Whoop em up, Cindy...

Min samling utav kinaprodukter börjar växa. Fake PSP och fake Iphone. Skojigt värre, Sciphone for the win!

Bloggdesignen är väldigt konstig. Du ligger på latsidan Josefin. Skärpning!

Jag laddade ned en Yogafilm. Yoga är inte särskilt roligt, inte särskilt roligt alls. Man får ju röra på hyddan av kött i alla fall.

Kanske är det dags att börja blogga mer?!

Här kommer en supersöt bild på Emma och Isabelle.




Fredriko

Kallas det kyla?

Hm. Idag far jag till fjälls. Frågan är: ska jag åka längd eller utför?
Längd lutar det åt. Fast kanske utför. Vem vet vem vet. INTE JAG.
Jag tror mitt hår blev mer orange efter jag duschat. När jag duschade luktade det hö igen. Det är roligt.

Hunger. Jag har varit hungrig i mer än en timme, fast inte orkat göra något åt det? Hur jobbigt är det egentligen att gå ner till köket och ta fram något som man sedan äter? Det ska jag räkna på ett tag. Man hamnar på plus. Plus. Jag gillar plus. Puls. Min puls är hög. När jag åkte längdskidor på jullovet hade jag en puls på 224. Det är omöjligt ungefär. Jag tror min pulsklocka var lite ur balans på grund av kylan. Sådärja, då fick jag ihop en knut med titeln.
Vi hörs på söndag!

  • Malin

Det är

Det kommer så många bra filmer nu i år. Jag blir helt till mig. Alice i Underlandet, A Nightmare on Elm Street, Shrek 4, The Twilight Saga: Eclipse, och såklart Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. De flesta filmerna som ska komma verkar också vara i 3D. Jag förstår inte det där riktigt... Måste det vara en speciellt biograf för att man ska kunna titta på 3D-filmer? Kan man inte bara slänga på sig ett par såna där glasögon och titta? Det kan man ju göra hemma, framför teven.

Den där Avatar måste man ju också se. Den har dragit in mer pengar än någon annan film redan, alltså mer än Titanic. Då ska filmbolagen inte klaga om man råkar ladda ned en film någon gång, tycker jag. Dom tjänar ju mer pengar på biovisningarna än det går att spendera hur som helst.



maggio

kallt.

Jag sitter i ateljen och skriver på rapporten. Det är helt lugnt här, vilket är läskigt. Det känns som om det bara är jag kvar här på hela skolan. Alltså får jag göra vad jag vill... Jag ska göra massor av hyss här!

maggio


Om Sören och mitt orangea hår.

Mitt hår luktar hö. Undrar om sköldpaddor har bra luktsinne? Dom gillar nog doften av hö, så måste det vara. Jag ska trycka en bild av Sören på en tröja. Imorgon kanske NI får se en bild på min favoritSören?

Paddor och Gameboy

Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill. Ingen bloggar. Det här är min blogg. Lovisas blogg. Fast Sören får nog vara med om han vill.

Världsherravälde på G.

Det här är nu min blogg. Lovisas blogg. Maggios blogg. Tack så mycket mina forna bloggmedlemmar, för att jag fått den här äran. Jag ska förstöra bloggen så gott det går.

 

//Maggio, Flugornas Herre.


Ja.

Bara för att jag för alltid ska påminna mig själv, och Malin, att jag är bäst så ska jag säga så här:

JAG VANN SVÄLTA VARG FÖRRA FREDAGEN.

maggio

Hungrig.

Varför i hela norden har ingen bloggat???? På FEM dagar dessutom. Vad är detta. Är mina bloggvänner så upptagna att de inte ens hinner blogga. Nej, det här är fel. Fel säger jag!

maggio


Det luktar gott.

Det luktar nybakta semlor. MMMMmmmm.
Jag har träningsvärk i nacken av att jag legat för mycket i soffan i veckan. Men är man sjuk så är man.
Nu låtsas jag att jag är frisk. Vi spelade Hej knekt, med gamla och lite nya regler. Det är så jämt när Emma jag och Lovisa spelar så vi kom på att vi måste komma på något nytt varje gång vi spelar, annars tar det aldrig slut. Svälta varg tog en oväntad vändning när Lovisa VANN?!?! (fusk?)

Nja. Nu ska jag nog gå in i köket och kolla när Josefin och Jennifer bakar.
Vi ses!

  • Födelsedagsbarnet

HIHIHIHIHI

Maggi: Det luktar elektricitet!? Och det kommer...från malin!!!

(Ma)

Glesa tankar.

