KAAAAHN!!!11

Det blir nog ingen skräckfilm idag *sadface*. Jag kan nog skjuta upp det tills imorgon. Lite surt är det. Klarat det hela veckan tills idag. Ähh, bara att ändra reglerna. Nu vet jag! Som att väga upp mitt fail så kollar jag på skräckis både lördag och söndag. Jag skulle nog kolla på en skräckfilm varje dag även om det inte var Halloween. Fast dom bra filmerna skulle nog snabbt ta slut då.

Jag babblar och skriver dåligt.

Idag inhandlades Harvest Moon DS. Ska börja farma för fullt.

Öhhhm, God Natt <3


Fredriko

Vad ska vi göra med Parken?

Nu missar jag Parken på miljötinget också, bara för att dom är så virriga. Dom skulle ju spela imorgon egentligen men det blev ikväll istället. Exakt NU. Jag såg faktiskt fram emot att se dom :(

maggio

Sugen på något sött och syrligt samtidigt.

Jag vill ha farmors tänder. Det är vad jag vill ha.

/Ma

Packa, packa

Imorgon drar jag till miljötinget jag med. Får se när jag åker, och om jag ens kommer hitta dit. Spännande! wohoo. Håller på att packa nu, men är lite osäker på hur mycket jag ska ta med. Jag brukar alltid överpacka, av någon anledning.

Jag nördar tv just nu i alla fall. Idol har blivit mitt nya program som jag blivit besatt av. Jag som aldrig har tyckt om Idol. Det är konstigt sånt där, hihi. hejsvejs!

maggio

Prickiga armar och mysiga snickarbyxor.

Idag har det målats ännu mera. Jag gillar att måla väggar med roller. Kanske skulle jag gått bygg i hudiksvall istället? Tror jag hade gillat det mer. Vi har en konstig granne som är väldigt ensam. Det är sonen till han som sålde "huuuuset" Han kom idag och hälsa på. Prata i hundra miljoner år om ingenting typ och morsan och jag höll på att kvävas. Han tog sig firheten att låna toaletten också. Blää säger jag bara!


Kolla hur stort mitt ass blir i morfars gammla snickarbyxor.


Tummen upp!



/Ma

IMA DOCTOR!!

Denna gång lyssnade jag på Jennifer. The beyond (1981) blev kvällens rulle.

Lika bra att erkänna. Jag är specialeffektskåt. Monster, explosioner, blod och kött gör mig glad. The beyond gör mig glad. Den visar på ett utmärkt sätt att en usel film inte behöver vara dålig. Gillar ni att se ögon bli mosade rekomenderar jag verkligen denna. Ögon blir utslitna, uppätna av spindlar och spetsade på spikar. Awesome. Jupp, Betyget blir 7/10




Bilden säger allt!




Fredriko (som fortfarande är fortfarande öppen för filmtips)

Sitter här i väntan och pratar om allt mellan frukt och kalkon.

Elina är här. Vi ska äta amrikansk frukost till middag. French toast, panncakes, ägg, bacon, smör och MASSA sirap!!! Hennes snygga kille kommer också hit, han och jag delar samma åsikter angånde röking, drickning, mat, soving. Enligt Elina har vi samma sjuka humor också haha xD En manlig version av mig. Jonas och jag kanske är syskon men morsan bytte bort honom mot syrran, och ändra hans hudfärg till kritvit. Men nu ska vi Fejja, tydligen?!

/Ma

Immunitet

Jag känner att jag vill vaccinera mig mot den där jävla förbannade svininfluensan snabbt. Jag har inget bra immunförsvar alls. Senaste helgen var jag sådär sjuk, sen gick det över. Men nu har jag varit sjuk sen i måndags igen. Det känns inget bra. Svininfluensa kan det väl inte vara? Nej, det tror jag då inte. Och imorgon är det ju miljötinget. Jag vill helst åka på det. hehehe. ja, dels för att det verkar roligt, och dels för att jag annars måste tvingas träffa min kusin imorgon. nöff.

Jag funderar på om det var en film som jag såg i måndags, som gjorde mig sjuk. The curious case of Benjamin button hette den. Den var så SJUKT dålig att den smittade av sig tror jag! :O aldrig Brad Pitt filmer igen!!! :(:O:O:O

nej, ska duscha nu, så får jag se om jag åker till gävle imorgon ändå. Hasta la vista!

maggio

Du kant döda mej, ja e redan död.

The abominable Dr.Phibes (1971) blev dagens film.

Finns verkligen inte särskilt mycktet att säga. Förvirringen är verkligen total efter att man sett den här. Den är konstig på ett bra sätt. Fantastiska skådespelare och en enkel men ändå effektiv story. Fylld med charm, mörk humor och en massa läskigheter. En riktig gammal klassiker som alla skräck/rysarfantaster borde se. Betyget blir 9/10.




WTF!?


Nu låter jag er bestämma! Antingen väljer ni Child's play åt mig eller så blir The beyond dagens film. Eller kanske har ni något bättre tips? Jennifer verkar ju ha lite koll i alla fall. Välj och vraka, ge mig tips!



Fredriko

Innan miljötinget

Yo. I morgon åker jag i väg på miljötinget. Hoppas på att det blir fint, såklart. Lovisa och Malin, ni kommer va? Emma dissade? Dåligt. Du kommer att missa något.
Förlåt att jag har varit väldigt inaktiv här. Har varit inaktiv gällande allt i stort sätt..
Har mest suttit halvliggandes framför datorn och ätit kakor, kroketter, riskakor och druckit bobs hallonsaft medans jag kollat på tbbt. Jag trivs väldigt bra så. Man kan inte alltid vara social. Men nu så, hoppas jag att allt går bra och jag får kulkulkul i fyra dagar.

