BOOJA


Men du vilken grej!!!!

Hej alla dårfinkar och dönickar! Gött nytt år!!!

Vi shal vbars vara shååå jäövla fullaaaaa!!

Hehe i alla fall dom andra!!!

(Ma)

Nyår

Cia bellas och bellos!

Förlåt för dålig uppdatering från min sida. Jag spenderar mest tid med att umgås med Erik, se på Scrubs, sova och äta onyttigt. Verkligen ingenting jag klagar på. Det skulle vara det onyttiga då... Kanske slutar med godis efter nyår igen. På tal om nyår så åker jag till Sveg för att fira in det nya året. Jag tycker att nyårs firande är grymt överskattat dock... Men det blir säkert jättebra. Att få träffa Jennifer kommer bli awesome åtminstone.

Nu ska jag packa och lägga in bra musik på mobilen för den 1.30-2 timmars långa bussresan i kväll.

Puss och Gott Nytt År!

Josefin

Vinterbad kanske är den rätta medicinen ändå?

Jag förstår inte vad jag gör fel. Hur lyckas jag bli sjuk varje gång det är lov? Alltid när det är något speciellt så händer det. usch!

maggio

Ekorren som gnyde i sömnen med galonisar på.

Ibland undrar jag om jag ska dra mig ur bloggen...men skit samma! Idag är en svinkall dag, vi har fått amerikanskt godis hit skickat av morans old friend Martin. Mmmm. Jag håller på att försöka få tag i sthlm biljetter, vilket går sisådär. Antingen kommer jag dit i natt, eller imöra på kvällen. Det är tydligen ett riktigt nyårs firande i american style dit jag ska på nyår. Så jag kommer ha på mig min finaste klänning. Svart, tight, halvlång, med lite strass. Kommer antagligen vingla runt i högklackade skor också, men dom kommer tas av när det är tid för dans! Jag kommer i alla fall vara lång för en kväll, ganska coolt. Nej hur gärna jag än vill, kan jag inte ha baskettkängor till min klänning. Det skulle se ganska..eum konstigt ut...Ja nog snackat om femenina saker! Igår läste jag ut en skit rolig bok, där mannen tycker ordet penis är sexigt, och hans favorit i sängen är när han gör en Monte Blanc. Vilket innebär att han har ett litet berg av vispad grädde på sina könsdelar. Jag måste säga att jag aldrig garvat så mycket. Men sen blev jag sur, för jag upptäckte att jag kommer missa alla mina storlekar på rean. Fröken byxlös kommer jag att bli!
Hmm blev ett väldans femenint inlägg ändå....?!

(Ma)

or from the coast of Barcelona

OMG! IMA BLOGGIN SO MUCH0!!1!

Sitter och hoppas på att jag vinner denna lilla auktion. Jag gillar särskilt beskrivningen som nästan är helt oläsbar. Google Translate for the win! Något jag gillar ännu mer är själva produkten. Hur kommer dom undan med sånt här? China for the win! Det kommer väl säkert dyka upp någon nörd och bjuda över mig. Önska mig lycka till.

"Hörlurar kan också vara människor inte lyssnar på härlig musik samtidigt" ♥♥♥

Dagens låt!


Fredriko

Näsflöjtar, munspel, gitarr och en ukulele.

Idag badade jag med Max. Under bron, det var kallt. Snön var kall. Mina fötter var is. Vattnet var däremot skönt, jag gick genom isen, därför har jag nu massor med skrapsår på benen.
Trots att det var hemskt i en kvart efter badet så var det massor med endorfiner i kroppen och vi var glada i fyra timmar. Ett tips om du ska vinterbada är att ha ett liggunderlag att stå på innan och efter doppet. Misstag att inte ha det. Film på mitt dopp kommer upp på min blogg. Snart. Sen. Om en tid.

Nu ska jag snart försöka sova, ska upp i tid imorgon, för jag ska till Kajevall. Jag har sovit för lite. Det känns bra. Det känns lovigt.

Nu var det helt plötsligt ändrade planer, inget Kajevall. Vad ska jag nu ta mig till? Jag tror jag är vaken en tid till.

God natt.

  • Malin

Vår- och sommarkläder my ass.

Hej. Jag tror, bara tror, att jag måste second hand shoppa snart nog. Jag såg en orange väst på affären i gamla stan för inte så länge sen. Tror jag drömde om den igår med... mm. Allt orange är mitt.

