Jag karvar en sten i svamp som ska flyta ovanför bikinibotten.

Mina kära läsare!! Detta är en högst döende blogg. Det bär mig emot med sorg i mitt lilla hjärta att säga. Att detta kanske är slutet för de dansande flugorna....eller kan det ske ett mirakel från ovan? Inte från gud alltså utan den andra snubben. Elvis.

Ma

Det kanske ni visste. But hey i wanna looke smart to!

Visste ni att giraffer har en lila tunga? Att kackerlackor kan leva utan huvud tills den svälter ihjäl?



Ma

29/9

Jag tycker det är dags att jag ska blogga lite. Var ett bra tag sen med undantag för det kryptiska inlägget i lördags.
Nu sitter Emma och jag uppe i ateljen och väntar på att tralla ned till körskolan för teori i en och en halv timme. Lååååångsamt. Jag har ätit pizza i alla fall. Jag lever på billys pizza varje tisdag. Emma tycker att jag äter äckligt. Det är faktiskt svårt att äta utan bestick och tallrik och pizzan är alldels varm och geggig.
Vi har suttit här i ... snart tre timmar. Rätt fint ändå. Har man musik så klarar man det mesta.

Det var fint i helgen i alla fall. Åkte till jennifer för att äta middag med henne, hans, matias och emma och erik som kom senare. Vid elva-tolv åke vi in till järnvägs med någon som tog asmycket betalt. Menmen.. På järnväs var det rätt kasst. Stadt är faktiskt way mycket bättre. Äh, orka. Bajsbajs.
Jag har cuttat sönder ett till finger i dag. 4 fingrar de senaste dagarna. Jag är bäst.

Men nu sjka vi gååååå. BAi!

När jag dödar en mugga ber jag till gud att den inte får ett andra liv.

Malin och jag ska åka till England och köpa gröt. Dom har sådana där grejer som man säljer varmkorv i fast dom kör gröt. Tänk att äta gröt till lunch istället för att käka hamburgare eller grillat!

Ma

Förresten!

Deathgame börjar igen 1 oktober, skaffa en bild och anmäl er! Ni är väl lite mordsugna?

Nu blev ni rädda va?

Trodde ni på allvar att jag skulle kunna hålla mig från att blogga? Nejeejjj. Fast jag klarade det i några dagar. Tre hela dagar var det, för att vara nogräknad.

Nu sitter jag här och dricker vatten. Har ont i huvudet, tror det beror på vätskebrist. Sen igår, då jag dansade och svettades. Det var riktigt roligt, för vi var ett helt gäng. Simon, Simon, Adam, Sebastian, Stina, Alexander, Ronja, Olov, Yvonne, Lovisa och jag. En heldag med bugg och foxtrot. Vi fick också suveränt god potatisgratäng. Jag älskar potatis i alla dess former. Simon hatar potatis, hur kan man göra det? Lovisa hatar potatisgratäng, hur kan man göra det? Det frångår mitt förstånd.
Ni vet när man ätit dåligt och inte varierat maten ett tag, då brukar jag bli sugen på potatis: potatisgratäng, klyftpotatis, chips, strips, potatissoppa, mos, till och med kokt potatis. Håkan Bråkan och jag, vem mer blir sugen på potatis ibland?

Resten av dagen ska nog tillbringas framför SVTplay. Jag gillar SVT, det är bästa kanalerna, särskillt 2an.
Sen ska jag sticka till Delsbo på buggkurs.

  • Malin

partaj§

.Dheeej.niu stter enmma ioch jG GÄR . vi ska snart till stad. det r jennifer som är med hans ich erik ioch emttias och emma och jag:D i ska se ramtesins nya video.den ä-r PPPPOOORRRR!! som fan, vi kollADSEW PÅ DEN PÅSKOLAN HÄR OM DAGRB. mm, då är det, syntrip sjunger eruj., fmiss. vi har ägtit middat, kyclg med vACJOJ. hekj då ;D;D;D;d


Rartyfin½!

I will set my house on fire

Jag har tråkigt. Det var partaj här igår. Idag har jag städat och läst. Jag har sovit i tre timmar och känner mig ändå inte särskilt trött. På god väg med att sluta sova alltså. Jag har fortfarande tråkigt. Bloggandet hjälper inte.


Fredriko

Monster på en ödeligö.HOHOHOHOHO

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH gudis vet ni vet ni dååååååååå när M&M var här köpte jag ett nytt explar av den boken på en loppis bara för att jag tänkte utifall den andra skulle pajka!! Dessutom har jag en TEEEEEESHIRT med okslaget påååå!!! Gud jag blir alldeles till mig hihihihi jag vill se den nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

WHERE THE WILD THINGS ARE ÄR UNDERBAR!!!

Nu är jag inte så deppig längre. Har något att seeeeeee fraaaaam emooooot jaowjaowjaow!!!

Ma

Filmis

En av Emmas favoritböcker som liten var ju "Were the Wild things are". Den kommer/har kommit som film nu. Måste erkänna att den ser rätt mysig ut. Fast lite.. konstig. Men konstigt är bra!
Jag är hemskt sugen på att se Narnia också. Ser nog både den och Titanic i kväll. Har tänkt se Titanic hela veckan men det har inte blivit av. Jag är föresten så himla glad över att bara vara hemma i kväll. Så jäääkla skönt.



Jennifer och jag fotade i studion i dag. Kollakollakolla bilderna. Naket, oho.

Mysefin

Whahahahaha

Kolla genom josefins blogg och hitta denna fina bild sedan jag fyllde år!!! Den beskriver oss på ett underbart sätt!! Hehehe



Tyvärr var inte fredde med i vårat coola gäng då. Men skit samma!!! Kalasigt värre hade vi det med party hattar!!! hahaha

Ma

Grodlår som simmar i min tallrik.

Idag dansa vi fem grils på bordet på estetiska och sjöng till pok'emon låten. Vi sjöng även "fedagsmyyyys" och "ICAs egna vaaaarooor". En liten dansfest i denna hemska vardag som vi kallar skola. Det är inte första gången vi dansar på borden kom jag på nu. Jennifer och Josefin hittar på underbara ställningar. Jag fick se jeffes bröst när jag lukta på hennes skjorta. Den lukta bullar eller nått.

Raimstain har en porrvideo ni inte vill se. Om ni inte är jävligt kåta det vill säga. Lätt att hitta om man är lite småsugen.

Idag trodde jag mattefröken sa åt mig att hoppa i sjön. Men det var som tur sarahs mobil. Hon vart väldigt arg. Fröken. Jag blev väldigt rädd. Men sen klappa hon mig på axeln och sa att jag var duktig. Jag ville börja gråta.