Malin hitta en stor chokladboll utanför sin dörr imorse. Mycket mystiskt. Glesbygd'n är mysig, jag ska nog se dom på hummla i sommar. Mmm svensk regge och hiphop är underskattat.

(Ma)

Mamma sitter och tittar på New Moon!!!!!!?!:O:O

Jag har ritat ikväll. Själv. Sen halv sju ungefär. För att JAG kände för det. En känsla som jag inte haft på ett par år nu. Vad jag åstadkommit är inte speciellt mycket. En fin pojke vid namn Taylor och ett par andra ansikten. Jag tror jag ska rita imorgon också.

Det negativa med att jag bestämde mig för att börja rita exakt precis ikväll, är att jag har prov i latin imorgon och jag inte övat alls. Jobbigt att alla i latinklassen utom jag är pluggisar. Tror jag ska sätta igång och plugga nu på stubben alltså. Tjohej!

maggio

Stressstressstress

Tja. Avocado eller Kladdkaka? Hm. Jag tar nog båda!

maggio

Det kommer bli mitt grymmaste.

Peppar inför 5 februari.

Dunderpatrullen, ninjaspark och maskinoperatör! Super!

  • Malin

Lite USA bilder kan ju vara intressanta kanske i denna gråa vardag...



Jag och syrran och mamma åkte till en national park som heter Yosemity tror jag....



Tydligen så var jag inte höjd rädd för tre år sedan...





Om jag haft en bättre kamera skulle den här bilden blvit snyggare...



I våran bakrund ser ni roten av ett av dom där JÄTTE träden som växer i vissa skoga i USA, man kännde sig som en dvärg i den här skogen kan jag ju påpeka. Kan ockås tilläga att dessa träd har funnits och frodats sedan dinosauriernas tid.

En blogg som är grönblå, hurra!

Hej hej hallå dagboken. Jag ber om ursäkt för att jag inte är så aktiv här i bloggen, men jag har inte tid. Nu har jag har i alla fall ändrat lite och fått bort den hemska juldesignen. En header kommerkommerkommer så fort jag har tid. Jag har storslagna planer!

José

Den där Steve, du.


roki

Sova eller inte sova, det är frågan?!

Kommentera om ni är vaken...NU!

Akta Er För Farliga Malin.

Spel spel spel. En omgång av "Med andra ord" är avklarad. Emma och jag vann hur lätt som helst över Malin och Matias. Ingen match liksom. Ja, ni vet ju kanske hur dom där två är.

Jag känner att jag inte uppskattar Malin så mycket just nu. Först tvingade hon mig att äta ett GRÖNT chips! Hon vill helt enkelt att jag ska dö. Så tolkar jag det i alla fall. Sedan sa hon att hon inte gillade min rentröja och att hon skulle bränna upp den (även att hon skulle in på coop inatt och bränna upp renen som står där). Morgondagens tidningsrubriker kommer att vara "Renen brinner". Var säkra på det. Adjö.

maggio

Hej knäcktarna!!

Malin ska bränna tröjan på coop där den andra polar-renen är!!!!

Jesus har kommit till oss!!!

Malin tänker bränna upp maggis ren-tröja!!!! :O

Alla dessa köttätande renar!

Lovisa får en skrattattack,
-Vad är det som är så roligt?
-Jag kom bara att tänka på renarna, hihihahah.


Okeeeeej....

Malin har blivit knäpp, kanske smittade crazy joe henne...LOVISA ÅT DET GRÖNA CHIPSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG!!! Jag kanske borde evakuera....

(Ma)


Jag är inte trött, nejnejnejnejneeeeeej.NEJ SÄGÊR JAG!!

Ett chips som är åksjuk, eller grön av avund. Hursomhelst kommer Lovisa äta det, hon kommer bli förgiftad! Nu ska vi spela Hej Knekt! Jag kommer vinnavinnavinna. Jag vann svältaVarg i aLLA fall. HON ÅT DETTTT!TT! !CHIPSET=!=!=!?!?!?!!==!=!

  • Malin

Rubrikerna säger "Stand up and loose your pants"

Ja en död blogg har detta blivit igen. Men den blir kanske bättre när all röd färg försvinner, den kanske inte är liak lockande nu när tomten har tagit semester och åkt till vegas för att kolla på strippare och spela tärningar (dett var ett skämt så skratta högt tre gånger) På söndag hoppas jag få kunskapen om hur man tillagar "shushi". Jag har kommti fram till att anledningen till att alla längtar efter sommaren är för att sommar ger en hopp, hopp om livet och att nätterna aldrig tar slut. Hm det där var nästan för poetiskt för denna blogg. Jag har kommit fram till att utslitna svarta converse är inte lika fint som utslitna vita. De svarta blir gråa, dom vita får karaktär och ser sunkigt snygga och slitna ut. Dom är nästan ful när dom är vita och nya, mycket mystiskt...Jaha nähe jaha nu borde jag väl diska för mina oh så sofistikerade gäster, och då tänker säkert ni "vilka är dessa exklusiva gäster" och då säger jag "Det skulle ni allt bra gärna vilja vet va!"