Hej på dig igen. Nu är det också så att jag satt och bläddrade igenom H&M:s vårkatalog nyss. Det vill säga tills jag kastade den i väggen. Jag vill ha vår. Sommar. Varför skickar dom ut kataloger nu för, fyllda med vår- och sommarkläder? Som man inte kan ha på sig nu hur som helst för det är så förbannat kallt?! Fy.


Hej då, på dig då.

maggio

Det lilla absurda som smakar salt och lakrits.

Hmm sömnproblem verkar vara något nästan alla flugor på denna blogg lider av. Mycket mystiskt...kanske är det så att alla planeter står i obalans? Kanske har tomten gett oss en speciell nattlig förmåga? Kanske är det så att vi bara behöver dricka varm mjölk med honung innan vi kryper till kojs? Jag är i alla fall vaken och naken, nja vaken i alla fall men fullt påklädd. Funderar på mitt nästa drag, ska jag läsa, eller ska jag se kung fu panda? Svårt val och innan valet kan beslutas måste jag nog sno choklad från syrrans Paradis ask hehe

(Ma)

ooooohhhhh

Känner mig sjuk.

Vart finns det filmer när man behöver dom?

Jag är sämst på att blogga.

Är någon vaken?


Fredriko

Please take me along...

Sitter här och funderar på när Emma kommer hit. Hon har visat mig hur man dansar några gånger nu och i ärligheterns namn verkar det ganska töntigt. Fast vem vet? Kanske känner man bara den otroliga dansfeelingen på just dansgolvet.

Dagens låt.

Oj, det börjar bli sent. God natt.



Fredriko

Alla kan spela näsflöjt.

Julfirandet igår gick väl bra. Det brukar det alltid. Julmat, en liten tjock tomte, julklappsöppning, ost och kex, frågespelande, köra hem. Så gick det väl till.
Idag fortsatte firandet hos farmor och farfar. Fick höra en liveversion av SMK hittar munspelet på trombon och gitarr framförd av mina kusiners nystartade band, mycket bra med tanke på att dom bara övat tillsammans en gång. Emma, jag ordnade så vårat band fick spela tillsammans med dom någon gång, det är nog bra med kontakter i musikbranchen.

  • Malin

Packat

Firar juldagen med lite äckligt vin, föningar, fyra flickor och röjig musik. Snart blir det utgång och hela ljusdals ungdomsbefolkning kommer väl vara där. Så packat och och packat folk kommer nog vara där på stadt, fast packad kommer inte jag vara, fullt upp med att hålla i josefin och resten av tjejerna antagligen hehe, nej nu ska jag dansa nykter med hans, det var ett tag sedan jag dansa nykter, mycket roligare, bättre kontroll över kroppen vettja! By!!

/Ma

Det här skulle du fått i julklapp josefin!











http://www.topstreetwear.se/system/search/search.asp?g=0&c=159&b=&m=0&q=

/Ma

Det kom en älg, SVÄLJ!!!

Så var det jul igen! Eller min andra jul, har fått i julstrumpan och under granen av morsan. Nu ska jag hem till farsan och få julklappar (eller rättare sagt lite julklapps pengar till mina framtida hörlurar). Vi ska fira med syskonen och ge dom klappar. Igår var en underbar julafton, det roligaste var att spela med vilda gester med kusinerna, skit vad bra vi är på charader allatså, och skit vad vi garva. Kom hem typ tolv utmattad och glad. Att öppna julklappar var inte så roligt som jag minns det heller, sällskapsspel och roliga konversationer var det som toppa kvällen!

/Ma

Karl-Bertil.

Får se om det kommer en sån här snart.

 

Stressig, stressig dag! Först jul hos farmor, sen hos pappa, sen hos min låtsaspappas föräldrar och nu här hemma. Jag har inte fått sådär värst mycket julklappar än, men vi ska öppna de som ligger under granen efter julmiddagen. Jag fick en jättefin väska med nitar på bland annat. mhmmmm. Det är konstig musik här, inte så julig alls. Paul Anka och... Pink Ployd!? Äsch, detta måste fixas!

 

Jag tror hela släkten är här, det låter så på pladdret i alla fall. Nej, nu ska jag gå och se vad min kusin Henning och hans tjej Yin har för sig! Jag tror nämligen henning är full, så det ska bli kul. mehhehehe! Tja!!


