Ivan gästbloggar

Malin och jag har just sett Om En Pojke och eftersom vi båda två är för barnsliga för att stänga av dvd:n när filmen var slut och den gick igång igen av sig själv ser vi den nu för andra gången. Vi är hemma hos mig. Snart kommer mina ex klasskamrater Ellen och Linnea hit och vi ska göra något roligt tror jag. De ska få smaka min och Malins äckliga iste (min åsikt, Malin kallar den "ganska god"). Jag gillar filmen Om En Pojke. Fast Spirited Away är den bästa filmen, och såklart alla Tarantinos godingar. Jag är konstig. Det är ju en konstig sak att säga. Wey.

The hour that the ships comes in........................

Igår fyllde Emmas favorit Isabelle 1 år. Grattis till henne. Jag försökte göra en lookbook idag men det funkade inte. Man måste tydligen ha en invite, eller ansöka om något. Samma skit varje gång. Jag som hade en riktigt fet look på gång. Den var lite tråkig men fortfarande fett fräsh.

Emmas busschaufför körde nästan ner i diket. Var han full?! Eller kanske hög.

Idag tog jag mig besväret att beställa en viss artikel. Det var ganska jobbigt. Min artikel kommer kanske på tisdag. Då blir jag glad.

Jag har inte gjort något galet än. Paniken stiger mer och mer. Snart börjar skolan. Jag vill inte dit. Tror jag hoppar av skolan nu.

Emma har dålig musiksmak. Hur kan man inte gilla Bob hund?! Sveriges i särsklass bästa band. Ja, jag är allvarlig. Hon dissar också Dylan. Kan man ens göra det?! Fuck you Emma!!!


Fredriko

Jag förlorar i allt, men mamma packade ner bullar i alla fall.

Idag vaknade jag av att malinski duschade. Till frukosten åt vi delikata jordgubbar (jag hata jordgubbar), bollnäsfil med vaniljsmak, lemonad och mackor. sen cyklade vi till ivan, efter att ha ha åkt till fel hus Krogsvägen 45, och äntligen hittat rätt till losvägen 45, så spelade vi lite rock band, jag ägde på att sjunga, jag tror jag har en seriös karriär innom musikens underbara värld. Vi gav oss ut på en vild safari också där vi såg en bäck i skogen. Ivan blev alldeles slut efter den vilda åkturen, påstår att killar är äckligare en tjejer. Jag fick juice och malin slog mig i två sällskapsspel IGEN, jag fattar inte hur hon gör. Jag har testat Ivans studsmatta också, han säger inte mormor till sin mormor utan Lisa som hon heter. Jag säger alltid mormor till min mormor, och moster till min moster. Han har även en konstig makapär som han har haft T-sprit på.

Ovanför mitt huvud på en bokhylla finns två uppstoppade krokodiler, malinski och Ivan gör iste, det är ännu värre en jordgubbar. Jag har ett sår på benet som jag fått av min damcyklel, imorgon konmer jag bli en supercykelkvinna, precis som att spindelmannen blev en spindel när en sådan bet honom. Jag behöver en trehjulingspojke, fredde kanske är en bra kandidat? Ivan ska platta luggen nu *fnissa* :))):)), malinski sitter och bloggar bredvid mig det är mysigt.

Strawberries are for suckers, cookies are fore winners.

Ma aka McAwesome

<-2->

Matias har åkt hem nu.

Finsång

I morgon är det min sista arbetsdag och vi (jag och helena) har precis upptäckt att man kan gå omkring inomhus på Slottegymnasiet! Att det skulle vara larmat var vi lite rädda för. men efter att vi hade rullat en del papperskorgar över golven och kastat grejer lite här och var så insåg vi att det inte var det. Vi ska därför bli ligister och utrföra lite pranks där imorrn.. Muahahhaha

Något tips på bus som man kan göra?

Mina grannar spelar dunka-dunka musik hör jag. Och det är någon som sjunger med... Hej då, nu ska jag gå och spionera på dem.

/Maggio

<-1->

Matias är här.

Hönor är svåra att förstå sig på, men kycklingar är envisa.

Idag så kom malin cycklande i görna shorts och andan i halsen. Hon hade cucklat i en timme, beundransvärt må jag säga, efter en fika paus och lite spelande av hönsmamma så bar det i väg på färilas farliga marker. Vi gick under den blå bron, jag var nervös och rädd hela tiden nästan men jag tror min höjdskräck håller på att botas. När vi kom hem till mig igen så åt jag grisblod blandat med mjöl, och malinski krosadpotatis formade som cirklar. Gott gott, sedan måsta jag diska för första gången på hela lovet, morsan har varit snäll mot mig. Det blev havrekakor som vart vårat nästa bak, de ser väldigt fina och bruna ut, om matias har lust får han komma och smaka. Men jag tror han är upptagen med sin vilda släkt, sexåringar är inte att leka med, dom har vapen och kan bli riktiga mördar maskiner. Jag tror jag vill se en film sen, helst high school musical, men malinski är ju allergisk så det blir väll något annat...suck!



cookies are fore eating, and diets are fore dying.

Ma aka McAwesome

Äntligen hos någon med fungerande lås till toaletten.

Emma diskar. Vi ska baka, havrekakor. Jag har ordnat boende till imorgon, sover hos Ivan. Det ska bli roligt att träffa honom. Sen är det bara en eller två dagar(beror på hur man ser på en vecka måndag-måndag eller måndag-söndag) kvar.

Vi har cyklat runt här på sightseeing i Färila. Det var mycket spännande. Sen gick vi under bron, najsnajs.
Nu ska jag gå och se om Emma är klar så vi kan börja med bakningen.

Malin


Jag smög som ett lejon på burken.

Jag har spelat fotboll, lekt kurragömma och burken med min släkt, as kul var det faktum. Magnus had en rosa t-shirt som jag, elin var solbränd och hade massa historier om autstralien, Fijji och andra öar. Anna är väldigt tränad, lyckos henne. Leo och Milo de två fransoserna är lite galna, men det är alla i min släkt. Sören hade fått borellia av en fästing i sthlm, bläää. Min ena moster shoppar ganska mycket har jag märkt, den andra shoppar ingenting alls, och dom är tvillingar. Kossor är väldigt bra publik om man ska sjunga, dom kommer närmre och vill höra mera, stirrar med stora ögon och lyssnar uppmärksamt. Klagar inte ett dugg, som vissa andra jag känner. Glömde att nämna igår att fredde köpt ett munspel, han kommer bli bättre än malinski och jag på det, han påstår att man aldrig kan ha för många instrument, jag annser att man aldrig kan ha för mycket kläder.