Tuuudeels!

(Jag funderar föresten på att bleka håret platina blond. Skulle passa min nya fina peronlighet som alla älskar.)
Love ya bichtes! ;)

Död död död

Tisdagens film blev alltså Poltergeist (1982). Ännu en film jag lyckats missa.

Tänk att det var riktiga skelett hon badade med! Riktiga, ruttnande, döda människor. Frågan är om Edward Cullen skulle hoppa i en pool full med lera och lika?! Förr fick man betalt för att chilla med döingar och allt man behöver göra nu är att stå framför en kamera, se helt död ut i ansiktet och säga "What If I'm The Bad Guy". Nu för tiden behöver man inte ens vara en bra skådespelare för att kamma hem miljoner. Tänk på det här nästa gång ni ser en film:

JoBeth Williams badade med lik!




Den här killen slapp i alla fall att ta sig ett dopp bland dom döda.


Fredriko


(Imorgon blir det The Abominable Dr. Phibes)


Dagens betyg.

Stämning 8/10
Fredagsmys 8/10
Mat & gott (Glass) 10/10
Sällskap (Karin) 10/10
Färger (På karins blivande mössa)10/10
Sysselsättning (Göra glass och maränger, virka, lyssna på musik) 9/10
Image (min då, Karins ska vi inte tala om) 10/10
Väder 6/10
Dans 4/10
Kreativitet 7,5/10

Totalt 8,5/10

  • Malin

Syrsor och grodor som dansar can can.

Jaha..mhm....jaha...mhm...Öm..mm..ja...Eh, kanske skulle man skriva lite intressant också...Eum...eum ja hehe jag är nog inte särskilt inspirerad tror jag...Hehe....host (syrsor) Nu kom syrran in och gapa och skrek, påstod att hon sjöng. Morsan haka just på och gala som en strypt höna. Nu har jag bloggat!!! Bai!!

/Ma

Med lila och blå maränger i ugnen.

Karin är här. Vi bakar glass. Den är på frysning nu. Vi lyssnar på detektivbyrån, ett av dom få band vi kan komma överens om att lyssna på. Vi har lite olika musiksmaker tyvärr. Nu ska jag gå och röra om i glasserna.

  • Malin

Ett "bra" inlägg för en gångs skull!!!

Re-animator slutade tyvärr att fungera efter en halvtimmes kikande. Den verkade vara riktigt nice i alla fall.

Istället så blev Hellraiser (1987) dagens film. Det känns som att alla har sett den (har alla det?) men absolut ingen pratar om den. En hel del blod och mos var det i alla fall och ännu en gång undrar jag varför effekterna var bättre på 80-talet än vad dom är nu?! Det är facinerande vilken tid dom måste ha lagt ned på allt. Bygga monster, stopmotion, fixa en massa blod, skelett, tarmar, smink och masker. Nu för tiden är allt CG (datorgjort) och ser i princip ut som skit. Jag förstår att det är betydligt billigare men även svinrika film-makare gör detta. Med tanke på vilket underbart blodmos man fick till på 80-talet så borde väl i så fall den teknologin utvecklats genom åren?! Sluta lata er där borta i Hollywood.

Jaja, nog snackat. Hellraiser var äcklig, förvirrande och välgjord. De usla skådisarna gjorde den även ganska rolig. Skäms på mig som inte sett den tidigare. Betyget blir 7/10.

Imorgon blir det nog...Öhm...jag kanske skulle fixat alla filmer innan jag bestämde mig för att göra det här. Poltergeist blir det nog. Ska försöka att hålla mig till dom äldre filmerna, man blir lätt besviken annars.



Egen screenshot for the win!


Fredriko

HOOOOORROR

I dessa Halloween tider så har jag nu bestämt mig för att se en skäckfilm från och med idag till på fredag och efter varje rulle så skriver jag ett inlägg och berättar vad jag tyckte om den. En skräckfilm varje dag under hela veckan alltså. Vi börjar med Re-Animator. Önska mig lycka till.



Fredriko

Hemma hos Simon i lördags

(Sitter och spelar Mario kart. Sara utbrister i ren frustration)
Sara: Jävla bajs!
(Alex svarar direkt mycket övertygande)
Alex: Du vet inte ens vad bajs innebär!!!

Jag tror ingen av dom vet vad bajs innebär. För jag var var den som spela skitigast.

/Ma


Josefin kanske borde bli kickad

Räknas det där ett inlägg om dagen även på helgen? Isf är jag ute. Kickad från bloggen kanske.
Fredrik jag mår dåligt över att jag fortfarande har din mössa. Skall försöka ha vägarna förbi Ljusdal och lämna tillbaka den till veckan.
Fredrik är föresten ett himla bra namn. Fred och Rik. Fantastiskt. Mitt är rätt fint det med. Jos/Juice (e/är) och Fin.

Jag är trött. Pratar i nattmyssen lite. Somnade hemma hos Erik. Lol.

Här kommer en bild från i fredags i alla fall. Finns fler i min blogg.




Se där, nu har vi lärt oss något.