GOD JUL!


maggio


smile

Jag har inget kreativt att komma med.

Så god jul på er alla.


Fredriko

Klappar Rudolf på nosen.

Jag tänkte att en bild skulle sitta fint så här på självaste julafton. Men jag har ingen julig.
Så utan bild önskar jag er alla en GOD JUL!

  • Malin

Bästa klapparna

100 klappar under granen. 100 klappar till mig.
Jag blir helt till mig. Massor med bensin, guld hönor, bruna hönor, gråa katter, guldnötknäppare. Men det är ingenting om man jämför med.. babababababram...! TOMTENS VERKSTAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag fick den!!! AAAAAAAAAAAAH!!!!! Fattar ni lyckan!??!?!?!!!!
Åh. Jag kan sitta och spela Farmville hela dagen känns det som. Jag har fortfarande 40 presenter kvar att öppna också. Men nu har jag spelat i nästan en timme. Känns lite fel att göra det på julafton. Dock gav det mig mycket lycka då jag fick verkstaden och all bensin. Tänk att bli så lycklig över bensin.

IH!

Töntefin.

Jennifer hälsar: Merry kissmas


God jul alla flugor! Hoppas ni får en bra dag.

/Jennifer

Mohahahaha

Gissa vem som är uppe med tuppen, alltså är det jag som får önska alla er läsare och mina kompanjoner en god jul först!!!! Have a verry

Och glöm nu inte som dom säger i alla böcker att det är gemenskapen som räknas, inte pressenterna! Nu ska jag gå och äta frulle för att sedan byta om till min juliga svid! Kanske återkommer jag med ett nattligt inlägg, kanske inte. IT'S CHRISTMAS GOD DAM IT!!!

/Ma

Älskade suffe kommer göra denna blogg helig med hans musik.

http://www.youtube.com/watch?v=x0AXpufpHug&feature=related

Jag vet inte hur man öppnar upp ett youtube fönster, så om det är någon snäll fluga som kan fixa det åt mig får den gärna göra det!

/Ma

Skit vilken julanda det är på denna blogg!! Detta är ju riktigt mysigt!!!

Idag har jag ängnat mig åt att tvätta och titta på brook hogan knows best på mtv, för att sedan se på I robot med will smith. Detta kan ses som icke julaktigt, men the truth is att jag alldrig haft någon särskild julig dag innan juldagen. Men nu är det kväll och farsan har kommit hem efter tre veckors frånvaro, vi har slagit in pressenter och diskuterat varför kvinnor är så korkade när det gäller att slipa köksknivar. Att de alltid väntar tills dom skurit sig. Att ha en slipad kniv till julskinkan är mitt tips! Plus att alltid krama personen du fått julklapp från dirket efter att du öppnat den, och att spara ettiketen där det står vart du fått den ifrån. Det blir trevligare när folk frågar dig vem du fått just den pressenten ifrån!

<3

/Ma






Fairytale Of New York



Det här är nog min allra bästa jullåt. Mmmmmm

Julkort

Julkänslan börjar infinna sig. Mamma och jag har städat hela dagen.
Jag fick världens finaste julkort med älsklingsernst av Jennifer!! Lycka? Ja! Ååååh.

Se så fint!



Ernstlavvern #1

Hohoho

Dricker julte och kollar på granen som bara är halvklädd.

Så jular du till ditt te om du inte har färdigt:
Ta lite kanel, ingefära, nejlika och andra juliga kryddor och strössla i téet.

Julhälsning från Sveg!






God njure!

/Jennifer-the santa reindeer!

Julen

Nu har jag hjälpt min kusin William att julhandla. Åt hans pappa (min morbror), mamma och "farfar yngve" även kallad morfar-san av mig. Jag och mamma försökte kontakta han men han befann sig på en annan planet. Småungar liksom... Min morfar har även kommit för ca en halvtimme sen. Telefonen går stup i kvart, mamma är stressad och går knappt att prata med, julstökar inför den stora dagen. Simon är instängd på sitt rum, morfar busar med Molly, Molly tjuter av glädje för att han är här. Pappa pratar i telefonen, William slår in paket och är allmänt högljud. Aaah, och här sitter jag i lugn och ro och bara iakttar allt som händer. Ska snart till att slå in ett paket till pappa. Sen ska jag nog hjälpa mamma. Ta lite kort också, eftersom det är sånt fint väder ute. Helt otroligt! Hoppas det blir lika rosa på himlen som det vart igår! Jag brukar ha en tradition så här innan jul, gå ut och gå och kolla på alla människor som stressar och köper julklappar i sista minut. Det är på något sätt, väldigt behagligt och rogivande. Ikväll blir det Bingolotto-uppesittarkväll med julgodis och glögg. Det är nästan dagen innan julafton som är härligast. Mysigast. Åh, äntligen har jag en liten gnutta julkänsla. Och jag tycker att vi alla ska skriva ett inlägg var, både idag och imorgon! Det är ju nu, the grand finale! Kolla in videon om ni vill bli inspirerade. Krrraaaam