Undrar när farsan kommer tillbaka med PANNCAKES?? Skit vad sugen jag är!!! I mina våta drömmar finns en man insmord i sirap med smör på läpparna....mmmm

Ma

Jag vill ha grötglass:(

Jag trodde ingen kunde klå mig i att komma försent till en lektion, jag missade ungefär en kvart. Så kom Malin... heheheh. 25 minuter försent xD Rekord?
/Maggi


Hey ho, Let's go!

Jag hatar läxor. Förut hade jag inga problem med sånt egentligen, då var det bara att göra dom. Nu orkar jag inte ens tänka på det. Måste i alla fall försöka öppna latinboken snart... kul :) Nej. Läsa igenom powerpoint sakerna som Jens skickade, borde jag också göra. MÅSTE, snarare. annars blire IG för mig på fredag :D:D:D:D Nej. Det skulle inte vara så kul! :(((

I morgon ska jag träna igen, efter 1 vecka och 2 dagars avbrott. Det ska bli skönt. Xtremecamp, mmm! Sadan på lördag blire dans för mig och Malin (och Emma?) i delsbo. Både bugg och foxtrot! En hel dag med. Vette tusan vad det är med mig och bugg egentligen. Inte min grej har jag kommit på. Kanske foxtrot är något för mig? Det återstår att se antar jag!

Jag ska titta på någon japansk animerad film ikväll tror jag, dom är så mysiga! Kikade på Det levande slottet i söndags. Den var... rätt konstig. Hit och dit liksom, men den var mysig ändå. Hmm! Min granne totoro blir det nog ikväll :) So long!

Maggi.

Måste ringa Carina, får inte glömma det!

Heeeeeeej, Jennifer talar. Eller Jeniför... 

Vi har bild just nu, men jag orkar inte göra något... Det är tråkigt. Det är bara jag och josse som sitter i ateljén just nu. Dom andra är flitiga och jobbar nere i formsalen. Jag är hungrig, jag vill ha maaaaat. Dessutom har jag bestämt mig för att börja blogga mer på den här bloggen. Annars är det mest min egna som jag bloggar på. Eller, inte så värst mycket där heller. http://oberflachlich.blogg.se/

Yeah, snart är det förhoppningsvis lunch. Carina har inte setts till på den här lektionen, bara på den innan. Carina är våran klass-assistent. Och vi gillar inte henne så där jättemycket.

/Jennifer, Jeniför...

Update:
Maria-Pia kom just hit och gav oss en utskällning för att vi inte deltagit på lektionen. YEJ, vi får skolk för det här... hehehehhehe. ooooops! Vi är sååå duktiga, oohja.

Min Famnen och Minnen

Min far tyckte jag var fin i håret. Min mor tyckte jag hade ett fint leende. Jag förtjänar inte komplimanger. Jag är en dålig dotter som skiter i körningen och inte pluggar. Men jag är ändå stolt över att jag är jag och ingen annan.

Simon tycket jag hade väldigt röd mun idag. Vet ej om jag ska ta det som en komlimang eller inte? Jag sa tack i alla fall trots osäkerheten. Tror jag?

Jag borde plugga teori. Nu.





















Nu.

Ma

you said I look just like Messiah

Jag borde nog verkligen sova. Fast jag vill inte sova. Om jag fick en önskning så skulle jag nog önska att jag slapp sova. Som vampyrer, fast inte som vampyrer i den där tjejporrfilmen Twilight. Vampyrer har tappat all värdighet, det kan vi tacka Twilight för. Är ganska så säker på att Dracula är rätt sur just nu.

Jag var i gävle idag. Var pepp hela morgonen men när jag väl kom dit försvann all lust.

Nu ska jag kanske försöka sova. Eller spela mer gitarr. Jag spelar mer gitarr än piano, inte bra.

<3


Fredriko

Alla som var packad igår. Räck upp en hand förfan!!!

Whahahah josefins blogg säger allt om igår!! www.eumeumeum.blogg.se love you all bitches<3

Ma

Minnes luckor finns.

Åh herregud igrå hände aldrig. Det hände aldrig jag var spiknykter och kom inte hem dyngrak. Eum....Skit någon måste uppdatera mig lite sen för jag kommer nästan inte ihåg ett skit! Hemma hos elina headbaknga jag som enjävla galing i alla fall. Så idag har jag träningsvärk i nacken. Inte så bakis som jag trodde där emot men förjävla hes alltså. Hehe

Eum ja vad ska man säga egneltigen. Vildare en den vanliga emma? På stadt så blev det också röj krama både Ante och Typpe där. Dom såg väldigt förvånade ut när dom såg mig. Men sen sa dom "that's my gangster MC Dade!!" och ante sa "MY NIGGER!!" då vart det lite roligare. Jennifer och jag dansa som fan sen ja...matias får updatera mig helt enklt. Mina strumpbyxor är trasiga. Hanna och jag gick på toaletten tillsammans och prata. Sen tror jag jag gick in på herrarnas för josefin gick in där på toa. Märket inte att det var herrarnas förens jag såg pissoaren hehe

TACK ELINA OCH ALLA MINA VÄNNER FÖR FUCKING JÄVLA KUL KVÄLL!!!

Åh herregud nu minns jag en sak. Jag sa till Peter att jag var kär i honom Bagge och Marlon på dagis när vi lekte pussgurkan. Åh herregud....jag sa till göransson att jag var kär i honom i åttan och det VET INGEN. Eller ska ingen veta utom jag! Åh gud...tur att vi inte hälsa på fredde och hans vänner mitt i natten igen då hade dom fått men för livet. Eller jag.

Fredde verkar också haft en lyckad kväll. Eller???

Ma

It's good...

Jag har nog gjort bort mig. På väldigt många plan. Jaja, vem bryr sig. När jag vaknar blir det nog värre.

Parken

Hej hej hallå dagboken!

I går var Jennifer och jag till den stora staden Gävle för att shoppa. Och shopping blev det! Det slutade på ungefär 3200 kr för min del. Det är bra. Bra att slösa pengar. Bra med nya kläder. Bra.
Vi hann förlova oss också! Jennifer friade på lilla torget med en ring för 15 kr som man blir sådär äckligt grön av. Det var sååå romantiskt!
I dag har jag varit på höstmarknad med mami. Jag hittade ett par rullskridskor. Totally Fabulous!

Nu ska jag parta hela natten, fast jag är supertrött.. Kommer somna någonstans och vakna upp våldtagen och styckad.


Heido!

En rubrik.

Idag ska jag baka muffins. Undrar vilken smak? Blåbär? hallon? hjortron? lingon? äpple? Kanel? Citron? Lime?!  Möjligheterna är oändliga. Det är just typiskt. Beslutsångesten har redan börjat.

  • Malin

Härliga händer det har malin. Som kan baka så gott!!!

Nu ska malin baka muffins när hon kommer hem. Jag hoppas hon fryser in en åt mig så jag får smaka på måndag. Jag är dålig på att fejk plugga. Jag kommer få G i detta ämne. blöööööööööööööö

Ma

Smörgåsen smittade av sig.