Ma aka McAwesome

Göteborrg


ih, nu har jag blivit lite tänd på att åka till Way Out West. Fast i så fall blire bara över dagen. Det blir drygt att åka, men jag har inte råd att stanna där i Göteborg. Eller egentligen så har jag inte råd med något alls... om jag ska åka så måste jag låna pengar av mamma och det vill jag helst inte. Ächh. Tänk va najs det skulle vara att se Arctic Monkeys och Glasvegas. AAAAAAAAAAAah! mmm Glasvegas...

Marsvinsvlogaren

i dag var jag på utflykt med mor&far. Ni kan kika min blogg och se bilder och sånt därifrån.

I morgon åker jag på Yran. Hoppas mina vänner tar väl hand om bloggen under tiden och allt går bra för min del. Ni vet.

Tänkte ... om ni vill skratta och sådär. Så är det här nog det roligaste/pinsammaste/sorgligaste/hemskaste/mest skrattretande jag sett på längre. Säger som hon jag hittade klippet hos - hon låter för tusan som ett marsvin. Mh. Mm. mhmhmhmh.


Mamma måste ha fött mig när en katt sprang över vägen.

Idag tänkte jag träna på stenhamre igen, men neeej då där var det massor av små killar och en läskig punkare, även en asiat som titta snet på mig. Jag drog, till mitt nya favorit ställe, läktaren. Och satt där i två timmar och stirrade och funderade, lyssnade på coldplay. Men sedan brakade himmlen loss och jag fick sitta där ännu en timme, ingick inte dirket i planerna. Jag är livrädd för åskan, det är nog det värsta jag vet förutom höjder, hade nog behövt en kram. Bad massor av stila böner, och började tänka på allt jag inte hunnit gjort i livet ännu. Tillslut som om gud hade hört mina böner, slutade det. Dugga gjorde det fortfarnde, men jag tror inte skejten förstördes. Nu ska jag på släktmiddag och äta natchos, mamma ropar. Hejdå.


Ma aka McAwesome

Meningsfullt.

Idag sov vi lite för länge hos Josefin. Vi åt jordgubbar och glass till frukost. Det var gott. Sen chillade vi lite och åt lite lunch innan vi for till mig och klippte Linnéas hår. Vi badade också, eller nej. Jag badade. Josefin badade benen.
När Josefin stuckit hem åt jag mat, soppa om någon är intresserad. Jag läste lite. Cyklade med mamma upp på kolsvedjaberget. Där sprang vi lite intervaller innan mitt knä fick ont.
Cyklade till Stenhamre där jag träffade på ett par skumma skejtare, hängde lite där med dom. Nu är jag hos Fredrik. Ska sova här. Sova, jag är trött. Men jag vill ut. Illa.

Malin.

Emma du glömde din film!!

Malin gick hem för att borsta tänderna och nu underhåller jag mig själv genom att blogga lite. Jag funderar på att skapa en lookbook, kikade lite idag och det verkar som att killarna där vägrar ha på sig färg-glada plagg. Jag borde bli medlem och sätta lite färg på skiten. En fashion tips till alla killar som läser detta: Våga ta på er någonting annat än svart. Jag blev nästan deprimerad när jag gick i Hudik idag bland alla trista, svartklädda människor. Om gamla tanter klär sig roligare än tonåringar vet man att någonting har gått snett. Idag fick jag även ett par nya glasögon. Man känner sig lite tryggare bakom brillor, lite säkrare. Fast med tandställning och glasögon blir jag typ den ultimata nörden. Sånt man får ta.

Idag har jag också sett Emma skata. Hon ramlade typ två gånger man annars ägde hon ganska så rejält. Hennes karriär börjar bra.

Förut var jag dålig på att blogga men nu har jag gått över till att vara rent usel på det hela.

En bild skulle passa bra här. Tyvärr så har jag ingen...mohahahahah.


Fredriko

Att åka på bräda med hjul och bli uppmuntrad.

Jag har skejatat hårt idag, as jobbigt var det, men jag fick lära mig massa nödvändigheter av Fredde, och han visa en massa trick också som gjorde mig inspirerad och ännu mer taggad. Kan svänga och åka bra nu, fredde är väldigt impad faktiskt, men jag höll på att slå ihjäl mig en gång skrapa armbågen och gjorde illa smalbenet. Överlevede och forsatte endå. Tror jag behöver en hjälm där emot...hm..Det var sjukt svettigt och ansträngade att skejta, trodde faktiskt inte att det skulle vara det, tar med mig vatten flaska och handduk nästa gång. Malin kom efter ett tag och titta på oss, klättra i ett träd och stod på händerna, hon hade på sig corall frägade byxor.

Nu sitter vi i Freddes stuga, jag klunkar vatten som en flodhäst och har ätit upp ett kakpaket, malin försöker nå Ivan så vi kan bestämma en lektid, det är jobbigt att planera saker när man har ett fullspäckat shema hela tiden. Kommer nog att ha gått in i väggen innan skolan ens börjat. Malin suckar, fredde har gått för att dusha, jag har ont i ryggen, jag vill åka till bollnäs och kolla på andra som skejtar.


Det där kommer vara jag nästa år!! Om jag inte brytit benet på tre ställen...


Don't think, just feel, and you will know what to do.

Ma aka McAwesome

1000 kr för rakt hår

Jag antar att jag har dålig humor, men jag tyckte det var lite roligt, det där med kommentarerna.

Malin och jag har badat och klippt hår i dag.
Jag har inte köpt någon plattång. De hade inte hemma. 750 kr kostar den iaf. Har beställt hem den. Måste köpa klegg också, och hårspray. Kommer gå på 200-250 för det med. 1000 kr för rakt hår. Fytusan. Har noll kronor för i sommar nu. Det som är kvar.

Nu ska jag ut och springa. Känna mig hälsosam och sund.
Hoppas öronplopparna håller sig kvar bara. De har för vana att åka ut när man springer, även då det är såna man pluggar in.
Dåligt. Någon borde uppfinna bättre hörploppar.


.

Fredrik, mycket taskigt att använda mitt namn och skriva "era fula jävlar". För man kan ju faktiskt kolla upp IP-nummer... ;D

Succcccceeeer

Dagboken idag.

Jag ska till ljusdal och skejta igen på eftermiddagen eller kvällen, min mentor har lovat att hjälpa mig, och ser förhoppningsvis om jag gör rätt, det känns bra för jag behöver lite moraliskt stöd, och jag tror jag måste skruva om den lite ,för hjulen repar i brädan. Men jag kan i alla fall stå på den, snart är det dags att lära sig tricks också, jag kommer slå näsan.