Intressant. mycket intressant.. Trocadero innehåller visst koffein ändå! malin, du hade rätt.

maggio

Är hemma hos en försummad vän

Jag är hemma hos fredde vilket jag inte varit sen...Ja jag vet inte när! Han smsa att han hittat sin mp3 som jag skulle fått för ett bra tag sedan. Äntligen ska jag få lyssna på musik hela tiden utan behöva vara beronde av spotify! Han är inomhus eller nått. Jag sitter och letar musik att ladda ner. Det är jobbigt att söka musik. Får se om jag får komma tillbaka något tag den här veckan igen, om jag inte hinner ladda ner allt idag. Sen kanske jag kan tvinga honom att spela game cube mot mig. Behöver öva att inte flippa ur om jag förlorar som jag gjorde igår, när malin och jag var med simon, alex och sara. Fast fredde är ju sämst på tv-spel, kanske får be honom ringa hit simon så han får lära mig istället. Japp känns bra att ha tillbaka sin "gay" kompis. Nu ska jag fortsätta ladda ner. Fredde håller väl på att pudra näsan eller nått, nej nu var jag elak. Han håller säkert på med något jätte matcho.

Huj!
 
/Ma

Katten fräser till i nattens lustigheter.

Josefin: MEN JÄVLA HATT MÄNNISKA!!!
(Hans har på sig en hatt)
Hans: ?
Josefin: Hahahah
/Ma

En skål med gröt.

Jag borde egentligen byta om, jag borde borsta tänderna, jag borde sova.
Orka sova ordentligt. Orka vara uppe och dansa till två. Orka komma hem klockan halv fyra.
Jo, klart jag orkar dansa och komma hem sent.
Nu ska jag borsta tänderna, det är oftast uppiggande.

  • Malin

Trick or treat!


Discofever

Jag mår inte så där väsrt bra just nu, har lite feber. tror jag har åkt på magsjuka eller så.. Men inget har kommit upp än, utan jag mår bara illa. Konstigt.

Sjukt dåligt är det att det inte är någon worldcup i bandy här förresten. Ja ghar gått på det varje år, så det är trist. Nattmatch verkar det vara på lördag ändå, men det missar jag för då är det dans.. ja, dansen tänker jag banne mig gå på, biljett har jag köpt och allt. det tänker jag inte missa, även om jag kanske råka spy ner någon :)

jaa.. det här var ju ett trevligt inlägg, eller hur? :) tveksamt.

Hej. Då.

Tv and Me.

Jag tittar aldrig på tv numera. Konstigt Tvn var mitt liv förut. Jag har nu bytt mitt liv till datorn. Det känns konstigt. Eller jag känner mig konstig. Jag visste väl att lunchen var för god för att vara sann. Mattanterna har säkert förgiftat mig! Josefins busschafför sa att min portfölj/väska är värdefull. En antikvitet. Måste nog laga den också om den ska hålla sig. Mmm nu har jag bloggat två gånger. Det betyder att jag slipper imöra.Nu ska jag till fäla och leta spindelnät och kläder. Weee! Gud vad jag skuttar inomhus har jag märkt. En riktig studsig kanin! Hihihihihi

Huj!
/Ma


Att stå i brygga på händer.

Äter fruktsallad. Det är det bästa man kan äta till frukost, lunch, mellanmål och middag. Det är så gott. Särskillt gott är att blanda banan, päron och äpple, på med lite yoghurt och toppa med några hallon eller blåbär.

Nu ska jag gå och äta något mer. Jag är hungrig. Alltid.

  • Malin

Hahahsdaöodidaa

Ikväll blir det FYLLA!!! Utklädnad och spindelnät weeeeeeeee!!! Nu måste vi dra till das buss!!!

Ma

wert

Jag känner för att snagga av mig mitt hår. Ser ut som crap konstant.

Skrivtorka. Ett inlägg om dagen var det ja.


Fredriko

Att bada.

Det är märkligt hur trött man blir av att inte göra någonting en hel dag.
Det enda jag gjort är att dansat runt här hemma. Lyssnat på musik och ätit.

Men sen fick jag ett ryck och for till en gammal vän, Jesper. Jag tänkte att det var dags att lämna tillbaka hans tetris jag lånat i nästan 1½ år. Vi spelade lite tetris, jag vann. Sen cyklade jag helt enkelt hem. Drack te.

Ja. Det var det.

Adjö.

  • Malin

Do me a favour and drink a bottle of whisky.

Jaha vad ska man tvingas skriva idag då? Hmm jo jag har läst ut en till bok, det betyder att jag har tre kvar i min lista. Man kan önska sig band på P&L hemsida. Ska göra det imöra på data lektionen. Basshunter borde skjutas. Jag vill skjutas. Matematiken får mig att må illa. Men lika bra att få det överstökat. Bra att ha i sitt vidare sökande.

Simon och jag är ungefär lika aggresiva på matte lektionerna. Jag skrev att han sög i hans matteblock, han skrev att jag var en soppåse. Det stämmer nog bra in på oss båda, för ingen av oss fatta ett skit idag. Fredde hade där emot flyt, matte fröken vart nog nöjd då. Fast inte med mig och Simon, hon undra om vi var helt borta i skallen. Vilket kan stämma. För jag hade total noll koll, och han med. Sarah hade också flyt, Yna och Frida med. Orättvist.

När vi gick från skolan kom jag och Sarah överens om att sprit är den ända sanna lösningen. Hon föreslog Whisky. Jag vet inte. Jag tycker det smakar och peppar och rökt fisk med för mycket kemikalier. Men vem vet jag kan ju bli desperat?



Ma


"Lugnt och sakta".


Nu ni, nu har Emma blivit helt galen! Hon håller på att klippa i hönsnät här, jag blir lite rädd när hon tar pauser hela tiden. Då kommer hon hit med en tång och springer och har sig :O

Onödig bajsdag.