Min hand luktar skinka nu hehe. Dom pratar i bakrunden säger massa onödgiheter och nödvändigheter. Mumelmumelmumel tisseltassel och massa sludder.

Ma

Har man digitalt skapande så har man.

Min hand luktar gott. Lite citronaktigt. Men det är bara min vänstra hand som luktar gott. Den högra luktar inget speciellt. Den vänstra luktar gott liksom på vänstra sidan av ovansidan. MmmM!

  • Malin

En grön burk med ett gott innehåll är mer en vad jag förtjänar.

Nu har vi en fin tavla på estetiska. Kom och titta om ni törs! Jag ville skolka men kunde inte överge malinski! Tappert finns jag kvar bland skolan tegel. Totalt jävla mörker låter totalt jävla CRAPY hahaha men om man ska vara hardcore som fredde så måste man kanske stå ut. Det regnar, skönt slipper man vara het. Fast jag kommer säkert klaga igen på att det är kallt. Sån är jag.

Klockan är 10:21 snart kan vi hinna med en snabb lunch. Tradtion liksom.

Malin och jag sitter i ett varsit hörn. Det ser lite konstigt ut. Men om man diggar olika låtar så är det ganska praktikst! Om man inte står i mitten och får höra båda musikvarianterna. Då låter det förjävligt.

Jag har en macka med skinka på. Gött som fan hehe

Ma

Med två låtar på en gång blir det dubbelt så bra.

Idag vaknade jag, klädde på mig och gick ner. I köket möttes jag av ljuvliga dofter. Mamma bakade nämligen glödhoppor! Mitt charmande som jag körde med igår fungerade. Jag kan få folk att göra som jag vill. Baka bröd till mig på morgonen. Det är underbart. Hahaha. Nu ska jag sitta och fundera lite inför provet nästa fredag. Samhälle, inte mitt starkaste ämne. Kanske jag ska bada, så jag slipper bli sjuk. JAG SKA INTE BLI SJUK! Även fast min kropp, eller i alla fall halsen vill tro det. :( Dumma hals. Den vill inte att jag ska kunna springa, träna.

Josefin är beroende. Av sina fiskar, på datorn. Hon är glad för att andra människors fiskar dör. Skadeglädje.
Lovisa är här idag. Hon sitter utanför, ser mycket ambitiös och seriös ut.
Emma målar på tavlan. Fint.

  • Malin

This is a changing world!

Kom nyss hem ifrån Totalt Jävla Mörker. Ett av mina gamla favoritband. Tog ett tag för mig att komma in i stämningen men till slut så hoppade jag in bland galningarna. Efter några sekunder fick jag någons bakhuvud rakt i ansiktet så hårt att jag knappt kunde hålla mig på fötterna. Annars så var det skoj. Skrek, hoppade och svettades. Nu ska jag ta en kvälls/natt springning. Det är härligt att springa sent.


Fredriko

Konstant.

Mmmmm, har lagt mig tidigt varje dag den här veckan. Känner att det är dags att vara uppe länge.
Ska kolla på Kvarteret skatan. Undrar om jag lyckas skratta för mig själv? Det går nog finfint faktiskt. För det är ju roligt, skoj, kul, jättekul, humoristiskt, störtskoj.
Att skratta till sig magrutorna, det är grejen när man inte tränar. :)

Den upptagne mannen Fredrik kanske förhoppningsvis har tid till att träffa mig innan årsskiftet. Det känns positivt.

Nu ska jag kura ner mig i sängen och kolla på superb humor.

  • Malin

Splittiga flickor som luktar bark.

Jag och malin lyssnar på elecrtic banana band. Vi vill bo i en svamp annars får vi kramp!!!!



Bör tilläggas att Matias bror Martin kom för att kolla till oss. För han trodde verkligen vi knarkade. Magical kantarells. Man skulle nog kunna tro att minst två av oss tagit något mer än hallonpajen vi åt. Frågan är vad det var i den?!?!?!??!?!? Emma läser H&M katalogen. Josefin och Jennifer är instängda på toaletten. Undrar vad dom gör där?!?!?! Det går ett rykte nere på stan!
/MaliN

Jag är inte död

om ni nu trodde det :) men nästan... får se om jag orkar gå i morgon, även om jag har feber :) Ska kanske till Bollnäs med. hur jag nu ska orka det. Jag förstår inte. Det måste ha varit över 1½ år sedan jag var sjuk med feber sist.. Frågan är: Vem fasiken smittade mig?

I morgon så är det mtv Video Music Awards. Det har varit så mycket rubriker om vad som har hänt där så. Kanske är då mitt favorit band i HELA världen med där - TOKIO HOTEL! Wihoooo. Not. uäääh. jag fattar inte varför dom inte bara kan komma ut och säga det. Att dom är gay. Eller han, Bill i alla fall. Det är ju fabulous som attan det, eller hur?

Jag förstår mig inte på det här jävla knäpp "bandet".. Titta på dom! Varför laddade jag ens upp den här bilden?! Nej, nu är det nog. Hej!

/Maggi ><


This is my life, get over it!

Idag hade vi foto. Vi såg inte riktigt klok ut. Vilket var meningen. Synd att inte alla var med bara. Simon och Ante tycket jag var snyggast=knäppast! Whahaha seriöst simon såg ut som tagen ut en glamrocksfilm! Ante var väääärsta stekareeeen haha jag och alla vi andra såg väl ganska dum i huvudet också! Totally fabness jaow!

Sitter och väntar på att klockan ska bli kvart över, så teorin kan börja så jag kan sluta och gå hem från den. Så klockan kan bli åtta, så jag kan träna, så jag kan sova, så att det blir en morgondag. Japp men nu skulle jag kunna cykla iväg faktum. Ja så får det bli!

BAI!!!

Ma

I feel like I have eaten upp my socks.

Be fab today my darlins.

Ma


Kej, men jag antar att jag är lika knäpp eller galen.

Josefin går på LSD eller någon annan partydrog. Hon är beasatt av animerad fiskar och predikar om kebab..hmmm någon ahr inte tagit sin medcin idag. Medecinen som får oss esteter att värka normala. Men ibland kan jag också glömma. Hon är söt ändå älskade Josefin trots hennes eum...BANANIZETET?!

Maggi MÅSTE komma till skolan imöra och bli fotatd.

Malinski måste träna med mig klockan 8 imöra.

Jag måste plugga teori med Bananaz imöra.

Jag måste hem på torsdag och äta paj hos Jeffe och övningsköra.

Jag måste åka mer skejt med Fredde.

Jag måste plugga matematik.

Jag måste sova klockan är 00:02.

Stay cool jaow. Se yall in the mornin. Its goin to be trippin!