Ma igen.

Det är svårt, men jag ska inte svika dig.

On and on from the moment I wake

To the moment I sleep

I'll be there by your side

Just you try and stop me.


Ma aka McAwesome

Malin har korallfärgade byxor och jag himmelsblå

Malin och jag sitter och lyssnar på fredagsmys-låten. Vi har snart lyssnat sönder den. Det gick ganska snabbt. Men det gör ingenting.
Jag drömde i natt att jag hade rakat av mig allt hår på hlva huvet. Bakhuvet. Det var jättehemskt och jag var helt säker på att det var sant. Sen vaknade jag och kände att allt hår var kvar. Då väckte jag Malin och skrek "mitt hår är kvar!!!" sen somnade vi igen.
Usch. Hemska dröm.
Mitt hår ska bli platt i alla fall. I dag skall jag köpa en superplattång för 800 rikstaler. Galet. Löjligt. Dumt.
Sen har jag inga pengar alls kvar. Knäppjosse.

Föresten. Malin och jag har bytt byxor. Jag har hennes superduperfina blåa byxor. Jag är lite för tjock i magen när jag sitter, men jag ska ändå banta så det blir nog bra. Malin tycker att mina byxor sitter perfekt på henne.


JOSEFIIIN

Where ever when ever

Jag undrar vilken låt det här här... Det är en kvinna/tjej i 48 års åldern som sjunger att hon mist sin barbiedocka. Den får mig att tänka på när jag var liten och lekte med mina röda ferraribilar. Jag känner en sådan stor sympati gentemot henne. Jag önskar jag hade kvar en, bara en endaste röd ferraribil kvar i min lilla stuga som luktar viol och mossa.

bort med mossan från min blogg!

Nu ska Josefin blogga för första gången på länge länge. Det har nästan vuxit mossa på mitt bloggande. Det är illa och lite äckligt.
Malin och jag leker i kväll som ni märkt. Ni ska få se hur snygga vi är.


Det är en låt

Vad är det för låt som låter lite som Daft Punk? Den är ny! Hörde den på mtv idag. Vet inte riktigt hur jag ska förklara eeh...Både låten och namnet på bandet är klonstigt. det är ett killband....?

pojkklubbens favvolåt (Josefin älskar den också, även om hon har för långt hår för att vara med i klubben)


ett. två. tre.

Inget i mitt rum fungerar. Min teve kan man knappt titta på för det är så dålig bild, det är konstiga ränder över hela bilden när man startar den. Jag har provat alla kontakter, men nepp. alldeles nyss lät min dator jätteknäppt... den lät som en gräshoppa ett tag och sen blev det ett tickande... Men nu har det slutat. Två glödlampor har dessutom gått här, men dom struntar jag i. xD

Igår var jag till Malin och skulle fira Fredrik en sväng. Men han kom aldrig och jag måsta hem, så jag missade alltihop. Ächh, men Emma och Malin gav han vår fina present i alla fall. Som han tyckte om tror jag?

Sova hos Josefin.

Josefin har popcorn som är äldre än mig, men jag får inte äta dom. Jag är ledsen nu. Jag vill ha gammelpopcorn. Det skulle vara en bra början till alla uppdrag jag har att göra i min uppdragsbok. Jag måste göra något åt saken en dag.

Malin

Klyftpotatis är gott, MhM.

Josefin är här. Vi ska äta innan vi drar iväg, hem till henne och sover och sådär. Vi hittade en jättestor larv. En så kallad trädödare. Snart kommer Linnea, hon kommer döda oss eftersom vi lånar hennes dator utan lov.
Nu ringer Malin Linnea. Sssssssnart ska vi äta alltså. Kommer kännas bra i magen. Malin har sand i hårbotten. Det är inte bra att doppa huvet i sanden när man gungar. Men Malin tycker det är mysigt.
Malin är lite knasig- Nu tycker hon inte att det är mysigt längre. heheheheheh. höhö.

I kväll ska vi baka bröd tror jag.

Nu ska Josefin duka.
Hon tar fram fem tallrikar. Bär dom ut till bordet.
Vi köpte glass av glassbilen. Glassbilsgubben var pratglad, jag tror inte det är så många som handlar av honom. Det känns inte så. Tur att vi handlade av den stackarn.
Nu tar hon fram fem glas. Bär ut dom. Jag är hungrig.
Visslandes tar hon fram fem knivar, fem gafflar och bär ut även dom. Duktigt Josefin. Potatis.Ah, gott. Jag var så sugen på potatis i veckan. Potatis är gott.

Malin och Josefin

Mina bröder har lagt plast grönsaker i min säng, och jag tramapa just på en docka.

Kom just på att jag stavar skejt fel!!! jag har stavt det skate fast det ska vara skejt, pinsamt värre. Min lilla syster bella är lite rädd för mig, känns inte bra, freddes syrras barn Isabell är däremot min nya bästa vän tror jag, hon gillar att dansa foxtrot och är hur söt som helst! tror att jag tänker kidnappa henne.

Jag ska äta en pann-pizza innan jag drar.

Idag ska jag fundera lite över mitt liv i nuet och hur det ska fortsätta, öva på att åka på skaten, men inte på stenhammre det är för långt bort, på gärdåsen får det bli, eller nått. Om det börjar regna är det bara bra för då kan jag sitta och fundera under ett tak, skaten får inte bli blöt säger fredden den förstörs då. Ska hem till färila med fyra bussen antar jag.

Malinski och jag ska baka en paj när hon sover över hos mig, efter hon varit hos josefin :)

The smaler things in life is not always the best ones, the bigger things can change so mutch more, i know i have.

Ma aka McAwesome

Pojkklubbes favorit sång (malin och emma)


http://www.youtube.com/watch?v=0TcILZ2446c


XD

Jag har en skate jag är lycklig, nu ska jag träna varje gång det inte är regn.

McAwesome

Svikaren

Jag och malin har bakat chokladbollar med grönt strössel iv väntan på födelsedags barnet, vi har hängt gubbe och hittat på en låt, vi har även brutit oss in hos honom och hämtat min skate och en film, i väntan på att regnet ska sluta, lovisa tröttna på hans arroganta frånvaro och stack, man är inte två timmar sen till sina vänner...det är man helt enkelt inte, och man gör det inte till en vana..Vi vill spla sällskaps spel inte vara sällskapslösa, malin och jag är nog förmodligen dom sista entusiasterna, men snart blir vi nog pessimister om det ska fortsätta så här...