Nu, idag har jag bara haft latin. Väldigt onödigt tycker jag. Jennifer och Josefin tycker det är lyx att jag bor så nära, det tycker inte jag. Det känns bara ännu mer onödigt på något sätt, gå fram och tillbaka liksom. nej, tack! :)

Jag är trött, och jag vet inte vad jag ska göra nu. Sitter och väntar på jennifer vart hon nu än är. Hon skulle låna min Vote for Pedro tröja tills imorgon. VART ÄR JENNIFER?!

//maggio

update: Jag hittade både Jennifer och Emma nyss! Eller, dom hittade mig :) yiho!


Vi är kända för att inte ha någon klass här i Ljusdal!

Dagen inlägg. Det gick så bra att skriva igår! Vad har hänt? Åka tåg är dåligt. Först fick jag betala för mycket och sen fick jag sitta bakom några skrikande ungar. Fett ovärt.

Jag vet inte jag. Det kommer ett bättre inlägg imorgon. Lovar och svär.

Jaha så var det dags att manipulera det ruttna äpplet.

Morsan har köpt huset. Så nu bor jag inte två lägenhet längre utan i ett hus också. Undrar om grannarna kommer över med bullar som de gör på Vesteria Lane. Förmodligen inte. Jag skulle hellre bo i hus om jag fick flytta dit. Vara granne med Desperata Hemmafruar hade varit intressant. Vad ska jag skriva mer? Jag vill inte skriva mer.

Dagens Idiot: Han/hon som uppfann grupptrycket, som gör att folk skrattar även fast dom borde hålla käften och visa respekt.

Dagens geni: Han/hon som uppfann svordomar. Så JÄVLA genialiskt.

Nu har jag bloggat klart. Nu ska jag sova snart så jag kommer upp imöra.

Så kul var jag. Ni behöver inte applådera.

Ma


I need help!

Okej, jag har ett dilemma. Att vara Princess Leia från Star Wars, eller Napoleon Dynamite?  Jag har kläder och allt för att kunna vara båda två. HJÄLP. ?!???

/Jennifer

I need help!

Okej, jag har ett dilemma. Att vara Princess Leia från Star Wars, eller Napoleon Dynamite?  Jag har kläder och allt för att kunna vara båda två. HJÄLP. ?!???

/Jennifer

Dagens inlägg nr 2.

Kom på att jag är ledig imorgon från skolan.
Jag måste nog ta och göra något storslaget, kanske åka till bollnäs och begå ett mord?
Eller så kan jag bada, är någon på?
Eller en rejäl cykeltur, till färila, föne och hem igen.
Eller sova, nejnej. Tråkigt.

Bada, Bollnäs eller cykla. Eller alla tre.

  • Malin

En bild blir dagens inlägg. Kanske kommer ett dagens inlägg nr 2 senare.



  • Malin

Klängigt

blogga... blogga... vad ska man blogga om? Jag vill inte blogga, men nu måste jag ju det. 1 inlägg per dag som sagt. hmm... Vi har precis haft samhälle. Redovisning. det gick bra. Ja.

Ljudet fungerar inte på den här datorn. Jag vill ju lyssna på dansband :((( dans blir det däremot på lördag. det ska bli intressant. jag vill inte dansa längre. eh, hej då. Här har ni mitt Dagens inlägg.


.

fitta

är allt jag har att säga i dag

men hey, jag hann ju blogga
och jag kommer att kunna blogga i kväll
och senare
och i natt
och i morgoh
och hela fucking tiden

kul va?
bra va?

fitta

Åka på grejer när hon utbildade sig!

Jag har ont överallt. Ryggen och benen värker. Jag tror det är dags att börja leva mitt liv på händerna. Folk har gått omkring på sina fötter alledes för länge nu. Dags att gå vidare, join the handrevolution. Handrevolution låter nästan lite dirty. Undrar om det går att lära ett spädbarn att gå på händerna lika bra som att gå på fötterna?! Om jag får barn så ska jag träna upp honom/henne till ett handgångsproffs och det barnet ska leda revolutionen.

Det går bra att skriva nu. Vilket flyt!

Idag har jag skatat ensam i Bollnäs. Har kommit på att skatare har en viss relation till varandra. Dom kan umgås i 3 timmar utan att prata, och när någon går skriker alla "Hejdå". Konstigt, fast ganska bra också. Orka prata.

Det här får nog duga som dagen inlägg.


Fredriko

Är du dum i bulan eller vadå bananfodral?

Hej. Jag har inget intressant att blogga om så jag skriver bara någonting som kommer upp i skallen. Det första är Fan och det andra är Mys. Vet inte varför. Kan bero på att jag jag fan vill ha det lite mysigt. Men ja så intressant var jag! Bajs och hejdå med massa kramar!!!

Ma


Asssooo

tjatja chacha krilleboiiii

äh
bläh

ett inlägg om dagen
jag har just (för en timme sen) satt på mig lösnaglar
i morgon reser jag bort
får se hur det blir med bloggandet då

nu ska jag göra något annat än att sitta här
men
vaaaaad?

party

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej på fredag blir det feeeest halloweenfeeeest woho. nu vet jsg inte vad jag ska skriva. men ett om dagern var det11!!ewf

__Jennifer

Vill du ha glass?

Hörde ett rykte idag om att ett inlägg per bloggare och dag är det som gäller den här veckan på thedancingflies. Jag tror inte det kommer hända, tyvärr. Men HEJAHEJA vi kan klara det!