Ma

KEEEEEEEEEEEEEEBAB!!!!

Emma och Malin klagar på mig. Dom påstår att jag spelar alldeles för mycket spel på Facebook. Att jag är beroende och knäpp på något sätt. Pfft. Säger dom som går upp klockan sex på morgonen för att gå ut och SPRINGA, eller inte ens gå, nej ÅKA för att sen SPRINGA i den kyliga morgondimman. DOM är knäpp. (Härligt med så mycket stora bokstäver)
Jag ska inte behöva skämmas för att jag vill mina fina fiskar det bästa, matar dem och håller på att spara pengar för att designa om avkariumet eller skördar mina åkrar och mjölkar mina kor. Dom vet inte vad dom snackar om. :)

Man blir alltid så hungrig i skolan har jag tänkt på. Helt galet. Hade jag varit hemma hade jag inte alls blivit lika hungrig. Kan kanske ligga något i det att då går man inte upp 6:45 heller. Men ändå. Just ja.. jag åt ju ingen lunch i dag. Kanske därför jag är extra hungrig. Hhehehehehhe. MEN jag ska få KEBAB. KEEEEBAB. Om typ en kvart. Åh, lycka. STRIIIIIIIIPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ah, jumjumjumjum!

I morgon är det skolfoto också. hohoohhoohohohehehhasuhhahahaha. Gudis så läskigt. Tänk om jag blir asful. Har blivit okej på de två senaste. Det i nian för förskräckligt, lika så sjuan. Åttan var också okej. I går fotade jag mig i en såndär maskin på coop också. Till Mitt ID-kort. Så jag slipper använda mitt pass när jag skall ut och partaja. Passet som för övrigt har bland de fulaste biderna på mig. Helt galet. Tycker det är konstigt att jag ens kommer in så olik mig som jag är. Uuuuh! Äcklig.

Shit vad jag skriver, jag är på väg att få ett spasmeranfall tror jag. Kanske ska cykla iväg de 50-100 metrarna till pizzerian och hämta vårt käk. KEEEEEEEBAB!


Fetaste ungen av alla in tha blogg.

(och smalaste. Hur går det ihop?!)

Efter skolan.

Sitter på skolan. Vill/får inte gå hem. Jag "hjälper" Josefin och Emma med körkortsteorin. Dom är sådär bra på det. Nyss trodde jag att Emma skrev katten Gustav, men hon skrev bara "att det är en buss där". Josefin är sugen på ris med creme frieche, det lät faktiskt gott.
Alla i klassen fick idag ett varsitt förkläde att ha på bilden från Jennifer och Josefin. Alla var jättefina, mitt var sååå Malin som dom uttryckte det. Det är jättefint faktiskt, gult med gröna och röda blommor. Matchade mina skor suveränt.
Nu måste jag kolla vad dom diskuterar om här bakom mig. Väjningplikt, som jag är såååå bra på. Jag brukar glömma av högerregeln och så. Jag hatar teoriboken, kollade tusentals gånger i den. USCH :(

  • Malin




ag r örkyld om tt vin

Blä, kände igår att det var något lurt. Hade lite ont i halsen och så. Idag är jag så jävla svinig så jag måste vara hemma. Snorar och harklar. Yuck. men det känns verkligen inte som att jag missar så mycket idag ändå, veckans mest värdelösa dag, jo. Fick ett sms från Jennifer för ett tag sedan. Svikare? Snarare svin. Nästan. typp. hmm... nej. hihihihi! Synd att jag inte har någe pengar att svara med, har just nu 0,01 kr kvar. :))!!!!

Är det någon som vet när vi ska fotograferas förresten, och om vi ska se ut på något speciellt sätt med?

Tack och hej, leverpastej.

Oj. läste nu att vår allas dirty dancing Patrick Swayze har dött. Fy vad hemskt :(( Vad folk dör nu för tiden, jämt typ.

Wait -_-

Jag försöker att se Roast på berns. Pinsamt uselt. Jag skulle kunna skriva ett långt, argt inlägg om svensk "komik".

Jag har sovit 2-4 timmar idag tror jag. Jag är faktiskt inte trött. Funderar på att dygna ännu mer.

Det superbra inlägget får nog vänta ett tag. Jag hade allt planerat men tyvärr så blev det ju ändrade planer.

Gävle at night fylla och fight <3


Fredriko

OMG. WTF. TTYN. LOL.

Fredde ar den som bloggat minst pa varan blogg har jag upptackt, herregud vad lite han har skrivit! Sen kommer jennifer som ar nog kanske pa samma niva. Sen kommer nog malin och maggi. Efter det kommer josefin och jag, vi bloggar for mycket! Men skit samma.

Jag borde sova nu, men ska ata nagot forst. Jag ska fa tapetsera om i mitt nya rum, NICE. Jag funderar pa gratt eller blatt. Whahaha det ser ju helt sjukt ut nar jag skriver!!!

Fredde ar inte klok. Han var vaken i 27 timmar. I galvle. Ensam. Utan mat eller sallskap. Fyfan jag hade borjat grata! Men han overlevde. Borde fa en beloning for det. Jag fattar fortfarande inte riktigt att han gjorde det. Fyfan i helvetes javlar. Jag skulle ha ringt polisen och bett om en sov plats. Skit alltsa.

Nej nu ska jag hoppa i sang. Lyssna pa...hmm RHCP eller Veronica Maggio. Det blir nog Maggio. Varan Maggi ville inte med och springa imorgon. Synd for henne!


Ma

Jag hade rätt trots allt.

Vi har fotografering onsdag, torsdag eller fredag!
Vad var det jag sa! För det är väl vecka 38 nu?

Det är sol ute. Det är varmt i solen. Jag har suttit och läst ute i en timme. En Stephen King bok som aldrig tar slut. Puh. Det är segt att läsa samma bok i flera månader. Även fast den är bra. Nu ska jag ut och jonglera lite.

  • Malin

Utflykt.

Idag när jag vaknade insåg jag att det var superduperväder ute. Så jag tänkte, någonting borde göras. En utflykt är ju perfekt såhär på hösten. Till något trevligt ställe. Mindes att jag och Josefin pratat om att besöka Björnbergstornet. Jag lyckades få med mig Lovisa och Josefin. Vi körde dit (helt utan att köra vilse, även fast det kändes som vi åkt lite för långt) och besteg Björnberget. Vi tornet vilade vi och läste in oss innan vi besteg även det. Där uppe var det finfin utsikt men lite ofräscht som Josefin uttryckte saken. Vi klättrade ner igen och satte oss i ett vindskydd och fikade med bullar, saft och morötter. Mums! Sen körde vi tillbaka till Josefin. Lovisa ville hem och träna så hon försvann rätt snabbt. Jag stannade och fick mitt hår bortklippt. Skönt. Jag gillar kortkort hår. Jag gillar att köra bil. Jag vill resa.