Ma och en hotfull blick från malinski

kaktusar har också kännslor.

Det regnar, jag och maggi är hos malin. malin och jag är värdsbäst på munspel, fast det tyckte inte malins lilla syster, konstigt...Om en timme ska fredde entra dörren och få sin överraskning, annars....jag var på en lyckad fest igår dansa i ungifärish fem timmar, var väldigt törstig när jag kom hem, ont i fötterna fick jag också. Idag MÅSTE jag skruva ihop min skate annars kommer jag aldrig lära mig...jag har dessutom tagit med mig bröd, så malins föreldrar inte blir utan! Malin spelar gudomligt och så kraftfult att man dånar, verkligen vackert måste jag säga.

Harmonica is the shit!

Ma aka McAwesome

En Malins morgon. (Okejokej, förmiddag)

Jag håller värmen uppe. Jag försöker låtsas, det är tjugoåtta grader varmt ute. Shorts och linne är nästan för varmt. Jag dör. Jag dansar, död. Jag byter sängkläder. Jag dammsuger. Svetten bara rinner, åååh. Det är sååååå vaaaaaaaaaaaarmt. Jag måste snart byta till långbyxor, det är kallt. Jag vill ha shorts. Kanske jag skulle dansa lite dansmatta för att få upp värmen. Men jag lyckas nog inte få ut tvn från Linneas rum. Dumtdumtdumt. Jag måste sätta upp en gardinstång med gardiner.och en tavla. Det är för tomt här.

Malin

Grisöron knastrar när man tuggar på dem.

Den här veckan har jag varit i sthlm, ätit grisöra och gristryne, shopppat, ätit på en krog med m&m och deras vänner, travat med m&ms häst, badat i havet, kommit hem, sovit i ett gammalt vatten torn, suttit och vinkat åt bilar från ett övergångställe med malin och maggi, blivit sambo med malinski, bakat med min sambo, spelat monopol, spelat tärningen med maggi och malin, fått reda på att fredde blivit kidnappad av hans killkompisar, druckit te och ätit mackor, sovit hos pappa, och blivit hemskjutsad för att det inte går någon buss, och ikväll ska jag tydligen på fest med elina carro och frida, imöra ska jag tillbaka till ljusdal klockan fem typ. Ja det var väll allt tror jag XD

Nu sitter jag och slukar hm katalogen med blicken, och funderar på om jag ska åka till gävle eller hudik och köpa jeans. Jag känner mig väldigt slut i hjärnan och fötterna av allt stohej, men vad ska man annars göra på lovet? Jaja ska vila lite nu innan allt börjar om igen!



Här är jag och min nya sambo malinski, vi är väldigt bra på att samarbeta tillsammans, både i skolan och i köket! Båda gillar att dricka te på natten, läsa böcker och gillar färgen gul!


Life is to short to be borring.

Ma aka McAwesome

Just cause I steal the things you hide.

Jag som hade planerat allt. Smita till Malin och ta det lugnt.

När Markus inte lyckades få mig festsugen kom Kim och Petter halvfulla och kidnappade mig. Jag fick inte ens ta på mig kläder. Mina byxor ligger hos Ronny.

Om inte Petter sedan lämnat mig ensam med Kim i någon timme hade nog allt gått lite bättre. Jag tror allt ont i världen på något sätt kan dras till Kim.

Jag hade nog ganska roligt ändå.

En tågkonduktör och en bartender sa grattis till mig igår.


Fredriko

Tårta.

Emma är min nya sambo. Vi tror vårat förhållande kan fungera, då vi bakade supergoda cupcakes och god pizza. Det var supermysigt att sova i vattentornet, trots att det var lite ljust med lampan och att det var någon slags lucka som stod och slog i vinden. Men det var skönt att vakna upp där alldeles utsövd.
Fredrik skulle få en present från mig, Emma och Lovisa, men oturligt nog har han blivit kidnappad till en fest. Får väl se om han lyckas ta sig därifrån så han kan få presenten.
Nu ska vi ta och äta lite mera cupcakes.

Sova i vattentornet

Svar till Maggio: Det är mysigt där! Men jobbigt att sova.

Så. Ja. Vi sov i Ljusdals vattentorn i natt. Malin, Emma, Jennifer och jag, Josefin.
Det var ljust, hårt och kallt. Men annars helt okej. Kan vara en rolig grej att ha gjort i alla fall.
Och det regnade. Regnade. Regnade. Hela natten. Mullare och lät "klock" "klock" "klock" och massa andra ljud. Vi trodde ett tag att någon hade smygit sig in.
Jag ska lägga upp bilder efter helgen. För snart åker jag med Jennifer och hennes familj till Nor och sover i ett spökhus.


Måste passa på att grattulera Fredriko som fyller 18 i dag med!
Säg grattis åt honom, tycker jag! :D


vattentornsbarn

Vad är det som är så speciellt med vattentornet egentligen? jihah. Nu skall jag gå till jobbet igen!

/Maggio

ernstlavvers

Hej hej hallå.
Nu sitter jag och jennifer här och hånglar i camen för små barn. Det gillar vi.

Vi gjorde nyss test på coolaste sidan - facebook. (sök inte på facenook btw. hehehehe) Hon blev "maybe a little bit agressive?" och "goth" och jag "you are cute" och "blondin bimbo". Det känns så rätt liksom. Varandras motsattser. ja jösses.

nu ska vi kura ned oss i sänghalmen och kolla på film med johnny depp.

fniss.

Bai bitches!

Josefin och Jennifer


btw: Vi älskar ERNST


tantbyxor har jag minsann köpt. heheheheheheh :))

hej hej hallå dagboken.

nu sitter alla fabulous friends i fredriks stuga. fast inte emma. hon är i stockholm och shoppar och hoppar. fredrik har fått en jasmine blomma av jennifer. det var rart.
jennifer och jag har lekt hela dagen. vi har handlat på second hand och jamaica te och fika och kinamat. mmmmh! fett mys dag. vi satt på ett ute café i två timmar. sen kom lovisa och så åt vi. sen åkte vi upp till fredriko och nu sitter vi alla här. vi ska göra något nu.SPÄNNANDE AS HELL!

tjarååå!
/bärtstjärt aka josefin

Tomas 59 tog fel.

Det är ett under. Fredrik var här i stugan när jag kom. Första gången av väldigt många gånger. Jag är impad. Nu sitter han och spelar gitarr. Ikväll händer något, med Josefin och Jennifer. Dom har säkert en plan. Imorgon är det sista dagen av jobb. Så skönt.