Idag var en slapp dag. Skrev och ritade på en uppgift som egentligen inte är en uppgift så jag inte kom så långt med min bild som är den egentliga uppgiften vi har på bilden.

Mitt rum börjar se ut som om någon bor här igen, saker fulla golvet. Det är skönt faktiskt. Det har varit onormalt städat och fixat sen jag gjorde om i somras.

Jag borde träna ikväll. Det borde jag verkligen, men det får väntas med till imorgon, för det är försent nu.

  • Malin

Utropstecken.

Fredde kolla här! http://rahlenfeldt.blogg.se/ fast din pälsmössa och brillor ser mer orginella ut på dig, en vad de gör på honom. Rahlenfeldt kan gå och grillas till döds i sitt förbannade solarium. Mohahaha

Ma

Jennifer goes antipepp...

Dagens oh: Oh my god! Jag har bara ätit ett äpple idag.
Dagens ja: "du ser nyvaken ut" JA, jag vaknade nyss..."
Dagens ops: Ops! Jag upptäckte att ingen jag känner sådär jätteväl kommer på Hans fest ikväll.
Dagens mmm: Äpplet.
Dagens blää: Det mesta faktiskt.
Dagens jippi: Jag har pyttelite sprit kvar...
Dagens Åhhh: Åhhh!! Helvete, måste det vara lördag.

PM

Maggi och fjutt ska också göra en wannabe!! Nu går jag och lägger mig. För det verkar alla andra ha gjort. Typ!

Ma

Fredriko goes Malin, Josefin och Emma wannabe

Dagens oh: Oh my god! Jag åkte till Hudik.
Dagens ja: Ja till Charlies soulman xD
Dagens ops: Ops! Jag råkade visst rymma.
Dagens mmm: Sorbet.
Dagens blää: Oliver.
Dagens jippi: Jag skolkade inte från skolan idag.
Dagens Åhhh: Åhhh!! Jag åt godis i natt och drack saft.


Fredriko

Malin goes Emma och Josefin wannabe.

Dagens oh: Oh my god, det regnar! 
Dagens ja: Ja till att springa i duggregn.
Dagens ops: Ops jag råkade äta för mycket godis.
Dagens mmm: Jag dricker te. Mmmm.
Dagens blää: Att jag skulle försovit mig om mamma inte varit så snäll och väckt mig.
Dagens jippi: Malin har lärt sig att det är cirka 4000 mil runt jorden.
Dagens Åhhh: Mina nya skoooor.

Josefin goes Emmawannabe

Dagens oh: Oh my God, jag älskar mediaKjell
Dagens ja: Ja till fejkpälsmössor
Dagens ops: Ops jag har varit kissnödig i över en timme utan att gjort något åt det
Dagens mmm: Jag har godis i min väska.
Dagens blää: Jag måste lägga mig tidigt för att sen gå upp halv sju i morgon.
Dagens jippi: Josefin håller på att lära sig att designa en hemsida
Dagens Åhhh: Jag vet inte om jag är för blyg och knasig i huvudet gällande...



Emma i ett nötskal. Snubbla på sig själv när hon kom hem.

Dagens oh: Oh my god my hair looks like crap!
Dagens ja: Ja till livet.
Dagens ops: Ops jag råka inte städa på fyra veckor!
Dagens mmm: Ikväll har jag planerat att hyra en film och äta godis, efter att jag varit i aulan och sett Michael Jackson saken.
Dagens blää: Dryga Jens.
Dagens jippi: Emma har lärt sig att man helst ska ha halvautomatiskt skjutvapen.
Dagens Åhhh: Jag vill ha singstar!

Ma

Harry Potter Land? Är det möjligt?

Nu går jag och dör lycklig.

/Maggio

That's bitchin' yo

Jag borde plugga latin, men jag är för hungrig.
Jag borde plugga latin, men jag tittar på fotboll.
Jag borde plugga latin, men jag lyssnar på för bra musik.
Jag borde plugga latin, men jag har ingen penna.
Jag borde plugga latin, men dansband är mitt liv nu.
Jag borde plugga latin, men jag är alldeles för bitchig(!?!)
Jag borde plugga latin, men jag tror jag skolkar imorrn istället.

Hej då.

Att lyssna på dansband mellan lektionerna.

Nu har jag gjort en dansbandsspellista till Lovisa som vi kan lyssna på här i skolan. Mest Torgny Melins. För dom är bäst. Vi ska gå och dansa till dom någon gång. MÅSTE gå på dom.
Lovisa tycker Emma och jag bloggar för mycket. Lagomt tycker jag.
Nu måste vi springa iväg på lektion. Dreja och så vidare, jag gillar lera. Synd bara att man blir så torr i händerna.

  • Malin

Ut och skrik och lätta ditt satans tunga hjärta!

Information!

Färila suger. Deras elever ville inte gå på våran fett bra redovisning.
PO drog över tid. Blä!

Håret står på ända. Sitter klädd i raggsockor. En ful tröja och håliga långkallsonger. Ingen skulle krama mig om de ens fick pengar. Eller, jag skulle lätt göra det. Men det är svårt att krama sig själv. Farsan vill säkert krama mig. Jag gillar kramar. Det är mysigt.

Nu ska jag smälta maten genom att läsa en bok. Det är mysigt det med. Syrran, jag och morsan kan sitta en hel lördag och läsa. Drick saft eller te och bara ta det lugnt. På vintern har vi en brasan tänd. längesedan vi gjorde nått sådant nu...jag får läsa tillsammans med Ior och HoHois. Hoppas dom gillar Fantomen! Jag ska läsa en fjollig tjej deckare. Så det så!