  • Malin

Sega råttor

Jag väntar på Malinski och Lovisis. Vi ska åka till björnbärstornet. Jag trodde de skulle komma för sisåsär en timme sen men som vaaaaanligt är de sega. Åh, jag skulle hunnit plugga till körkortet men jag trodde inte det var någon idé förut. Eftersom jag trodde de skulle komma tidigare alltså.
Hoppas solen inte hinner försvinna innan de kommer bara!

I dag var jag på minimarknad med mor och far. Jag körde, parkerade trallade runt på parkeringen och inne i centrum och körde in i garaget på första försöket. Ojojoooooj vad bra jag är! En mysse fick jag bla. med! Den är sådär fulfin. Hoho.

En fin investering, Wii

Jag städade mitt rum igår, så nu är det riktigt rajtan-tajtan rent här! hihih Kastade massa skit som jag inte behövde med.

Ungefär när jag kom hem igår efter skolan så ringde det en gubbe från dhl. Han kom med ett fint spelpaket till mig, så jag hade att nörda spel hela kvällen igår. Nu måste jag bara köpa Mario Kart till det, så är jag nöjd. Men, jag har nu gjort allt från att bowla, boxas, spelat golf, tennis och baseball. Riktigt najs, men jobbigt eftersom jag har ont i mesta delen av kroppen. Blåmärken har jag mäd.

Jag vill också bugga i Hudik ikväll. egentligen. Men jag har tappat det. Känslan och allt det där. Hmm... Funderar på om jag ska äta lite chips nu. Inte så bra, NEJ. Det är värt att fundera en stund på, tycker jag. JAPP.

Lovisa

Tålamod.

Imorgon ska jag skriva ett superbra inlägg. Vänta bara.


Fredriko

Lycklig

Funderar på vad som skulle kunna göra mig lycklig.
Skulle jag vara lycklig om jag fick bo vid havet och höra vågorna smacka mot klipporna medans jag satte inne i min stuga tillsammans med finaste mannen med uppkavlade byxben som spelade gitarr. Skulle jag vara lycklig där och då och om jag var snygg och kunde fotografera. Hade tillgång till allt jag behövde, flera objektiv och tillbehör och snygga modeller när än jag ville. Om jag skulle vara lycklig om jag även hade en lägenget i en stor stad dit jag kunde åka in till ibland, gå på klubbar där även jag kunde dansa. Gå i affärer medans regnet föll utomhus och vår katt låg och spann i köksoffan. Om jag när jag ville hade pengar till att resa vart jag ville.
Vet inte. Kanske skulle jag bli lyckligare då.
Kanske inte.
Kanske spelar det ingen roll heller.
Kanske blir jag lyckigare av att övningsköra.

Jag dör av skratt.

Ikväll ska jag ut, se you på 29 Järnvägs.

I natt kommer jag ha sömn besvär, hoppas farsan har handlat så jag kan äta natt macka.

Eller ta med matsäck och sova på läktaren, skulle vara jävligt skönt om det inte var så förbannat kallt ute.

Jag suger på datorer.

Jag vill inte heller ha matte B, men om man ska få hyfsat jobb i frmatiden är det väl bara att bita ihop. Vill inte vara arbetar klass.

Ma

Snart blir vi vaccinerade :):D

Ja. Rejält ont i hela kroppen har jag idag, speciellt på vänstra sidan av ryggen. Det känns bra, det ska kännas. Men Bodypump ikväll blir det ändå. Jag ska öka vikterna till 2,5-3 kg. hehehehhehehehhe

Idag är det rejält fint väder igen, så nu drar jag nog ut och solar en svängom. Fast jag ska nog äta först, innan min mage låter som åskan igen. O.o

Maggi

Att se det underbara i det hemska faktum att folk bär metal i skinnet.

Jag har trängsverk i ryggen och ont i mitt blidtrams-ärr.

Jag vill ut och åka båt som på saltkråkan.

Jag vill kanske ha en lookbook men jag kommer nog aldrig skaffa det ändå.

Jag har ingen att prata med för det är tomt i klassrummet.

Jag borde köpa fil.

ELINA OCH CARRO HAR PIERCA BRÖSTVÅRTAN FYFAN I HELVETE VAD ONT! Jag kommer nog aldrig våga se dom..bröstvårtorna alltså, ushaaaaaa vad konstigt. Inte fint någonstans, fast jag vet ju inte än eftersom jag inte sett dom. Grattis-PATTIS elina i efterskott!...Fast du läser inte ens våran blogg, haha xD

Ma

BLOD

Jag har mensvärk. MENSVÄRK. Mens mens mens mens mens. MEEEENS. Bloood blod blod. Blod från snippan. Blod från underliiiiveeeet. Okej. Det känns så härligt att bara skriva det så där. Som att bikta sig ungefär. BLOOOD från FITTAN!!!!!!!

Hahahahaha. oj oj oj. Slå mig hårt i skallen. Eller i FITTAN. Så jag slipper ha så jäääävla ont. Ja, inte i fittan. Men i magen. Ni vet, äggstockarna. Livmodern. Uääääh.

Hehehehehehehehheehheheheheheheh..... Nu kände jag mig så där äcklig och vulgär. Men så kan det vara ibland. Tack och hej!


/Jennifer, den blödande hyndan.

En inbicill tortellini, fyfan vad äckligt.

hejsan jag tänkte bara säga att jag är sugen på manna gröt och prickig korv. Min cykel gnisslar, den måste smörjas. Imorgon ska jag prova en ny väg till skolan, ska prva nya vägar varje dag så jag ser vilken som är kortast, eller som har kortast uppförsbacke, jag hatar att bo längtsner av köpngberget, det suger apa. Nu ska vi äta fishy fishy bläääää men jag får väl dricka mjölk igen. Det är kansigt tyst här, maggi vill gå opch äta så nu går jag. Fuck it all jaow!!!!

Ma

Dageeeeen

Mamma är galen. Hon sitter i min stökiga säng och löser matte i stället för mig "om man gör så här och plussar på 3 och ... sen gör man ... då måste det bli rätt... hoppas jag har rätt! *kollar facit* jaa, så blir det". Jag förstår mig verkligen mig inte på matte. Det är helt obegripligt för mig att y=6x+(-5), typ. Det är ju bara massa tal och nummer. Funderar nästan på att bli kickad ur mattegruppen och skita i alltihopa. Jag har ju redan ett betyg i matte B. IG. Det är ju inte ett streck = det gör inte så mycket. Får se hur jag gör.

Idol i kväll. Ooooih! Jag kan vara bland de största idoltöntarna. Dock kommer jag inte se hela då jag bara måste se lite på Den Stora Resan på svt1 eftersom Mikaela Karlsson som jag var med till England är med.