/Jennifer

Imorgon är det julafton.



Ät mycket knäck och pepparkakor så ni blir snäll nu.

Gästbloggare

Hej

Hej:D

jag hade tänkt skriva, jag är erik, jag är från föne, jag gillar katter, jag gillar tårta...lite.


Jag har bra eller nä föressten stryk de, jag har dålig andedräkt på morgonen men då borstar jag tänderna och bajsar lite så blir den ganska bra igen. sen gillar jag äta mat med mycket vitlök och allt ska vara helst kyckling men om jag inte äter det så äter jag en "renjälan" älg stek från en älg jag helst har skjutit själv(vilket inte händer ofta men oftare än Alert)Jag köper dålig övermogen frukt för jag tycker synd om dom och jag adopterar katter som har dålig andedräkt.


SÅ nu har jag skrivit som jag är eller som jag egentligen är när jag inte är med folk. Josefin ska hem tidigt så jag måste blogga snabbt för vi ska se Gilbert Grape ( Vilket jag tror är en porr film men man kan alltid hoppas) men jag hoppas ni alla får en trevlig jul. Från er alla till oss alla en riktigt God Jul!!!!11eyttettetettperkgfj (Pelle gick på tangentbordet) NOT

Absolut.

Snö är fint det. Snöänglar är finare. Snöbollskrig är finast. Men att bli snömulad är kanske inte så fint.

 

maggio


Jul med Ernst

Här klagar jag på er om bloggandet och så har jag slutat själv, men jag har varit upptagen. Julshopping och Erik känns viktigare än att blogga.

Jag ser på Jul med Ernst med mami och trots att hon är i samma ålder så är det jag som dregglar mest. haha! Mysernst. ♥ Jag hoppas verkligen att jag får Ernst-boken i julklapp!

Josefin

Jag har snö i örat.

Snart är det jul här i vårt hus, julen är kommen hoppfarelalelaaaaaa barnen omkring, dansar omkring, dansar omkriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!!!!....?

Nu tändas tusen jule ljus på jordens mörka rund....?

Santa lucia...?

Äh far åt skogen!!!! Jävla skit sånger...

/Ma


Malin har fel /Simon

Här är min spellista: Nu är det jul så är det.
Jag är hos Simon, vi har bakat och spelat Mario Kart. Jag vann.
Det var nog allt för idag. Tack för mig.

  • Malin

Jennifer tänker...

Skulle kunna torka Anna Ankas bajs om jag fick en miljon. Tänk vad mycket julklappar jag kunde köpa då!

Jennifer

Planer kräver planering för att kunna planeras

Emmas grannar är verkligen högljudda. Dom är överallt. Ovanför, höger vänster! ÖVERALLT. jaja, jag sov en del i alla fall. Jag tycker förresten att det var lite synd att inte Torgny Melins vann dansbandskampen igår. :( Dom förtjänade det ju liksom mest på något sätt, eftersom dom kommer dö snart och så.

 

Jag julhandlade förresten i Sundsvall igår med familjen, så nu är alla julklappar köpta. Jag var iväg och köpte mammas klapp alldeles nyss, en jättefin gipstavla. Den borde hon bli glad över annars får hon stryk. åå. En röd klänning köpte jag med på H&M, så den ska jag nog ha på julafton. Jag börjar verkligen komma i julstämning nu!

 

Nej, nu ska jag baka hallongrottor som farmor ska få i julklapp. Hej svejs, och god jul yo!

 

maggio


Your love is dead...

Hårda bud om julinlägg nu ser jag.

Emma och jag såg på Love Actually. Den var ju ganska julig, ganska bra också.

Lämnade du din tröja här med flit Emma? För den är väldigt stor och kan nog passa mig till och med. Allt jag säger.


Fredriko

En julkaka


Senaste nytt!

