Jag tänker avgå från den här religionen med omedelbar verkan.


˙ǝpuɐʇǝʌ ɐɹq


Jag hittar alltid konstiga klipp på youtube. Hur vet jag inte, men det är SANT.

Vill du mig illa virus?:(






Hur är detta möjligt?!! 20 pers har addat mig på msn. De flesta verkar vara robotar.. Men, varför? När? Hur?! :S:S:S::S:S:S:S:

Nu. Snart. Snart. Snart händer det!!

En låt tillägnad Lovisa som tycker att Emma och jag lyssnar på stressande musik.

Tro inte på allt.

Hej. Jag heter Malin och jag har tråkigt så därför bloggar jag. Eller jag har kanske inte tråkigt. Men jag orkar inte göra något vettigare. Min katt Yngve ligger på min arm också, så jag kan ju inte gärna gå härifrån och störa honom. Yngve är dammig i pälsen.

  • Malin

Kolla Fredrik!




Zombie Kill of the Week

 

Jag har upptäckt att OS är riktigt irriterande. Man sätter sig framför tv:n och tittar. Sedan är man fast! Jag tittade när Kalla tog guld i fristil, när Ferry tog guld i skidskytte, jag såg när Anja kraschade igår. Ja, och snart måste jag också springa iväg och titta när supoerkombinationen börjar. Fast. Jag MÅSTE skriva klart den där jäkla hemtentan först...

 

Jag tittade förresten på Zombieland igår. Awesome splatter film!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bäst gillade jag nog konceptet att försöka hitta en Twinkie-kaka innan alla bäst före datum gått ut.


En san picasso med dali skalle!


.


Behöver man säga mer?


The sandwich-eater and lemonade drinker.

Emma.

The food stealer

Jennifer snodde mat idag från matsalen. Jag(Malin) var medbrottsling. Mihihihi. 

The mangler!

Emma är för lat för att stryka.
Vi föreslog att hon skulle mangla sina skjortor.
Idéerna sprutade ur våra geniala hjärnor, snart hade vi kommit på att mangeln är den bästa uppfinningen som någonsin uppfunnits.
Ska du baka pizza? Mangla degen!
För liten säng? Mangla!
För tjocka och korta fingrar? Mangla!
För lockigt hår? Mangla!
Vill du bli smalare? Mangla dig själv!
Vill du ha en platt TV? Mangla din tjockTV!

.

Fett med tisdag!!!!!!!!

Den bästa nalle puh sången någonsin!


Jag ska ut ur kyrkan!

Wow! Malin sitter och arbetar med en Avatarmask här. Den är alldeles blå och har en likadan näsa som avatarerna. Jag är djupt imponerad. Hon säger att hon också ska göra en egen avatarfilm! Eller. Det var jag som sa det. Jag ljög. Hmm... Malins vibbar säger mig att hon nog alls vill att masken ska se ut som en avatar. Vi får allt se. Ha!

maggio


Ja alla har ju olika starka sinnen.

Jennifer: Uhä mitt vatten luktar FISK!!??
Josefin: Mmm det doftar ju som sommar blommor!!!

Josefin tänder ju på lite annorlunda saker. Så att säga.





The evil green thing


Fearsome fightingteam!




Jag är en ninja. Våran hemlighet, okej?!



Fredriko

La mariposa.

Kreativ städkväll med fruktsallad. Själva städningen var väl kanske inte så kreativ. Men jag har hittat ett roligt program till datorn. MED PAPRIKOR. Så jag har redigerat en bild i många olika varianter. Inte så seriöst kanske ni tycker. Vad är seriöst egentligen tänker jag?

Ett ord jag inte kan med att folk stavar fel på är EGENTLIGEN, det heter inte IGENTLIGEN. Pinsamt att jag höll på att skriva fel nyss.



  • Malin

Pingvinpalatset.

Sitter med min rubikstwist och linus lånade slinky och mår bra. Känner mig härligt nördig. Jennifers kusin ringde för en timme sen, hon undra om jag hade svamp i ögat. Supermario svampar såna svampar vill jag ha, nej förresten jag vill ha ett packman spel på datorn. Det var så länge sedan jag käka spöken och frukt.


Spark.

Igår kväll var året bästa kväll. Lätt.
Idag är det soligt. Jag var ute och åkte skidor. Mycket skönt.
Duschning och läsning står på schemat nu. Kanske jag ska baka någon god efterrätt eller så?? En saftig sockerkaka med blåbär och citron låter mycket frestande.


.

Att du orkar. Gash.

♥/Josefin

OJOJOJOJOJ


bgregherg

Hihihihihi. Förlåeeeth! Jag har bara helt sinnessjukt tråkigt här...



Bläckfisk-Jennifer här dåeeh

Hej allihopa. Skit ner er. Hehe, nä bah skojja tyeep. Jag har suttit och kollat igenom "kissies" blogg. Så jävla vidrigt. Jag kan bara hoppas att hennes plast-tuttar kan förmultna när hon dött. Eller återvinnas? Vem vet. Jag gillar inte våran blogg längre. Den är ju as-lame. Hoppas ni får kul på konsert-skiten ikväll. Kommer säkert att suga snopp. Puss, bajs :) <3<3<3<3

Jennnnifer

Ring en vän.

Emma tror det kommer vara massa nördar på konserten ikväll. Hon kommer bli så besviken om det inte är det. Jag är så pepppppppad.
Nu kollar Emma på något konstigt dubbat program på Nikelodeon. Jag väntar på Svampbob. Det är bra. Emma skrattar i alla fall. Jag kanske ska kolla vad det är för något! Hejsvejs!

  • Malin

Lurendrejeri på tradera.

Vad är det här nu då?! Jag vill inte ha ett SVART gameboy!!

Trumpets in my shoes.

Alla borde se Prinssesan och Grodan. Punkt. Nu har vi än skit snygg och ack så vuxen header! Det är nog den snyggaste vi haft tycker jag! Fast vi bara haft två innan...hehe. Undrar om jag ska lägga mig klockan nio, det blir ju inte roligare än såhär precis...mmm bye.

Ny header

Hej läsare. Just nu befinner vi oss under vattnet! I havet. I Bikini Bottom närmare bestämt. Jag har äntligen fixat oss en ny header. Fin va?! Aldrig har vår blogg varit så fin. Blubb blubb.
Jag sitter på skolan, på digitalt skapande och Kjell vill att jag tillägger att han är maneten som Spongemaggio försöker fånga.

Nu ska jag försöka att blogga mer, när bloggen är så fin!

Pussiblubb / José Cheeks.


The superheros are back, so don't you worry about grama or grampa.







(mA)

Kvällens bästa blogginlägg!

Mitt internet är dåligt. Det är allt jag har att säga idag. Eller okej, jag kan säga att jag gillar Pluxus.
Blogg.se är sådär konstigt nu, ni vet säkert hur jag menar. VEM HAR INTE BLOGG.SE LIKSOM?! Bara coolingar som jag som inte har det. Sov nu. Eller läs en bra bok. Läs Mörkrädd av Andreas Roman.

  • Malin

RSS 2.0