Ma

Veckans uppdrag:

Jag ska inte ställa klockan på hela veckan, hur många dagar tror ni jag kommer komma försent?
Jag tror på mig själv, att jag kan klara det här. Jag satsar en tia på att jag inte kommer komma mer försent än vad jag brukar!

  • Malin

Stoppad av Polisen.

Dans igår, ja. Det var sådär. Inte riktigt roligt på grund av vissa saker, men men dansa fick man ju. Det var jag, Malin, Emma, Henke och Simon&Simon som drog dit vid åtta tiden. Najs att träffa den ökände Henke med. Hört mycket om honom från Malin och Emma. Riktigt najs på att dansa foxtrot var han med. Vidrigt att det ska vara så himla många vuxna där. Fulla dessutom. usch... Spö ska dom ha! Med en spark mellan benen. Jag verkar dra till mig fel människor. Ja, så är det. Bra mycket roligare i Delsbo var det. Jag har dessutom upptäckt att foxtrot är min grej. Inte bugg, foxtrot. Mycket roligare, och bra mycket lättare.

Jag mår riktigt uselt just nu. Mamma friterade räkor som jag smällde i mig nyss. Det går inte att göra egna munkar förresten, dom blir usla när man ska göra det själv. Jag testade lite i dag, eftersom mamma höll på. nää, fy!

Måste vila nu. mår konstigt. xD Hej svejs!!

Maggio


Elephant Stone jaow.

Bugg maraton! Längtar...hoppas det kommer många ungdomar. Det är lite tråkigt att dansa med samma människor hela tiden. ÄVEN om människorna är roliga och snälla :) Vi spela spel med Henke och Simon igår på dagen. Jag är sämst på frågespel. Omåttligt korkad. Men det var kul ändå tycker jag!! Simon hade godis med sig. Jag tror jag åt mäst...Halva kvällen gick åt att prata mat och musik. Låter väldigt vuxet måste jag säga. Malins morsa laga stark soppa men sedan gjorde hon ny. Tur. För jag är mesig när det kommer till chili.

I hudik var det också roligt. Fast det var äckilga fulla gubbar som bjöd upp Maggi och tafsa på henne. Jävla gubb helvetar!!! Fyfan vad arg jag blir på sådan skit. Dom borde ha vakter som slänger ut sådana som blir för närgångna och har för högt promille i kroppen för sitt eget bästa. ARGH!!

Imöra ska jag springa intervaller med malin tydligen. Jag förstår inte hur jag kan gå med på sådant. Jag är ju SÄMST. Jag tror jag är för optimistisk för mitt eget bästa. Sen ska jag träffa mitt ex för han har ett uppdrag åt mig. Jag vet fortfarnde inte vad det är?! Om det tar lång tid får jag kanske skippa träningen.

Ma


Långt hår

Hallå!
Jag har fått min hårförlängning nu. I går sydde jag trensar och på med clips hela kvällen medans jag kikade på idol. Senare kom Erik och stannade halva natten nästan. Det var fint.
I dag har jag börjat flytta in lite saker till mitt nya rum. Mer ska flyttas i morgon. Fniss.

Det är bra. Allt är bra. Mitt hår är fint tycker jag. Det var värt 1000 kr.
Jag håller på att sy en till trens nu. Så jag kommer att ha 3 x2 (dubbla). Ojoj. Det är tungt. men annars blir det så tomt där bak då jag drar fram nästan allt framför axlarna.



Mer i min blogg.

Hipp hurra för här kommer helgen flygande.

Vi sitter här och lyssnar på jul inspirerad musik. Eller det tycker jag i alla fall. Maggi tycker inte om romantik på film. Jag tycker Maggi borde öppna upp sin mjuka sida. Malin baka kakor igår. Tydligen så var dom förgiftade :o Men på lördag ska jag vara med och baka. Då blir det säkert awesome. Jag vill göra blåbärs muffins. Jammy! Jag får tillbaka mitt kök i helgen. Känns bra att kunna använda en stekpanna som en annan svensson.

Vi sitter och lyssnar på Jimi Hendrix. Farsan förläste om ett band på möra. Men jag har glömt bort vad det hette? Korttids minne är mig ett ständigt problem.

Vi har en värdelös lärare. Som säger värdelösa saker. Som flåsar oss i nacken och frågar hur vi mår hela jävla tiden. Kan man få ha en lektion utan detta kanske? Vi funderar starkt på att skolka. Jag funderar starkt på att kasta en paj i ansiktet på magistern. Skulle kännas bra. Han äger en kosntig handdocka som luktar mysko. Bläää

Ma

ring

Jag bakade kakor idag, då vi inte hade ingredienser till bröd. Kakorna luktar giftigt, jag vågar inte smaka på dom. Det känns inte bra. Min näsa sved när jag luktade på dom då halvfärdiga kakorna. Nu när dom är färdiggräddade luktar dom bättre. Men jag är tveksam. Tror jag ska lura Linnéa till att provsmaka. Nu fick hon en. Den var okej, inga kramper, kräkningar eller magknip. Nu ska jag också smaka en kaka. MMm..

I min blogg är nästa inlägg nummer 500. Jag tänkte lägga upp en film. Men det blev inget. Tyvärr. Men ska hitta på något ändå. Ska klura ut något. Imorgon får ni allt se!

  • Malin

Tordagar är värdelösa dagar.

ÖÖÖÖÖY! Är det någon därute som vet en riktigt bra japansk animerad film som man kan titta på? Jag ska bli ligistisk nu igen, så fram med dom!


Weirdness.