I dag hade jag min första körlektion med körskolan. Det gick lite halvbra. Tränade ännu mer när jag kom hem. Är så sugen på körkort nu. Fattar inte att jag mest troligt kommer att ha ett till våren. Ih!

I morgon kommer det bli en väldigt blandad dag: Samhällskunskap > Tandläkaren > Skoljoggen > Teater > Teori på körskolan. Mysigt med så mycket blandning och inte bara vanligt och tråkigt.

Min gröna tanke är som regn i solsken.

Josefin måste handla med låtsaspengar, låter konstigt. Ikväll ska jag träna och dricka mycket vatten, jag ett mål som sagt. Min lånade cykel är grön, det känns bra. Mindre bra att jag har ont i baken och låren efter gårdagens äventyr med malin, ush kommer jag någonsin kunna sitta bekvämt igen? Hon fick mig även att äta muffins, trots att jag är på en sträng diet, tur att vi cykla så mycket! Delfinen bada den galningen, som tur var fanns det igen död fågel där igen, bläää för fåglar dom är äckliga och går konstigt. Jag har ett till mål förutom att tappa tre kilo, det är att få godkännt i matte, måste plugga ikväll...suck.  Majas coola pojkvänn kommer också på elinas stora fest och mina estetbuddis, det kommer bli en salig blandning av människor på den där festen, undrar om det kommer fungera? Jaja med lite dricka så blir nog alla sociala och fredliga!!

Ma

.

Svikare är ni allihopa, allihopa, allihopa.

Klockan sju.

Idag har jag sprungit och dansat dansmatta. Dansmatta är riktigt roligt faktiskt, kunde knappt sluta när jag väl börjat. Senare vid sju kom Lovisa farande. Vi skulle kolla på Top Model allihopa var det ju planerat, men det var bara Lovisa och jag som satt bänkade när det började. Dock kom Emma inramlandes åtta minuter senare. Vi kollade även på Ensam mamma söker när vi ändå satt där i soffan.
Imorgon blir det en cykeltur runt Hybosjön för mig och Emma. Kanske jag ska bada också, nu när det inte blev något av badet nu 00.00(det är iskallt ute! för kallt för mig)
Nu sitter jag och väntar på Fredrik som duschar.
Bloggar för att få tiden att gå.
Håller vår blogg vid liv, några timmar till.

Malin

Yesss

Igår shoppade jag massor med kläder i Hudiksvall. Få se... tre par jeans, ett par leggings/byxor grejjsimojs, två t-shirts och tre tröjor. Det fanns inte så mycket grönt, men två tröjor blev fet i alla fall. Dom där gröna voncerse skorna jga letat efter fanns inte heller. Bara svarta, vita och gula. Jag vill ju ha mina gröna skor :((

Jag klippte håret på min lillasyster igår med. Det blev KANSKE bra. Ja, hon tyckte det blev bra, så då kanske jag ska vara nöjd? Jag tunnade ut det lite, och klippte en sorts snedlugg på henne. Jag vill ljusa upp det med, men  om hon vill det vet jag inte. Annars kan jag ju göra det mitt i natten, när hon sover. Tänk va najs. Undrar om hon skulle märka något. hohohohoho, det ska jag undersöka tror jag :D

Tänkte åka och festa hos Jennifer igår med, men ingen ville skjutsa mig dit! Gjorde mig ändå redo att dra på stadt när dom kom till Ljusdal nån gång. Jag råkade dock lägga mig i sängen. Godnatt sa det, och jag somnade:) Najs not.

Nu blire snart det najsigaste mest fabulous program in the world, Top Model säsong 11. Eller 12. 10?.. Nej, nu har jag kompenserat för att ingen bloggar här, med detta väldans långa inlägg. So long!

Maggio

Hmpf

Nu har jag gjort en playlist.

Ma

"Är NI här?" Hoppas ni är där.

Jag har inte bloggat på ett tag. Nu gör jag det. Väntar på att det ska bli kväll. P-a-r-t-a-y.
Har pluggat lite teori. Körkort alltså.

Jag har kommit på att man mår sämre av att sitta vid datorn. Nu mår jag inte ens dåligt, men sätter man sig här så kommer det något tungt över en. Svårt att förklara.

Ledsen är jag dock över att jag missade Håkan i går. Ännu ledsnare över att jag missade Lasse i förrgår. Ledsen över att Lasse tar en paus och flyttar till Korea. Ledsen för att det tydligen var en magisk spelning Håkan bjöd på. Ledsen över att jag inte var i Stockholm senaste dagarna allstå. Ledsen att jag bor så långt därifrån.

Nu ska jag måla naglarna i två timmar sen äta sen kör jag mot Färila för att senare bege mig till Stadt.

I don't wanna die

Min lillasyster har insjuknat i något. Men vad? Är det kanske en sväng av svininfluensan eller helt enkelt en vanllig förkylning. Vem vet.. Hon hade googlat symptomen, och dom stämde på Sofia, hennes kompis, som smittade henne igår.

Jag åker nog snart till Hudiksvall för att stilla mitt shoppingbegär som jag haft hela natten. xD Det och dels för att jag annars inte har något att ha på mig ikväll...  Här i ljusdal kan man inte köpa något, för då kan man lita på att hela halva ljusdal har det med. oojojojjjjjjj!

Maggi


Den fjärde.

Dom sa att jag var dedikerad, där i Gävle. Jag presterade bra, när jag väl kom fram. Jag kan tyvärr inte läsa kartor så trots att jag hade fyra kartor tog det en och en halv timme att hitta rätt. På tåget hem fann jag en gammal bekant, nämligen Henke.

Fredriko

Hurriganes <333

Fest imorgon, okej!?

Alla är bjudna, hemma hos mig. Kom när ni vill, med vilka färdmedel ni vill, klädda hur ni vill. De som kommer som jag vet hittills är: Josefin, Matias, Lovisa, kanske Emma och kanske Malin.

Lyssna på den här låten och kom i stämmning. Man behöver inte se videon, lite väl åttiotal för mig. Haha!


/Jennifer

Dagen efter idag.

Hur kommer man från grundnivå till nästa nivå egentligen? Jag vill att vår blogg ska vara på den högsta nivån av alla. För jag tror på vår blogg. Den kan inte, FÅR inte dö.

Fredrik missade just ett program om oljeborrning och människorna som jobbar där. Högst ointressant.
Idag har jag kollat på tv i fem-sex timmar. Inte roligt. Det är pinsamt. Men jag virkade samtidigt så det är ju lite plus där.

Malin

Dagens sanning

Svettas man mycket tyder det på att man är vältränad.

Fredriko

Emo jaow.