Om man ger något ett nummer kan man få trevliga samtal med en främling som äter 200kr godis och råkar vara Tessans lille bror. Skumt, men trevligt. Bra start på lördags kvällen, kanske får man fler lördags samtal?

/Ma

Här är ett julklappstips till era föräldrar!



/Ma

Julhälsning/klag



Skämmes!

/Två arga tomtenissor

Filmkväll

Han ringde. HAN ringde.


Internet är dumt, ack så dumt. Därför ska jag gå och lägga mig och se A lot like love. Grymt mysig film tycker jag. Ashton Kutcher. ♥

Hur blev det med julkalendern föresten? Kom igen nu!
Jennifer och jag har till och med sträckt oss så lågt att göra film, vissa har inte ens bidragit med en bild.


Mysefin

.

JAG KLARADE DET. Nu är jag trött.

24 hours

Dygna. Det är vad jag ska göra inatt. Nu. Tills EXAKT 09:17 imorgon bitti. Senast jag dygnade, eller försökte i alla fall, var ju i somras så jag tyckte att var det dags nu igen. Jag somnade förra gången tyvärr, men nu ska jag lyckas. Bara 8 timmar och 17 minuter kvar nu, så har jag gjort det! Får se om jag klarar två dagar... coolt.

Det här ska jag bland annat göra inatt/nu på morgonen för att inte somna:
  • Välja ut kläder tills imorgon.
  • Spela Wii - Donkey Kong ska nog allt hålla mig vaken.
  • Äta russin.
  • Spela sönder "The bad touch" tills jag lärt mig texten.
  • Borsta tänderna en gång i timmen.
  • Måla klart en tavla åt mamma.
  • Öva upp mina skills på munspel.
  • Tvinga mig själv att lyssna på skitskränet Håkan Hellström.
Ja. Vi får se hur detta går, men det känns bra. Då kan jag komma tidigt till skolan imorgon för en gångs skull! Jag kommer säkert att blogga mer snart, hej så länge.


maggio

Jag gillar batman..OKEJ!! Han hjälper tomten och har latex tights...så det så!!



/Ma

Jennifer goes: julgalning!

Imorgon är det julshow och julmat på skolan! YEEEJ! Det ska bli roligt. Myyysiiiigt! Mmmhmm! Juljuljul JUUUL köpt julklappar idaag juuuul juuulJULJUL JUUUL!

Jennifer

Efterlyst!

Hudik imöra. det känns bara himla onödigt. Kliva upp tidigt för att försöka inte komma försent, åka buss en timme, museum någon timme, luncha en timme, sedan åka buss hem en timme igen. Hur som helst så VET jag att jag kommer missa bussen på morgonen ändå. 09:06 var det, ja. hm. Har upptäckt att jag skolkat rätt mycket den här terminen. Inte min stil egentligen... men ächhhh. det skadar ingen. Jag ska nog koka gröt imöra istället.

Jag efterlyser ett orange gameboy här förresten. Om någon har information om ett sådant, hör av er :)

maggio

Bjud upp.

Äntligen har jag Wheel du fira hjul med mig på min Ipod. Så nu ska jag premiärlyssna imorgon på bussen till Hudik. Så se upp, i 28 minuter kommer ni inte kunna kontakta mig.
En i bandet 047 som gjort skivan spelar game boy. Bra instrument, mhm.
Nu ska jag sova, har lite sömnbrist att ta igen.

  • Malin

Jennifer tipsar: en annorlunda julhälsning!




Jennifer

Verde y anaranjado

Jag har äntligen hittat ett par gröna converse!! mmmm. grön är fortfarande min favorit färg, men nu börjar jag tycka mer och mer om orange. orange är coolt. Det fanns ett par orangea converse också, dom vill jag med ha. Jag hittade ett orange gameboy color förra veckan, men nu hittar jag inte det så nu är jag nog lite ledsen.

hejdå.

maggio

DET SNÖAR UTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Josefins dolda talanger

Jag tänkte bjuda lite mer på mig här i julkalendern. Det är förvisso inget juligt med det.. kom jag på nu såhär i efterhand, men det får gå ändå.
Jag har några dolda talanger nämligen. De är verkligen makalösa! hehehhehehe, inte.



Josefin



Jennifer jultipsar: Belys era hus!



Det här måste ha tagit tid. Eller hur?

Jennifer

Kan du skjuta blåbär till frukost?