När jag sökte bilder av Lasse Lindh på Bing.com. Kom bland annat den här bilden upp som alternativ. Han kanske är hemligt förälskad i att äta hundmat? Jag kan ge dig massa hundmat om du släpper en till skiva Lasse!!! Eller om jag får en kram som Josefin!! Jag lovar!!!



Ma


Ingen kan väl bara snyta sig utan att skala äpplen först?

Det är officielt nu. Jag kommer inte överleva.
Yogurten är slut och jag har ingen fil. Jag får väl hålla ut med mjölk tills jag får tag på mer.

Idag fick jag tårta och ha möte tillsammans med min dryga lillasyrra. Jag tror att våra olikheter är så stora att det är ett under att vi kommit ur samma morsa. Inte längden bara utan ALLT.

Jag cykla i regnet nyss från teorin. Är blöt och frusen. Usha mig. Jag vill ha en kram och en kopp te. Tur att jag tagit med mig min gosedjurs Uggla HoHois. Tur att farsan dricker te.

Nu ska jag studera.

Ma

The countdown has begun.

Jag vill inte träna!!!!!!! Men jag borde. Ska nog göra mig klar att cykla dit nu. Ut i mörkret. Bli rånad först, sedan mördad på vägen hem. :( Jag borde nog också plugga lite latin senare. Nej, det vill jag inte förresten. Hejdå.

//Maggio, but you can call me Dansbander. Maggio Dansbander.

4 dagar kvar

Update: Vad trevligt. Jag blev inte rånad eller mördad. Men jag fick tusen knivar i ögonen när jag cyklade hem, då det just nu snöar(?!) Härligt var det när lampan slocknade med! Sån tur jag har :)

Det upprepar sig.

Nu sitter jag här med Lovisa, hon har även hon fått ett beroende, att dansa OCH DANSBANDSMUSIK! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om saken. Dansband är inte min favoritmusik, men det går bra att dansa till. På lördag ska vi dansa. Jag vill ha lördag. Nu sjunger hon med, i samma låt som igår, för det är den bästa dansbandslåten. "I´m a dansbander, yes I am"

Nu ska vi fortsätta med parafrasarbete.

  • Malin

Kent skit.

Hehehe. Kent att kommer släppa ett nytt album. Det visste jag långt innan någon. Hur? Det ni. Hmm... Elvira blir nog sur på mig om jag säger något mer om det. Tänk om dom kommer efter mig om jag råkar säga det? Vilken press!

Vad är det med bloggen förresten? Man hamnar på Emmas inlägg som hon publicerade förut. det med en bild på en giraff. nej nu. Är det någon som hackat sig in och ställt till det?:((((


//Maggio

En dag i skolan.

Jag äter ett rosa äpple. Det matchar vår blogg. Smakar lite godis om det.
Lovisa lyssnar på dansband. "I´m a dansbander, yes I am"
Josefin videobloggar. Hon har långt hår idag.

  • Malin

!

Wooohoo! jag har pluggat i sort sätt hela dagen. Men en del pausar (en del på flera timmar), men nu är jag typ klar! Så jag åker nog in till skolan i morgon ändå. Jag kommer att se lite annorlunda ut. Oho, spännande va?!

Nu ska jag ducha och bajsa på mig. Hejdå.

OJDÅ!!!

Vår blogg är inte död!!!! Ville bara säga att jag är stolta över mina små kämpar.

Imorgon är en ny regnig dag. Men jag ska nog ändå utmana ödet och cykla till skolan nu när jag äntligen har en cykel till mit förfogande jaow. Jag har även en ny mössa och vantar som ska hjälpa mig överleva den hårda kampen mot kylan. Nej nu ska jag återgå till att ligga i sängen och lyssna på Lasse Lindh och tänka på allt jag borde göra.

Jag borde gör en tidsmaskin.
Jag borde göra världsfred.
Jag borde göra något åt hungersnöden i afrika.
Jag borde rädda våran miljö.
Jag borde stoppa Irak kriget.
Jag borde rädda världen från självförintelse.

Hmm knivigt läge...

Ma

fiselott

Äsch, nog om snack om att bloggen håller på att dö. Nu bloggar jag i alla fall, tralllalala!

Jag har pluggat lite, tro det eller ej! Men jag skippar skolan i morgon och pluggar ännu mer så jag är redo för provet (som jag alltså gör på onsdag i stället). Jag är så dum som pluggar i sista sekunden. Och det dummaste är att jag faktiskt gillar historia, så varför pluggar jag inte? Jo, för att jag inte gillar liselottpottfjott. Hur hon ställer frågorna och gör att man måste leta ihjäl sig för att hitta svaren. Eftersom man inte kan läsa boken rakt upp och ned utan måste leta lite här och var för att hitta svaren. Tror hon att man lär sig bättre för att det är svårare? Nej, verkligen inte. Tacka vet jag Jens med sin fina dialekt.

Jag behöver godis. Kanke ska göra kola. Mest vill jag ha chai från Waynes Coffee. Mest vill jag även tillbringa dagen där också. På ett café i en stor stad medans regnet faller utanför. Åh, vad jag vill det.
Med fint sällskap.



Jag har kommit på att Mika är rätt snygg också. Speciellt hans hår. Alla pojkar borde ha såntdär hår.
(Fan vad fin jag skulle vara som pojke alltså)



Jag kan inte sova, tralalala.

Har försökt sova i drygt en timme nu. Men jag gav upp. Tankarna bara flyger runt i huvudet och jag lyckas inte slappna av och somna. Inte kommer jag fram till något vettigt eller smart heller. Tänkte att lite bloggande och musik skulle hjälpa. Kanske. Någon gång måste jag väl slockna i alla fall. Jag har ingen brådska.