Jag är sååå jävla inne helvetes fucking glad just nu!! pågrund av den underbara matte lektionen jag haft! Åhh vad jag älskar siffror och logik!!!!!......jag har lust att skjuta den jäveln som kom på siffror. Nästa vecka kommer fem stackars musikare få ha matte med emo-josefin och emo-emma, dom kommer också vara så här glada sen...jeeeho..suck.

Nej nu ska vi inte vara på detta viset!! Tänk vad skönt det blir när vi klarat av alltihop!!! Om vi fyra, josefin, fredde, jennifer och jag går ut med G i matte B, respektive A, tänker jag bjuda er alla på en stor burk med hemmagjorda chocolate chip cookies! :) Promis!!!

Ma

:::

Ett, två, tre på den fjärde smäller det!

Nu har jag gjort den här DUMMA listan pågrund av att jag INTE vill plugga HISTORIA eller MATTE. Men vad ska jag göra nu??

Tio första:
Första bästa kompis: Elina.
Första bil: Jag vill ha en elcykel, en rosa.
Första husdjur: Massa får och lamm.
Första semester: Minns inte, något i USA förmodar jag.
Första jobb: Praktikant inom äldevården.
Första köpta skiva: Gwen Stefani, LoveAngelMusikBaby.
Första riktiga kärlek: Hmm...det måste vara alex, om det är den första riktiga.
Första piercing: Öronen. Ett i varje.
Första konsert: Moraträsk tror jag.

Nio sista:

Sista bilfärd: Idag med Matias.
Sista filmen du såg: Legally Blond.
Sista ringda telefonsamtal: Elina.
Sista bubbelbadet: I sthlm på fest.
Sista spelade cd: Veronica Maggio, och vinnaren är...
Sista gången du grät: Förra veckan kanske?
Sista måltiden: Fisk med potatis.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Kom på att jag visst "dejtat" en av mina bästa vänner. Alex var min bästa vän då vi var tillsammans, och vi delade massa hemligheter och beskymmer vi hade. Han var den bästa kompisen jag kunde ha då, så det blir ett Ja på den frågan istället.
Blivit arresterad? Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet? Kanske..eller jo det har jag.
Varit på tv? Nej.
Fått ditt hjärta krossat? Ja.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej.
Haft ett one night stand? Nej.
Busringt till nån? Ja.

Sju saker du har på dig:
1.
Bh.
2. Trosa.
3. Chinos.     
4. Linne.
5. Kofta.
6. Strumpor.
7.

Sex saker du gjort idag:
1.
Försökt plugga historia.
2. Längtat efter helgen.
3. Myst med Josefin i en soffa.
4. Installerat spotify.
5. Fått ett vykort.
6. Blivit utstirrad av vissa personer, tror det beror på mina turkosa tights och brillor. FUCK THEM.

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1.
Duscha.
2. Frukost.
3. Festa.
4. Skriva.
5. Lasse Lindh.

Fyra länder du vill åka till:
1.
USA.
2. Irland.
3. Canada.
4. Italien.

Tre val:
Svart eller vit?
Svart.
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Choklad.

Två saker att göra innan du dör.
1.
Författa en bok eller ge ut en dikt samling.
2. Leva ut allt jag drömmer om.


En sak du ångrar:

1.
Att jag inte köpte dom där tightsen i Hudiksvall.

Malins och Emmas olista!

Hur många tänder har du? 28 stycken tror jag, eller 22? Jag kan inte räkna så bra.


Vilken person respektive figur får dig att må illa?
Bamse. 


Gillar du att sjunga i duschen eller när du diskar?När jag diskar brukar jag sjunga till RHCP om jag har skivan på eller till ABBA.


Har du ofta fotsvett?
En av de mest okvinnliga sakerna med mig, så ja det har jag. Buhuuuu!


Hur ser morgonrutin ut?Först äter jag en sto tallrik med fil och frukt, sen en macka med prickigkorv, ett glas juice. Efter det går jag in och dushar och smörjer sedan in mig med minst två olika sortsers lotion eller olja. När det är klart tar jag på mig kläderna jag lagt fram dagen innan, rengör ansiket med två olika produkter och smörjer sen med ansiktkräm. Sen..just sen borstar jag tänderna och använder topp i örat. Packar klart skolväskan och har på lypsyl, sen skyndar jag mig att lyssna lite på MTV innan jag går ut till bussen.


Hur länge borstar du tänderna?
Typ 1 min? Ibland två.


Går du på A brunnar?
Ibland, när jag inte tycker det spelar någon roll om allt skiter sig.


Gråter du av lök?
Alltid. Floder, ser förjävlig ut sen. Kommer ihåg på hemkunskapen i nian då alla grava åt mig, såg ut som en panda sen.


Vilket är ditt favorit tecknade tvprogram?
Justice League.


Skulle du kalla dig själv för en spontan person?
Ibland väldigt spontan, nästan för spontan. Ibland en totall fegis. 

Vilken är/var din favorit leksak?
När jag var liten var det barbie, lekte med det i timmar. Ibland kunde dom till och med få ha sex och hångla med underåriga.

Nu förtiden tvekar jag inte en sekund om jag får chansen att leka med lego.


Nämn tre stycken konstiga saker om dig själv?
Jag älskar att hålla handen under varmt rinnande vatten, länge.
Jag gillar att ha ketchup till potatisbullar.
Jag kan bläddra igenom samma HM katalog 10 gånger på en dag eller 40 på en vecka  även fast jag vet att jag inte kommer hitta något nytt. Brukar ha den under madrassen ibland.


Har du någonsin råkat glömma prislappen på tröjan när du klätt på dig inför skolan?
hehe jaaa.


Hur ofta tittar du dig ungefär i spegeln på en dag?
Eum...hehe typ 10 kanske? Ibland mindre faktiskt, allt beror på hur mitt hår ser ut.


Har du någonsin snattat?
Jaaa ett tuggumi på OK när jag var 13, och jag har även tagit en lösgodis och stoppat i munnen på ICA.
 

Vad tänker du på just nu?
Någon som gör mig glad.


Vad längtar du efter just nu?
Att träna mig snygg. 

Nämn tre saker som gör dig glad?
Hehe shoppa kanske...?!
När andra i min omgivning ler.
När jag kan lösa något i helgkorssordet.


Som gör dig arg?
Att jag inte föddes med ljus hy och blondt rakt hår.
Mina egna fördommar.
Om någon är trångsynt.


En lista.

Jag tänker inte fylla i den dumma listan. NEJ! Det går emot mina principer. Bara så ni vet liksom. Vi har lektion nu, digitalt skapande, vi ska strax ut och fota lite bilder som vi senare ska greja med i photoshop. Jag kan ju erkänna att jag inte direkt är ett geni på det programmet. Men kan väl bli.