Idag såg jag det hemliga tecknet!!! Ett till ljusa hade brunnit i ljusstaken!!! En vecka kvar till jul, oooooo!!! Fast egentligen bryr jag mig inte, jul som jul liksom....host?

/Ma

alive

Japp, det var ju en annorlunda helg.

Har aldrig träffat en familj som skrattat så mycket som Emmas. Mysigt värre.

Blogga är svårt ibland.

God natt



Fredriko


Lucia

Var hos Erik i dag. Vi tog först fyrhjulingen och körde ut i skogen. Jag var livrädd först då det var rätt halt här och där, men efter ett tag var det kul. Så kul att jag måsta köra lite. Det gick bra. Tills jag tänkte köra ut på en väg som var förbyggd med lera/något hårt samt ett stort dike innan man kom ut på vägen. (Vilket jag såklart inte visste och märkte innan det var för sent) Det resulterades i att vi flög upp en halv meter eller så för att sedan landa/fastna mellan diket och uppbyggnaden. Hade inte Erik hållt i mig hade jag flyt fram över fyrhjulingen, nu slapp jag undan med endast en ond tumme.

 

Spelade även Tekken 6. Jag kickade ass som fan. Hähähähähä!

Vid middagen utbrast Eriks systers son, Linus 7-8 (?) år: "Jag är en fjortis". Haha, vi frågade ut honom om han verkligen visste vad det ordet betydde. Det gjorde han inte, men ändå så var han det.

Jag körde bil på flygfältet också. Iiih, jag älskar att köra fort där man slipper tänka på all trafik. Jag kom upp i 100 km/h. Okeeeeej, det är inte så mycket, men det var halt och mörkt.

 

Nu ska jag plugga lite och sen sova.

 

Julkalendern går lite sådär tycker jag, så jag bjuder på en ashet bild på mig när jag var med i ett Lucia tåg när jag var 14 eller så. HET SOM FAN!

 

 

Josefin


Wheel du fira hjul med mig?

Jag har hittat den perfekta julskivan. Suveränt är det minst sagt.
Synd bara att den inte finns på spotify.
Synd bara att jag inte hunnit lyssna på den än.

  • Malin

Här behövs en bild av picasso! Dontchaaaaaaaa



/Ma

Josefin bloggar!

Tjatja!

Jag sitter hemma hos Emmas papi. Det märks att han är amerikan då skafferiet är fyllt med jordnötssmör och sirap och amerikansk pankakssmet. Hohoho. Jag har lånat Emmas rosa hårband och gått runt med det på Ljusdal. Jag ser ut som jordens största fjåååårtizzzzzZ. I like! Lol.
Vi hamnade på en loppis och hittade bästa fynden någonsin. Pilotbrillor och lustböcker. Högläsning i kväll!

Det luktar kolakolakola! Yammis!


Josefin

Mitt coooooooola rosa hårband jaow!!!

Det blev inget julmys..det blev ett träningsparty istället!!!!!!! Vi dansar loss på mattorna, tränar på pappas kosnitga maskin, dricker vatten och äter kiwi!! Svetten rinner och fönster öppnas, men snart varvar vi nog ner med kolan vi håller på att koka, och dricker julmust, och käkar peppar kakor. Kanske ser vi en film, Flashdance och Footloos skulle ju passa utmärkt till detta dansparty!!!

/Ma

Uppdatering.

Måste tilläga att vi ska ge bort dessa fantastiska böcker i julklapp till någon, om vi inte behåller dom själva, hehehe. Så någon av er lyckliga jävlar som känner oss kommer få en orgasmbomb under julgranen!

/Ma


Det spektakulära julmys maratonet.

Vi ska ha julmys! Så jag bjöd över alla tjejer till my home för att latja lite. Vi bestämde oss för att göra chokladkola, och malin, jag och maggi ska käka pepperkakor med ädelost. Vilket jag anser är det bästa med hela julen nästan. Inne på coop gick vi på en loppis som fanns på övervåningen, där hitta jag självklart serietidningar och en visp!! Josefin och jennifer blev jävligt coola i pilotbrillor. Men det bästa av allt var böckerna vi köpte, Lust hette dom, och oj oj OJ!!! Vad lustfyllda dom var!! Porr på bok typ, jennifer genomförde en mycket gripande högläsning när vi fikade, och jag tror alla på loppisen kände extrem lust efteråt. Tydligen ska man använda honung på killen som förspel?! Låter klistringt värre, men det passar ju ihop om man ska dricka te, hehehe

Tänker jag plugga in dansmattan. Dom låter kåta borta i köket, bäst att inte gå dit....

