fredriko

wöööh

Idag hade jag bara en lektion sen åkte jag hem med mami. Tänke se film men somnade naturligtvis. Mamma fick försöka väcka mig i ca en timme innan jag till slut kom upp. Isch. Tänk om man aldrig var trött. Gudis så skönt.
Jag är så trött att jag aldrig orkar sätta i löshåret ens. Meningslöst. Att komma en dag med kort krulligt och den andra långt och vågigt liksom. Nej. Till sängs innan elva! Det ska jag verkligen sattsa på fram till jul. Måste klara skolan. Måste klara fixa håret. Lol.
Åh, jag orkar inte skriva mer. Jag ska skriva ut några bilder till mina ramar och be pappa sätta upp dem sen. + min spegel. Gissa vad som händer sen? Jo, mina rum är klara! Iiiiiiih! Nu ska jag pigga upp mig med Parken och The Hives.

PUSS

Joossesefiffifiifiiinnnnn

Akrylens gryma värld.

Josefin: HUR FAN MÅLAR MAN ANSIKTET FRÅN FUCKING JÄVLA SIDAN!?!?
Pause...
Josefin: HON SER JU UT SOM ETT JÄVLA MONGO!!!.....OCH HON MED!!!!

/Ma

Piggs can dance to you know!



/Ma

Buhuuuuuuuu

Fredde kräks och mår kast, stackars pojke. Men jag kräks hellre en att ha denna meningslösa lektion. Hoppas på mildare influensa. Kanske ska jag gå hem till Fredde och be om en dos? Fast jag vill bara vara sjuk på onsdagar mellan 11 och 12 och på tosdagar samma tid ungefär. Helt plötsligt börjar jag spy över datorn och måste gå från lektionen, och sen när det blir lunch är jag lika frisk igen!!! Det hade varit AWESOME.

/Ma


Urin

Jag vaknade kl 5 och allt kändes bra. Förutom att jag låg i en pool av svett då. Trodde nästan jag kissat på mig. Annars var allt prima. Dansade runt, borstade tänderna och fixade dagens outfit (host).

Tänkte sova någon timme innan skolan började och efter den timmen var allt tillbaka. Lyckades till och med spy. Eller, jag hade egentligen ingenting i magen så det gick inte så bra.


Public enemies
var så fruktansvärt dålig att jag inte ens såg klart den. När blev Johnny Depp en så dålig skådespelare egentligen?!

Jaja...


Fredriko

hymm

Kan inte sova. Kan inte äta. Tråkigt.

Kanske ska man se Public enemies. Jag som inte ens tycker om Johnny Depp.

Ett spel som jag letat efter i flera månader landade i min brevlåda och jag vill inte ens spela.


Fredriko

I huvudet idag.

"Bilarna borde ha avgasrören framme i fören, så att det är dom som kör som dööööör"

wertt

Jag är aldrig sjuk. Bara veklingar är sjuka.

Det började igår. På träningen skakade och frös jag samtidigt som jag svettades som en gris. På natten fick jag inte en sekunds sömn på grund av att kroppen inte kunde hålla värmen. Plus att jag drömde om att jag blivit kidnappad och satt i en fälla utav Jigsaw. Jag lyckades överleva fällan i alla fall.

Jaja, nu mår jag okej antar jag. Feber, annars bra. Tråkigt bara.


Fredriko

Oj så var det dags för slotts ostar igen.

Hejsan svejsan! Jag sitter på skolan en timme för tidigt. Ville se till att jag kom i god tid till första lektionen, visst är jag duktig? Nej men jag vill inte ha typ 25% frånvaro på utvecklingssamtalet, blääää på mig som bara skolkar och håller på. Men...mm nu sitter jag i alla fall här. Igår läste jag ut min femte bok, så nu kan jag stryka det från min lista. Nu borde jag rätta lite historia. Oj så rolig jag var idag, måste sluta skriva tråkigt allmänt tjafs. Fyfarao för mig säger jag bara! Josefins mugg står här bredvid mig, undrar hur mycket bakterier och virus det är i den? Med tanke på alla som druckit ur den menar jag. Kanske är jag så duktig att jag diskar den? Fortsättning följer...

/Ma

Good night asshole!

Jag är trött. Såg nyss på Child's play (1988).

Svårt att förstå vad filmen egentligen vill vara. Läskig eller rolig?! Har läst att folk blivit jätterädda av den här vilket för mig är helt obegripligt. För mig blev det här mer av en komedi. Rolig och underhållande. Se den vettja. 6/10.





Recensionerna börjar verkligen gå ned i kvalitet alltså!

Jepp Jennifer, jag har sett The Shining. Det var för ett par år sedan och efter den där jäkla filmen mådde jag piss flera dagar efteråt och kunde inte sova. Antar att det i så fall blir den absolut mest effektiva skräckfilm jag någonsin sett. Kanske ska man våga sig på att se den en andra gång?




Fredriko

RSS 2.0