Malin

Bajs

Hohohohooh.
I går sov Jennifer här. Jag tar tillbaka det där med Slipknot och Korn. Om att det inte var min musik och blaha. I går var det p-a-r-t-a-y. Inte min idé dock. Jennifers såklart. Ibland kände jag mig lite grand som en gammal tant som försökte vara ball inför sitt barnbarn och nynnade med på "i love to sing fuck" och höll orysmiskt takten med händerna på benen. Nä, mitt fjollmetal band Birthday Masscre är nog mer för mig.
Jennifer glömde sin telefon här med. MOHAHAHHAHAHHAAA! Hon måste känna sig hemskt handikappad. Skulle jag göra. Den dog föresten nyss. Pling... pling, hörde jag från sängen. Sen var den död. Läskigt. Den fick nog svininfluensan. Ligger på sjukhus med elchocker nu. Hoppas den vaknar till liv.


Yeah, bai!

JJ

I morgon blir det klagande hela dagen.

Ännu ett Body Pump träningspass till ända. Det känns riktigt bra. Men inte så bra att mitt pekfinger gör ont, det finger som jag skriver det här inlägget med :( Jag skyller helt och totalt på MP:s bilduppgift. Men i alla fall så var det ganska mycket folk där ikväll, på Body Pumpen. Ingen Malin dock.. Hmm.. Övergivare? Jaojao.

I dag har jag dessutom fusk-fixat Spotify till Helena och Emma. Hehe, jag orkade inte vänta på invitefusket som Malin fixade förra veckan så i helgen googlade jag hur man skulle göra. Det tog under fem minuter :) Här är en länk för de som är för snåla för att betala för det eller bara för lata att googla.  www.smexdesign.se/blogg/spotify-invites/

Nu ska jag äta för det ska man tydligen göra när man har tränat, för att bygga muskler liksom.  Kanske ska jag också sms:a en person? Hehehehehehheheheheheheeehehhe. njae ^^

Maggio!

List!

Jag väntar på att Mythbusters ska börja. Varför inte skriva lista då?!



Tio första:
Första bästa kompis:
Petter.
Första bil: Palla bil.
Första husdjur: En isbjörn, Isis.
Första semester: Leksand sommarland.
Första jobb: Reklamutdelare.
Första köpta skiva: Hur ska man komma ihåg sånt här? Slayer - Reign in blood tror jag.
Första riktiga kärlek: Njaa...
Första piercing: Öronen. Många hål blev det.
Första konsert: Markoolio kanske.

Nio sista:

Sista bilfärd:
Shit vad det var länge sedan jag åkte bil.
Sista filmen du såg: Döda poeters sällskap.
Sista ringda telefonsamtal: Till Maria.
Sista bubbelbadet: I åre.
Sista spelade cd: The Definitive Ol' Dirty Bastard Story.
Sista gången du grät: Kommer inte ihåg.
Sista måltiden: Fiskpinnar.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej.
Blivit arresterad? Njeeaa.
Blivit kär vid första ögonkastet? Kanske.
Varit på tv? Nej.
Fått ditt hjärta krossat? Nej.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja.
Haft ett one night stand? Nope, era jäkla slinkor.
Busringt till nån? Ja.

Sju saker du har på dig:
1.
Shorts.
2. Kallsonger
3. ?      
4. ?
5. ?
6. ?
7. ?

Sex saker du gjort idag:
1.
Försökt förstå meningen med en viss lektion.
2. Varit förvirrad (Vad hände med texten?).
3. Sjungit lite för högt.
4. Spelat piano väldigt länge.
5. Fått ett vykort.
6. Blivit utstirrad.

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1.
Damien Walters.
2. Tim shieff.
3. David Belle.
4. Youtube.
5. Kristian Mattsson.

Fyra länder du vill åka till:
1.
USA.
2. Island.
3. Nepal (Det är väl knappt ett land?)
4. Förslag?

Tre val:
Svart eller vit?
Svart.
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Choklad då kanske.

Två saker att göra innan du dör.
1.
Träffa åtminstone en utav alla mina förebilder.
2. Vilken sorlig fråga! Det är massor jag ska göra.

En sak du ångrar:

1.
Att jag inte vågade en massa saker jag borde ha gjort.

Its a Bird jaow.

Det är synd om oss matte slavar. Vi kämpar men det känns som om vi ständigt går i motvind, suck. Men från det tråkiga ämnet till något roligare, typ att vi är ledig på måndag!!! Fast joefin ska på möte med sina hippie friends, rädda vår planet!! Dom kan flyga också och har laser blick, det är ett sant faktum.

Ma


Känns som måndag.

Jag ser att bloggen inte sköts riktigt under helgen då jag varit borta. Minst tre inlägg om dagen, annars tappar man sina läsare har jag hört.

Jag skulle kunna berätta en massa från mina äventyr i östergötland och dalarna. Men spar det till en annan dag, en annan tid.
Blogga på!

Listbajs från Jennibajs

Tio första:
Första bästa kompis:
Sara
Första bil: Har ingen, en leksaksbil jag körde omkring med på Sveg när jag var liten. En röd tivolibil.
Första husdjur: Kanin, Stampe
Första semester: Norge med mormor
Första jobb: Turistinformation i Sveg
Första köpta skiva: Hanson Brothers... heheheheheh
Första riktiga kärlek: Aldrig haft någon 
Första piercing: Öron
Första konsert: Ehh... The Poodles... heheheheheh
Nio sista:
Sista bilfärd: 
Norge 
Sista filmen du såg: Kim Novak badade aldrig i Gnesarets sjö, någonting typ
Sista ringda telefonsamtal: Kommer inte ihåg, mamma
Sista bubbelbadet: Ungefär sex år sedan
Sista spelade cd: Bruce Springsteen
Sista gången du grät: Kommer inte ihåg, det var kanske någon gång i sommras?
Sista måltiden: Igår

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej
Varit på tv? Nej
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja
Haft ett one night stand? Ja
Busringt till nån? Jaa

Sju saker du har på dig:
1.
Klänning
2. Sjal
3. Mönstrade strumpbyxor
4. Olika armband
5. Högklackade skor
6. Trosor
7. BH

Sex saker du gjort idag:
1.
Haft en jävligt värdelös lektion
2. Ätit frukost
3. Åkt buss
4. Plattat håret
5. Lyssnat på musik
6. Rapat

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1.
Godis 
2. Min lägenhet
3. Min hund, Molly
4. Min OzzyT-shirt
5. Josefin

Fyra länder du vill åka till:
1.
New Zeeland
2. Afrika
3. England
4. Australien

Tre val:
Svart eller vit?
Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Hatar chips. Blä

Två saker att göra innan du dör.
1.
Skaffa ett jättefint hus med stora fönster och luftiga torn med massa ljus som jag kan måla i
2. Bi känd så jag kan leva på att... leva

En sak du ångrar:
1.
Att jag inte sagt ifrån de gånger jag borde, och inte anmält vissa personer jag borde ha anmält

/Jennifer

RSS 2.0