MALIN

tidig morgon

yo!
Jag är vaken och påklädd. AH! Klockan är snart elva. Gudis vad jag är duktig.  Jag somnade halv fyra. Försökte i evigheter. Nu är jag vaken och skall äta och sen... (föresten, vad jobbigt det är att det blir som ett avbrott när man får ett chattmeddelnde på facebook. grrr) åka in till Jennifer i Ljusdal.

José

Först.

Jag tänkte blogga igår, för ca tretton minuter sedan. men det missade jag, såklart. Typiskt. Jag som tänkte bloggbomba. Men jag får väl göra det ändå tänkte jag.
Fredrik planerar att paddla antingen till Letsbo eller Färila. Det som är omöjligt. Varför inte Järvsö?
God natt skriver jag om jag inte hinner blogga något mer innan jag ska sova.

Malin

Värsta bloggarn i farten.

Jag har blivit inlåst på toaletten hos Fredrik nu jag också, så Emma, du är inte längre ensam om det. Jag börjar tro att det spökar här i hans stuga förresten. Jag ser syner och sånt. Det är skumt.

Malin

En knogmacka tack

Jag orkar inte blogga om dagarna... Har jobbat på Gata och Park två dagar nu, och träffat de som valde Parksidan. Tror en av de känner Emma. Plockat cigarettfimpar och äckelsnus från marken hela dagen har jag gjort, och igår med för den delen. Klotter har jag gnuggat bort från en busskur med något slags farligt/frätande medel. Mina byxor fick en konstig färg när jag spillde.

Jag somnade klockan tio igår... Måste varit flera år sedan jag gjorde det sist. Go natt!

Körsbär ska dö!!

Malin är här och hon känner sig grå idag. Hon tycker om körsbär, Blä säger jag.

Idag fick jag tillbaka min mobil. En till knapp passade på att lossna. Denna gång blev det nummer 4. Kanske får jag en ny mobil när jag fyller år. Fast jag egentligen inte vill ha någon.

Malin ser lurig ut idag. Det är ganksa ofta hon ser lurig ut faktiskt. En riktig luring den där Malin.


Fredriko

spela spel

Yohoj! Nu är min familj hemma igen. Jag har varit ensam sen i söndags. Det har varit otroligt skönt. Aaah. Jag vill flytta hemifrån. Jennifer är föresten i sin lägenhet i Färila. Så det blir playtime nu! Eller. I morgon.
I kväll tror jag att jag ska spela spel. Datorspel. Jag spelar tetris hela dagarna. Nästan. Det är så galet beroendeframkallande.
Nu ska jag spela rollercoaster tycoon. hehehhehehehehehe. Var evigheter sen.   undrar om det fortfarande är kul.

heippa!
Josefin

Bär.

Bara för att jag sitter själv i Fredriks stuga och väntar kan jag skriva lite om bär.

I helgen åt jag sommarens första smultron. Även sommarens första hallon. Sommarens första jordgubbe också (nästan).
Körsbären är snart mogna. Snart dags för att palla körsbär. Jag vill äta körsbär. Körsbär är gott. Körsbär är fina.

Detta djupa och högst intressanta inlägg skrevs av ingen mindre än Malin.

Ingen knogmacka för min del.

Bara två arbetsdagar kvar nu för min del. Känns riktigt härligt.
Sen kommer finväder och jag ska bada varje dag. Eller kanske inte. Nu måste jag ha MAT, min hjärna tänker inte. Den vill inte blogga. Den vill ha föda.

Malin

Party

hej!
Jag vill inte riskera att få en knogmacka så det är väl bäst att jag bloggar...
Helgen var helt galen, vild. Och galen. Slagsmål, jag hotade en översittare med "en fet jävla knogmacka". Fast han vart rädd och gick därifrån, till min stora besvikelse... Jag har nämnligen sett fram emot att få ge honom en smärta han sent skulle glömma. Fast jag känner på mig att det inte var sista chansen liksom, med tanke på vem han är. Fast egentligen är det väl synd om honom. Poor guy.
Jag bjuder på en fin liten bild på mig, Joel, Mirja, någon. De var med i Markus Fagervalls band, vad de nu gjorde i Lillhärdal, eller häddal på ren härjedalska.

Måste ha med de här också... De är så fina på något sätt.

One last pic.

På vägen hem... Visar ungefär hur mycket jag druckit. Full som ett as. Som jag utlovade att jag skulle vara.
Jennifer

bloggare!

inget bloggande = knogmacka.

.

hej hej.
lite inlägg det blir här. tråkigt. jag har ingenting att göra så jag kan lika gärna blogga.
jag är ju ensam hemma. kattvakt typ. det är rätt soft att bara gå hemma, sova när man vill, äta när man vill, sitta vid datorn ungefär hela tiden. hehehehe. jag kanske ska äta middag snart. tänkte göra det för en timme sen. ritade i stället. blev som vanligt inte bra och jag avslutade inte bilden. jag kan inte rita med blyerts längre. det enda jag kunde förut. porträtt. nu går det inte. det är rätt synd. men det är nog fel på pappret och pennorna. lika som det är fel på stenarna som gör att jag inte kan kasta macka.

weeeöh weeeh!
/Josefin

Hej.

Det var roligt hos Josefin. Tyvärr var jag ju tvungen att åka iväg och hämta hem min familj. Jag fick middag i alla fall. Det är ju trevligt.
Bara så ni vet så är det en så härlig känsla att åka bil helt själv. Det rekommenderar jag verkligen!
Dags för lite teochmackor.

Malin

alone at home

hej hej hallå dagboken.
nu är jag ensam hemma i vårt stora hus. fast så stort tycker jag inte det är. de andra tyckte det dock.
Jag har handlat juice, mackor, snickers och en pipa. lakritspipa. det går liksom inte att låta bli när man står vid kassan och se dem ligga alldeles där bredvid och locka. mmmmh. den känns det så gammeldags. och jag gillar gammeldags. därför gillade jag juicepaketet också. det var gammeldags. kanske ni kan få en bild senare.
hur som helst. det är jobbigt att leka med malin, lovisa och fredrik. de är så fåordiga. jag satt mest och skrattade åt dem. men det är ju bra. ett gott skratt förlänger livet. nu kommer jag inte att få skratta förrens på onsdag. jösses. hur ska jag klara mig ensam så länge? aaaaaah! jag kommer få panikångestattacker ungefär hela tiden.
Men med Beach Boys kanske jag klarar mig lite bättre!