/Ma

Jag hatar att springa över relsen och äta pälsen.



/Ma


Det bästa.

Julinläggen sinar.
Därför kommer idag ett tips från mig.
För er som har bra humor:
Här

  • Malin

Säkert!






























maggio

Jennifer önskar: God jul!


Behold, the PopparTomten.
Visst är mina paintskillz bra? Detta ska föreställa mig utklädd till en tomte som är utklädd till en "emopoppare"

/Jennifer

Big ears

Jag såg en film inatt som jag suktat efter ett tag nu.

Brothers

Det mest konstiga med filmen måste vara trailern som målar upp filmen som någon dålig såp-opera-tönt-kärleksfilm.

Brothers är egentligen inte särskilt bra. Det är skådespelarna som gör skiten sevärd. Tobey Maguire är helt fantastisk, han börjar ostadigt men jobbar sig upp till fantastisk. Oscar material skulle man nog kunna påstå.

Vill ni se mannen som spelar Spindelmannen vara fruktansvärt obehaglig. Se Brothers. Annars kan man skippa det!

6/10



Fredriko

Allt du behöver växer ut jorden.



Om du inte har några vänner alls, och känner dig ensam när julen närmar sig. Är det bara att gå ut i skogen, där finns alla vänner du behöver!!!

/Ma

Jag ber om ursäkt.

 


Jag vet... det ÄR humor på väldigt låg nivå. Min sorts humor alltså. Men, det är ju juligt i alla fall. typ. kanske inte.

Ungefär på den här seriösa nivån ligger min julkänsla just nu i alla fall, det är därför jag inte vill blogga. nu vet ni det, och nu hoppas jag ingen tjatar på att jag ska göra ett julinlägg mer :) So long!

Jennifer tipsar: Julfilmer!

Bad Santa



En julfilm på sitt egna sätt... Lite egendomlig. Inte så speciellt "amerikansk happy-happy" så att säga. Den har en ganska rå ton i sig. Svart humor. But I like it! Jag själv, gillar sådan typ av film. Den handlar om en man (bilden ovan) som har en del snuskiga ovanor och träffar en pojke som sedan blir hans vän och bla bla... Se den i stället vettja!

/Jennifer

Non stop på galenskaperna i ljusdalen och kohagen.

Idag så hade jag en mycket prduktiv dag på skolan, jag prata, tjattra, satt och gjorde inte ett skit, och jag lyckades till och med skratta ett antal gånger!

Efter skolan drog jag, Maggi och Malin åkte ut i ljusdal på secondhand, och försökte hitta julklappar. Det sluta med att jag hitta ett par till skor och väska, Maggi en skjorta och väst, och malin ett par vantar, två halsdukar och en stickad tröja! Hmm vart tog julklapparna vägen? Jag har i alla fall hadlat två stycken mycket billigare hög procentiga chokladkakor åt morsa och farsan. Nu funderar även jag på om jag ska kasta mig på cykeln och se New Moon igen. Men nej jag blir nog hemma. Hur drypande snygg Jacob än är, och hur fånig Bella än är att skratta åt. En polare till mig la upp dessa bilder på sin blogg, tycket dom passa in i temat.

Min absoluta favorit är den nedersta, för er som inte fattar den, är tjejen i rött hår och som gråter hon som läser boken. Det är därför hon bränner upp den i förtvivlan.





Krantz blogg http://cattlebruiser.blogg.se/ är vart jag snodde bilderna ifrån!

/Ma

The world spin upp-side-down

I kväll ska Lovisa och jag på bio. New Moon igen. Hehehhehehehe. Vi är så töntiga, men lätt att jag belatar för att se Jacob på storskärm en gång till. Hela filmen är galet mysig och bra förvisso. Jag måste ta pengar från mina körkorts-pengar, men det är det värt. Fniss.
Lovisa och jag är så lyckliga.



Vi får ju inte blogga om det inte har med julen att göra nu i december, så jag tillägger en liten låttext:

All I want for Christmas is you...  (8)

lolefin

En hyllning till julens godaste kakor.


Have you ever really seen me?

Vad är detta? Varför skriver ingen?

Som vanligt måste man göra allt själv här *suck*.