(Ma den allsmäktige)

Tänk om jag också hade en bananbil?



Hm. Ja, här sitter jag. På skolan. Försöker klura ut hur sjutton man ska börja när man ska göra en barnbok. Det går inte bra. Ja tror jag ska dra till barnavdelningen på biblioteket, och spendera lite tid där. Det är rätt mysigt där hur som helst.

Var nyss ned till vaktmästeriet. Många minnen kom tillbaka. Har inte varit där sen i somras när jag sommarjobbade. Det var trevligt.

Oj, nu släcktes lyset här. DET ÄR NOG BÄST ATT JAG SLÄCKER. POW!

maggio


mOHAHAHA INGET KAN STOPPA MIG FRÅN MITT BLOGGVÄLDE MOHAHAHAHAH








(THE CRAZY emMa)

MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

EMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMAEMMA

(mA)


Nej, det här ska INTE bli Emmas blogg.

Sitter och har lite träningsabstinens. Vad hände med mina magrutor?
Imorgon blir det nog skidåkning.

Mina ögonlock är mystiskt uppsvällda. Mamma och jag funderar på om inte hela mitt ansikte är lite svullet? Det ser inte ut som mitt ansikte. Tydligen ser jag ut som Pippi Långstrump eller en kines enligt mina kära bloggvänner/klasskompisar.

Nu ska jag titta på en film. ¡Buenas noches moscas!

  • Malin

Salta mothereffin bilar!




9/10

Min syster får ofta en massa saker. Tur att hon inte tycker om laktrits.


Fredriko

Emmas blogg.

Det här ska ska bara bli min blogg! Mohahahahahahahaha

(Ma)


Isiga näsor i isiga vindar.

Fredrik: Tempo ska läggas ner, så om du vill ha billig mat kan du handla där.
Jag: Åh vad sorgligt...jag handla ketchup där en gång!

(Ma)

¿Tienes hambre?

Bloggen håller på att bli Emma. Bara Emma som skriver.
Men det ska bli ett inlägg från mig nu också. HÄRLIGT tänker ni nu. ÄNTLIGEN SKRIVER HON NÅGOT. Eller nej. Jag är ingen bra bloggare. Det håller jag verkligen med om. Jag menar, ta och läs min blogg. Fattar någon ett endaste dugg egentligen? Ibland fattar jag inte ens själv vad jag vill få fram. Fast det förstås, jag vill nog inte få fram något för det mesta. Men det är roligt att kolla tillbaka på sen.

Timmen är sen, eller hur är det man säger? Dags att dra sig? Titta in i huvudet? Koja. Sova. Låta fantasin flöda. Vi ses imorgon. Nu är sista jullovet över.

  • Malin

Mm här sitter jag och väntar på gröna aliens.

Enligt carro är man aldrig för sjuk för ölspel. Jag drack äckligt vin, det var nog därför det inte fungera.

(Ma)

Ojaaaaaaaaa

Maggi knäckte Josefins stulna nöt med dörren, det är nötskal över hela mitt golv. Senare...

Ett knackande hörs ute i hallen: "Knack knack!"
Jag: Vem var det?
Malin: Va? vad menar du?
Jag: Vem var det som knacka?
Maggi och Malin:?
Jag: ?
Maggi: Men det var ju jag som knacka!?

(Ma)


Ja det var allt från mig ikväll, man tackar och bockar!

Okej, jag blir officielt arg på de nya batman filmerna.  Whats up with the vornubal batman? Han är inte kär och han försöker inte heller "hitta sig själv", han är en "hjälte" som går efter sina egan regler, och en ungkarl utan någon sorts kärlek att hålla fast vid, utom Alfred då, men han har ju varit med honom sedan barnsbenen. Det enda som gjorde mig glad var att Jokern var exakt så psykopatisk som alla sa, och att hans list och intelligens angånde människors liv, överträffade alla mina förväntingar! Synd att two-face dog ändå, jag gillar honom skarpt. Jag hoppas att dom gör en tredje film där Pinguin får vara med, vore intressant att se. Nej uppriktigt sagt var filmen skit bra, om man bortser från mjäkiga Stålmannen crapet.