Josefin aka Kevin McCallister

Kebabkorv.

Fredrik tycker det låter gott. Jag vet inte riktigt jag.

Nu är det vampyren som skriver. Det är roligt att vara såhära övertrött. Allt blir roligt, nästan lika roligt som min morgonhumor i morse när jag körde på min väg hemåt från stugan. Jag tror jag vill äta. Och borsta tänderna sen igen. Jag känner att detta kommer bli ett underbart bra inlägg. Hursomhelst. Nu måste dom andra äta! Dom känner hungern krypa i magen och jag känner lukten av deras blod. Det är intressant. Mitt luktsinne har blivit ännu mera tipptopp. Det känns som min hjärna inte riktigt fungerar riktigt. Den vill ha mat. blod. eller så vill den badaaaa. Bada är alltid bra. Särskillt då det inte finns annat att göra. Josefin är uttråkad.

Mvh vampyren MALIN

Vilse med vampyrer hos Josefin

Jag sitter hos Josefin. Jag känner mig lite vilse här, på något sätt. Josefin slår ihjäl Malin med en kudde. Malin har garanterat mist förståndet. Hon är en vampyr.

På tal om vampyrer: Vi såg på Twilight nyss. Konstigt nog så hatade jag inte den(lite hatade jag den ändå). Visst var den ganska korkad och förutsägbar men ändå inte fullt så usel som jag hade tänkt mig. Den får nog 5/10, eller 4,9/10. Det enda Lovisa verkade fokusera på var musiken. Den var faktiskt inte så bra den heller.

Nu vet jag inte vad som händer...




Fredriko

FF hos Josefiiiiiin

Malin är en vampyr. Vi har precis kikat på Twilight. Hon äter ingenting längre. Hon är bara sugen på oss. shit. Hur ska vi kunna sova tryggt? heheheheh. Läskigt.
I dag har vi badat och ätit kebab och falafel. Eller... Malin och jag åt (innan hon blev vampyr), Fredrik och Lovisa kollade på.
Nu ligger vampyrmalin och vill sova (FAST VAMPYRER INTE KAN SOVA!!!). Fredrik är facinerad över min autosläckling till mina lampor och tycker att det känns lite fel att sova i min säng med sänghimmel och allt. Lovisa sitter bara och kollar upp i taket.
Undrar hur denna kväll ska sluta.

fortsättning följer!

Hejdå.

Nu ska jag på fest och sedan imorgon drar jag till sthlm, där jag ska jag roa mig och komma bort från allt, bort från allt som finns här i min lilla by, och ut till ett ställe där ingen känner mig eller vet vem jag är. Men jag kommer snart tillbaka är ju bara borta mellan söndag och torsdag, och då ni då ska vi leka och tjoa så det står härliga till, för en viss herre fyller år, nämligen fredde-pojken!! Hehe jag längtar redan, jag vill sjunga popcorn frisyr och vara med de härligaste och varmaste människorna jag känner, dom ger mig så mycket och är så goa, fina och snygga allihopa!MalinLovisaFredrikJosefinJennifer<3<3<3:)))




Ma aka McAwesome

Vart är ni allihopa??????????

skynda skynda skynda skynda!!!!

Emma och josefin

Cooooool

Jag vill bara tala om för er att jag är cool. As-cool. Jag körde den röda, fina, väldigt fortgående motorbåten. Fort som fan, kinderna fladdrade som tyg i oväder. Tänderna ilade och adrenalinet pumpade. Kepsen bakochfram och högerarmen vilandes på båtens reling. Hur cool är man inte då??? Hmm, hmmm??? Ett stort leende likt en volvoraggares infann sig på mina läppar.

Nåja, nog om skryt osv.
Nu har jag duschat av mig svett och lort. Kände att man kunde vara åtminstonde liiite fräsch när man ska ut ikväll. Så nu drar jag till Mirjalajnen. Ska bara sitta här och lufttorka ett tag, medans jag lyssnar på Hoffmaestro och Björn Rosenström.

Ciao, have a nice fuck everybody!

/Jennifer

Rosa och lila och krullirull.

Nu är det soligt och varmt ute. Jag har sovit fö första gången i josefins säng, hennes kudde var skit mjuk och skön faktum. Nu ska vi äta korv, jag är hugnrig, josefin och jag är alltid hungriga. Vi bara äter och äter, vi kanske har mask i magen?! Vi har lika shorts på oss och trosor, det är ju lite roligt tycker jag för vi har lite lika hår också ibland. Nu orkar jag inte skriva mera, nu ska jag vänta, för klockan tre kommer malinski, fredde och maggi, malin kommer vilja bada säkert det vill hon alltid, det är våran egna lilla delfin :) Nu är korvarna klar som jag ska sluka, hejdåre!

Ma aka McAwesome

MOJJE <3

Åh. Mojje är bäst i världen. Man kunde vinna en dejt med någon av de som var där. Jag önskar jag hade vunnit en med honom. Men det var fint att ha sett honom. Även då jag inte fick träffa honom. Han spelade på en egen scen innan diggelo började, Emma och jag stod och sjöng med tillsammans med småbarnen. Fniss.

Josefin <3 Mojje fåååååååreeevaaaahhhH! Fnizz! <3<3<3<3<3<3<3<3


Diggiloooooooooo

Vi har nu sett söt mojje och snygga brolle!!! Det var awesome och vi hade matsäck och en solig varm kväll. jag har ont i händerna av allt klappande och lite ont i halsen för jag skrek så mycket, tror jag behövde det. Josefin är ledsen för ho fick inte träffa mojje personligen..buhu...men matias kanske fixar en autograf åt henne, då blir hon nog glad!! Katten nils är hårig och det är hår överallt, i min näsa, mun, och käder till och med på tangentbordet!!! Nu ska vi sncka massa tjejsnack och vänta på morgndagen, då kommer lovisa,malin och fredde hit!! God natt XD

Ma och en liten josefin

Rubriker är svåra...

Vädligt konstig stämning här, i alla fall på kommentarerna. Har ni alla mist förståndet? Ta det lugnt med happyknarchet.

Idag har jag varit i Hudik. Där köpte jag byxor och glömde bort min mobil. Kommer nog inte sakna den.

Wow, nu låter det nästan som att jag är deppig när jag skriver. Det är jag inte i alla fall, lovar, på hedersord :D

Annars har jag inte gjort så mycket. Jag har försökt att börja sjunga lite seriösare, ibland låter det nästan okej.