Ni som lever aktiva liv borde ha mycket att skriva om. Allt jag gör är att träna och kolla på film.
Lite svårt att skriva om något intressant.

Öhhhm, Så att...

Dagens låt!


Fredriko

Julinlägg 5 december.



Lyssna på den här låten och känn in julkänslan.


Nu ska jag och Lovisa kolla på dansbandskampen. :)

Grönt och rött är ju juligt?

Vad roligt. Vårt läsarantal har gått upp en hel del de senaste två veckorna. Vi har legat stadigt ett bra tag nu på bara 10-15 läsare per dag, men i onsdags hade vi hela 26 st. Det högsta antalet vi haft på tre månader faktiskt! hehe.

Det jag vill veta nu är: Vilka är ni? Jag är nyfiken... :( Avslöja er själva, annars tvingas jag skicka ut Lilla My för att hitta er! mm.

maggio

Emmas Jullucka 4 December


/Ma

Josefins jullucka 4 December

I dag skall jag dela med mig av Smosh. Deras julklipp från förra året.




Smoshg33ken aka Josefin

Did somebody order turky this christmas?



Donald Turky perhaps?

/Ma

Idag snöade det lite på min traktor.


Jennifer tipsar: Julfilmer!

Detta är National Lampoons Christmas Vacation, eller som den heter på svenska, Päron till farsa firar jul. Det här måste vara en av mina favorit-julfilmer. Mest på grund utav Chevy Chase´s roliga minspel. Han vet hur man ser galen ut! Jag rekomenderar den starkt. En mycket julig film med mysig stämning och glädje.


Jennifer

Santy

Jag har tänkt lite på Josefins inlägg om Julkalendrar.

Du har tyvärr FEL Josefin. Det var inte bättre förr.

Min syster hade tidigare laddat ned Mysteriet på Greveholm och herre min skapare vad uselt det är! Det har nog alltid varit uselt. Vi symboliserer Mysteriet på Greveholm med våra barndomsjular och allt som sändes på televisionen 1996 i juletid var nog även det minst lika "bra" som Mysteriet på Greveholm.

Sammanfattningsvis: Mysteriet på Greveholm var uselt medans det var Julen 1996 som borde hyllas.

Du har i alla fall rätt om att året julkalender är kass.

Förra årets var ganska skoj tyckte jag. Anders och Måns är alltid roliga.

Lassemajas detektivbyrå var även den ganska bra. Mysig och julig.

Jag funderar på att ta en julfilmsvecka. Ungefär som jag gjorde med skräckfilmerna.
Ska leta reda på några riktigt skumma julfilmer.

OMFG till den nya designen också xD


Fredriko

VAD FAN ÄR DET HÄR?

Nu blir jag riktigt jäkla förbannad!! Det här ska ju vara en julkalender!! Men ingen gör ju för sjutton någonting!!!! Stryk borde ni få allihopa!!! Satans flugor säger jag bara...
3 DECEMBER

/Ma


I natt är jag din!

Idag vart det bitande kallt, och...jag ramla med cykeln, ingen!!! Wee jag älskar isfläckar!! Den här gången såg ingen mig heller, tur att jag inte gjorde illa mig. Jag borde ta skridsko lektioner för cyklister. Bai!

/Ma


Juldesign

För första gången har jag gjort något på digitalt skapande i skolan. Juldesign it is!

Förövrigt är jag så hungrig att jag snart kräks. Men det är ju tacofisk med potatismos i skolan. Tjohoooo! ... ehm. Tacofisk? Nåja, det ska bli spännande. Jag har väntat hela veckan på denna besynnerliga maträtt.

Nu ska jag spela farmville, det enda jag annars brukar göra på digitalt skapande.
De övriga bloggarna (- fredrik) sitter och lyssnar på 80-tals dängor och pysslar ihop något spännande.

Puss!

Josefin

2 December

Då tomten inte tittar ut
kommer katten knut
slår en knut på tomtens snus
Tomte mor hon skrattar gott
skadeglädje är den enda sanna glädjen
Tomte far säger argt
att mor inga klappar får!
Mor skarttar så att hon rammalar omkull
och säger
Du är ju ändå alltid så full!
Så det är ju alltid jag som alla klappar slår in!
Medans du häver i dig pilsnern din!



/Ma

Totally Awesome



Cool Hwip




maggio

1 December



/Ma


RSS 2.0