(Ma)

Men vad fan i helvete det finns ju ingen tomte!

Oj vad roligt jag har!...nu vill jag gå och lägga mig.

(Ma)

Det måste sägas.

Jag saknar Dansbandskampen. :( Jag saknar till och med Titanix. Så hemskt är det.

maggio

Drar mig ur...

Drar mig ur den här bloggen. Kommer bara att uppträda som gästbloggare numera. Ni klarar er utan mig.

Jennifer

Varför åker man utomlands enbart för att sola?

Jag har varit sjuk ett bra tag nu, och det är inte så roligt. Men det positiva är i alla fall att man vaknar flera gånger under natten. Då kommer jag liksom ihåg mina drömmar. Jag brukar aldrig drömma annars... Det har varit en hel del konstiga sådana i alla fall. En dröm handlade om klassen, fast med ett Twilight tema. Vi bildare var vampyrer och musikarna varulvar. Varulvarna försökte tydligen döda oss vampyrer, som i filmen. Det var en konstig dröm.

Igår natt vaknade jag upp mitt i natten igen. Då spelade jag in vad drömmen handlade om på röstmemo, ett tips från Malin. Jag lyssnade på det idag... jag förstod inte så mycket av det jag sa, det var mest nynnanden och något om Starwars..? Jag måste sluta titta på fantasy filmer. Svejs!

maggio


Were the wild things are är en underbart märklig film med sjukt bra musik!

Idag ska jag på tebjudning hos fröken jonsson. Igår kom jag hem med för mycket grejer. Men vadå man måste ju sätta sprätt på julklapps pengarna hehe. Träffa en tjej från järvsö som hade haft min morsa som lärare på öje, på nyårs festen jag var på, tänk vad världen är liten. Hon hade tydligen lekt med Ante när hon var mindre (bode i nor) och var kompis med Frida som är min vännina Elinas kusin. Vad ska man säga?

(Ma)


Your diabolical dickshrinking motherfuckers!

Sitter och väntar på att våldet ska börja. Trist att man ska behöva vänta till kl 4. Är någon vaken?

Såg nyss på Splinter. En rätt bra Creature Feature. Vad är då en Creature Feature undrar ni obildade satar?!
Det ska jag berätta! En Creature Feature är en film som innehåller någon typ utav monster eller varelse, oftast skräckfilmer alltså. Nu har ni lärt er ett nytt ord!

Jag såg även Black Dynamite. Kanske den roligaste filmen jag sett i hela mitt liv, och jag är inte lättroad.

Mindre än en timme kvar, yay.


Fredriko

Tvåtusentio, ska vi gå på bio?

Firade inte tolvslaget i vattentornet. Var i ett annat torn. Det var också bra, men inte fullt lika bra. Åt godaste pizzan år 2009, som jag själv bakat! Jag kanske borde satsa på att bli pizzabagare?

Idag, eller snarare igår, (1 januari för att vara exakt) fyllde min blogg två år. Jag är konstigt nog den som bloggat längst här av alla flugor. Det trodde ni inte va?

Imorgon kanske jag ska till Kajevall? Igen är det stort KANSKE. Fick ett sms: Ska vi till Kajevall imorgon?
Ska vi det undrar jag? Vilka "vi"? Är det något jag planerat? Hm.. Jag ska nog förbereda mig mentalt på att åka dit. Utifallatt.

Ha en kreativ natt!

  • Malin

Parta

Jag har länge funderat på om det finns något här i världen jag är bra på. Jag ÄR bra på något har jag kommit på. Parta. Det kan jag verkligen. Nästan lite för bra.
Jennifer och jag festade i 10 timmar. Kom hem åtta i morse. Fint!

Sov i några timmar och sen for jag hem med en alldeles trasig kropp. Ont i nacken/halsen, benen värker som bara den, ryggen har jag ont i sen juldagen och nu finns även en hel del nya blåmärken som pryder min kropp. Inte bara blåmärken föresten. Vad som gör allra ondast är ett "brännmärke" på armbågen och under armen som jag fick då ramlade ned för trappan. Mår man dåligt så behöver man då inte cutta sig. Man kan bränna upp armen i stället. Jag funderar på om jag är löjlig eller om det är värre än det ser ut. Fii.. fi..fii vad ont det gör! Näst intill olidligt.

På tal om cutta, Jennifer visade den här vackra sången. Vi tycker båda att den är helt fantastiskt bra.



Partyfin

RSS 2.0