Jag börjar få lite panik. Nu har jag bestämt mig för att jag måste göra något galet innan sommaren är slut. Något som jag aldrig gjort förut, något som jag inte glömmer i det första taget.

Vet ni vad jag hatar? Tv-program. Vart ska man börja?! Alla dessa program om tatuerare och tatueringar tillexempel. Jag vill veta vem det var som satt på ett möte och bestämde sig för att det var en bra idé att göra en tv-show om tatueringar. Hittar jag honom/henne vankas det en god knogmacka vill jag lova. Vem tycker det egentligen, allvarligt talat nu, är intressant att titta på ett 30 minuter långt program om tatuerare?! Dom som är intresserade av tatueringar kan inte ens tycka det är särskilt underhållande. "Jaha, hennes mormor dog och nu gör hon en tatuering utav henne. Vem i helvete bryr sig?!" är vad jag brukar tänka. Ska vi inte starta ett program där man får se folk som piercar sig också? Vore inte det riktigt bra underhållning? Jag bryr mig inte om folk som tatuerar sig i Miami, jag bryr mig inte om folk som tatuerar sig i Los angeles och jag bryr mig inte om folk som tatuerar sig i London. Ärligt talat så bryr jag mig inte om folk som tatuerar sig över huvud taget. Varför målar dom upp tatueringar som något chockerande och ovanligt?! Vill du göra en fin tatuering ska du självklart får göra det, låt mig bara få slippa se den när jag kollar på tv.

En mastig och arg blogg :)


Fredriko

"Idag tar vi det littte lugnt" - Nisse.

Aaah. Skönt med helg. mmmm.... Efter en lång arbetsvecka, så ska jag nu titta på V och sedan kanske äntligen läsa ut de sista twilight böckerna :D Det måste ha varit två månader sedan jag läste senast. Har inte haft någon lust eller ork alls med det. Jag är astrött hela tiden..

Maggio

!!!!


HAHAHAHAAAA!!!! xDDDD
De sista minutrarna är de absolut bästa, så kolla hela!
/Jennifer

"Petsson skulle nog vilja ha en sån bil"

Oj, vad har jag missat?...Jag har ej suttit vid datorn på ett tag. xD Alla verkar helt galna medan jag mest känner mig trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HWHATAA?!xDXDDXDD OH MY GOFD

WE

Jag är så glad och sparllig att jag tror jag spricker! Konstigt, jag har inte ens ätit sparllighets piller jue! Men jag tror att när josefin blev sprallig så smitta hon av mig för hon är så söt och go, tydligen smitta hon fjutten också!! Fjutten kommer hit också det blir ju roligt anser jag, längesedan jag träffa henne, måste varit två månader sedan typ.....men nu kommer hon! I belive i can flyyyyyyyyy i belive i can toutch the skyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ohhhhhhh im so awesomeeeeeeee and happyyyyyyyyyyyyyy todaaaaaaayyyyyyyy!!!!!

Vet ni jag kom på en sak! Vi borde vara hos mig någon gång och klättra upp i kryktornet (ni klättrar jag ser på) och leka på sandbanken!!! Weeee i belive i caaaaaaaaaaaaaaan flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!

Ma the awesome one


hihiihihihi fniss fnisss hihihi fniss ^^ ^^n ^^

HAHAHAHAHAH AHAHAHAHAAA AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA DÖDA MIG FORT SOM FAN1!!!

hAHAHAHAHAAAA JAG MÅR SOM EN PACKAD SILL, JAG VILL GÖRA NÅGOT JAG ÄR GALEN AJAJAJAJAAAAJJAA JAJAJA


jennenenenniferrr


hehehehehehhehehe

hahahahahahha

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAA!!! Åh, ni är för underbara. Jag vet inte. men hahahahhaa :D:D:D:D:D:D:D
Jag tror jag börjar bli sådär hyprig igen. Var länge sedan. Hihihihohoohhoohahahhah!

(otroligt onödigt inlägg. men jag måsta få avreagera mig lite)

Jag pallar idag men inte citat.

Solen den är varm.
Jag vill ha lakrits, nej jag vill ha nektarin.
Jag läste i tidningen förut att gurkor får vara krokiga nu, varför vill man bara ha raka??
Jag har upptäckt att alla killar nästan gillar herman heding, förstår inte varför, hans brutalitet är ju inge rolig alls!!!
Mamma vill att jag ska äta jordgubbar, jag gillar inte gubbar, jag vill ha nektariner.
Solen skiner jag borde gå ut.
Vill klippa håret nu, hatar att vänta.
Tänker köpa en hatt.
Drömmer konstiga drömmar, ibland med männikor ibland med fåglar, måste vara harry potters duma reklams fel!
Fåglar är äckliga, dom snor bara ens korv när man är ute och käkar.
Nu ska jag klä på mig och tänka på ikväll.
Fredde fyller snart år har ni tänkt på det??



Titta vad äcklig chicken ser ut!!! Kossor är så mycket sötare!!


Ma

A Pineapple.


 

Jag önskar att jag var en ananas.

Jag önskar jag hade ett skal ingen ville röra, eller ta i.

Jag önskar att jag var söt och saftig men att det inte var vad folk såg.

Jag önskar jag var en ananas, för då vet ingen hur man är inuti.

Jag önskar att jag inte prata så mycket, för då skulle folk se mig på ett annat sätt.

Jag önskar att jag var någon annan, för då vore jag mer intressant, ingen skulle veta vad jag tänkte, och ingen skulle bry sig om min yta.

Jag önskar att jag var söt och saftig, men att jag hade ett skal som inte var känsligt.

Jag önskar att jag hade ett skall, och att den skydda mig mot sådant jag inte viste.




yellow is the new black.

Ma. aka. McAwesome

home alone

Oooooooooooooookej!
Lovisa, Malin och Fredrik (eller fler), vill ni komma och leka hos mig i helgen? Jag är nämligen ensam hemma.

:D

Badkväll

yo. nu är jag hemma. det var askallt i vattnet. men det var phett chill ändå. Vi satt mest på "bryggan" och pratade, åt kakor, fotade och lyssnade på musik. hehehehehe.
Nu ska jag snart gå och läsa twilight boken (alltså lovisa, den är ju inte alls bra! inte speciellt iaf. filmen är way mycket bättre) och dricka min hemskt alkoholhaltika cider. 2.25. Jag kommer bli asfull! ojojojoj!!!


Här är några av bilderna de tog (de älskade min kamera)



det finns fler och större bilder i min blogg. :)

/ Josefin

TVÅ

Lovebirdzzzz! ;);););););)

Tärningen.