Nu börjar jag bli hungrig också.
Det ligger en banan här. Den ser lockande ut.

Jag vill ha ett par stora gamla högtalare. Dom skulle passa oerhört bra i mitt rum. Ska ta och skaffa.
Varför är det så att man är lite extra kreativ när man är trött? Kopplar man bort den logiska sidan av hjärnan och då tar den kreativa sidan över och bara sprudlar av lycka och kommer med massor av dunderbra ideér? Det tror jag. Kanske därför jag gillar att vara övertrött, mitt logiska ligger i lä och är inte dominerande, jag är fri att göra som jag vill. Så måste det vara.

Nu får det vara nog med bloggandet för den här natten, hejdå, och hejdå bananen.
  • Malin

Palla coolt citat!!

Wow, bloggen är verkligen på väg att dö nu. Trots Malins tappra försök att återuppliva den. Tummen upp för henne.

Jag försöker skriva en låt. Musiken är klar men det är omöjligt att få till texten. Hur jag än försöker så blir det en töntigt kärlekslåt. Försöker stenhårt att få till en cool Kristian Mattsson text men jag är helt enkelt för kass. Kommer alltid in på "I love you" eller "Don't let me go". Usch för mig.

Ikväll har jag sett gamla gubbar spela musik. Dom gamla gubbarna var ganska bra faktiskt. Fast tanterna där var hemska och babbliga.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Sova kanske. Eller kolla på ett till avsnitt utav The Twiilight zone. Världens bästa tv-serie.

Jag ska också ladda upp en bild åt Malin. Malin borde få ett smeknamn tycker jag. Frågan är vad?! Nu skriver jag allt jag tänker bara. Tydligen ska jag ladda upp en bild åt henne också. Hejdå! Stort ROFL till bilden.

Vad tycker vi om att bloggen dör? Jag fattar noll av hur man lägger upp bilder här??!


Fredriko

Upplivningsförsök nr 4

En meningslös dag. En meningslös kväll. En meningslös morgondag. Förutom två timmar som ska tillbringas i bil till Delsbo, dansandes i Delsbo och bil hem från Delsbo.
Jag är chaufför till mina föräldrar ikväll. Så jag får väl sitta här hemma alldeles ensam och lyssna på musik tills dom ringer och vill hem. Hade föredragit att ha sällskap. Det regnar ute.

Funderar på att göra chokladtoppar som jag kan vräka i mig. Bygga upp lite fett på kroppen inför vintern. Skulle nog vara skönt.

  • Malin.

Ja så rolig var jag denna underbara dag! Eller var det kväll?

Kanske bloggar jag i natt efter att jag gjort ljusdal osäkert. Nu har jag inget material till denna blogg. Jo försten, jag kom på i dag att höjden av lathet är min syrra. Lat och smart är vad hon är. Jävla unge, hur kan man ha sådan tur liksom? Jag kan vara lat, men är sällan smart. Nu blev jag arg också. Bra början på en lördag kväll. Tur att Morsan köpt ostkaka och hanskar åt mig. Handskar för att jag inte ska sticka mig på höns-jävel-nätet.

Jag får gratis boende på Aspudden om jag vill. Jag funderar på att dra själv till sthlm på lovet. Se om jag blir mer geografiskt van vid staden om jag får udersöka den ensam. Mmm kanske det kanske. Jag vill ha en ny halsduk. En grön. Undrar om jag kan anställa min mormor till jobbet?

Ma

Upplivningsförsök nr 3

Vi läste våra horoskop för Oktober idag. Det stod att den här månaden inte skulle bjuda på så många överraskningar, synd. Jag gillar överraskningar.
Det stod även att jag försummat en vän och borde åtgärda detta? Problemet är bara att jag inte vet vilken vän det är jag försummat, tänk om jag försummat vännen så mycket att jag glömt bort denne vän?

Känner du nu att du är min vän och att jag försummat dig, kontakta mig! Vi kan dricka lite te och ta tillbaka den försummade tiden.

  • Malin.

Upplivningsförsök nr 2

Försöker, kämpar. Men skriver inget intressant.
Vad är intressant?
Att jag inte gillar mitt hår när det är nytvättat?
Att jag köper nya skor/för många skor?
Att jag idag lärt mig skruva ihop skarvsladdar?
Att jag fick kramp i handen när jag stickade?
Att jag vill att snön och vintern ska komma snart så jag kan åka skidor?
Att jag lyssnar på Ratatat just nu?


ÄÄhh. Jag har i alla fall kommit fram till att jag inte gillar dill.

  • Malin

Upplivningsförsök nr 1.

Heheahhaha. Jag sitter i ateljen helt själv. Lyssnar på bob hund-plankton. ÖH. Hm hu. ha. hi. Nu kom Emma.
Jag brände mitt finger imorse när jag bakade scones. Det är skumt, ser skumt ut. vitt. Dött skinn. Men det är nog bra. Emma klagar om att hon försov sig. Själv var man uppe kvart över sju. Mycket ambitiöst. Jag och Lovisa var på folkets hus i Hudik igår. Vi blev sugna på att dansa. Dansa dansa dansa, det är min nya favoritsysselsättning. yeyeyyayayhyhs.. Jag blir GALEN!!! NU ska jag, jag menar vi, jag och emma gå och ha el. bygga skarvsladdar och sånt. Det har jag alltid velat kunna.

  • Malin

RSS 2.0