Fredrik var en dålig drottning, utan fantasi och sådär. Jag som kung kan ju inte komma med förslag, kungen ska ju bara lyssna på bra och dåliga förslag och sen låtsas att det var han som kom på dom bästa. Utan förslag kom vi ingen vart. Då blev vi tvugna att lyssna på den vise tärningen.
Den bestämde slutligen (självklart efter att vi testat den lite, om den fungerade och så) att vi skulle dra oss hit, till Fredriks stuga. Så nu är vi här och vet inte riktigt vad vi ska ta oss till. Vi glömde ju tärningen.

Fredrik tillägger en gäspning.

Probably the best movie in the world


mmm... Nya Harry Potter filmen hade sverigepremiär idag, om ni inte visste det.

Smurfblått

Visst vill man ta på det?

Jag känner mig helt slut i kroppen, fast varför vet jag inte. Mitt jobb är ju riktiiigt najs! Helena och jag målade lite staket och räcken uppe på Slotte idag, vi tyckte det var så kul så det skulle vi få göra imorgon också. En busskur skulle vi måla, tror jag?.. Men jag råkade doppa nästan en en decimeter av mitt hår i blå färg.. Nej det såg inte trevligt ut, men jag fick bort det i alla fallxO

Det känns inte som att vi jobbar så värst mycket egentligen. Vi börjar halv åtta på morgonen och slutar oftast halv tre på dan. Hihi och när vi inte har något att göra så finns det en teve som vi spenderar mycket tid framför. Knight rider och Days of our Lives är mina nya favoritserier nu mmm... David Hasselhoffs hår är så fluffigt så man vill ta på det hela tiden. Hmm...vår handledare, Nisse, vill fika nästan hela tiden, och han förstår att vi inte vill slita ut oss för mycket. Han säger det rätt ofta också. "Nej, vi ska inte slita ut oss helt idag. Vi får ta det ännu lugnare imorgon, tror jag. Viiiist". Hittills har jag rensat rabatter, plockat kottar och målat. Jag har räklnat ut att jag tjänat ungefär 1500 kronor på det.

Jag bör lägga mig snart innan jag somnar på tangentbordet. xD /Maggio

jejejejejeje

Hey hoy!
Jag sitter och väntar på att mitt hår ska torka lite. Sen ska jag åka och bada med mina nya vänner. Joey och Jonatan.
Träffade dem i går vid sjön och de ville att jag skulle komma i kväll också. Så då gör jag det. Hoppas de är där bara.

I dag har jag spenderat dagen med att vara sur, planera, pratat med Matias och blivit glad.
Sur över att jag inte får åka till gbg med Matias och Emma.
Planera inför om jag ska byta rum.
Pratat med Matias angående att jag var sur, och massa annat. Hans pengar tog slut. Stackarn. Fast båda har Halebop. aswierd.
Glad blev jag för mami ska köpa en biljett åt mig till Yran. Storsjöyran. "Jo.. jag tänkte eftersom du inte får åka till Göteborg så kanske du vill på Storsjöyran.. Jag såg att han, som du gillar.. Simon ... Norr... vad han hette, skulle dit."

Mami. <3


Baiiiiii!
/Josefin.

Mistyflip

Regn är dåligt. Idag gick jag till Stenhamre för att åka skateboard, göra volter och stå på händer. Vädret hade dock andra planer. Det slutade med att jag satt under en lastkaj och väntade på att det skulle sluta regna.

Malin och jag är väldigt dåliga på att "prata" i telefon. Om samtalet varar i t:ex fem minuter kan du räkna med att minst tre minuter blir tre väldigt tysta minuter.

Chopin och Liszt är väldigt lugnande.

Nu ska jag till Malin.


Fredriko

Det här är en emo blogg men det är bara skönt, här är lite sol i alla fall!

Igår åt jag och maja inte malin för hon kände sig dålig, med våra morsor på järnvägs, min tallrik med mat kostade 210 kr tror jag, kände mig riktigt lyxig, tur att det inte var jag som betala! Varje mat bit var som en dröm kan jag säga er, mat  är en dröm. Sen efter det så åkte maja och jag till Nor och dansa skiten ur oss, så jävla roligt! Träffa Henke också som är en riktigt trevlig och söt prick, sen träffa jag tre två av dom vi gick på kursen med, och fick lära mig en seeexig foxtrot av Alexander den blonda 0_o alla typ dansar, men ja det är ju rätt mysigt om det är en ungdom man dansar med, annars är det rätt sjukt...I slutet bugga jag och simon så jag fick träningsverk i magen, vi ägde phett mycket!

Jag och maja snacka även med en kille som var en blatte eller vad han nu prata om halv curd kanske han var, han skröt en del om det i alla fall. Han sa att jag var jätte lik sin kompis ex, vet ej om det var en komplimang, maja sa att han ragga på mig men jag tror han ragga mer på henne faktum...hm ville nog ha lite sällskap i sängen kanske, men det fick han inte för vi åkte raka vägen hem och däcka, med ont i fötterna. Kommer garanterat bugga fler tisdagar eller lördagar!

Idag bada vi och sola och prata massa trams det var mysigt det med, ikväll ska vi äta kolbullar tror jag!?



Lite galet innan balen!



Mums





Malin sjunger en vacker sång!





To know how to dance is not a compulsary, just have fun and shake you as!

McAwesome

Fräscht.

Det behövs ett inlägg här. Så nu tänker jag skriva lite. Fast jag vet inte vad.

Det är pissväder ute, eller nää... Nu är det lite sol faktiskt. Kanske man skulle gå ut... fast jag vet inte vad jag skulle göra ute. Det är mer händelserikt på TVn och datorn. Jag tror jag har blivit en sann datanörd. Jag klarar mig inte utan den, helt sjukt. Jag förstår min bror nu... jag som alltid brukade klaga "Gå ut då, det är fint väder, sitt inte här och förmultna, ut och rör på dig, det finns en värld utanför datorns värld och blablablaa..." Jag har förutom mitt jobb, inte haft någon större kontakt med omvärlden på ett tag. Jag har inte klätt på mig, inte duschat, inte sminkat mig eller ätit frukost. Mitt hår är stripigt och står åt alla håll, jag luktar inte allt för gott heller... min mage kurrar lite lätt. Fast det brukar den göra. Igår åt jag bara ett litet mål mat. Jag ser alldeles glosögd ut och har mörka ringar under ögonen. Min hud är blek... solen har inte sett mig på ett tag. Jag har på mig en sovtröja som inte blivit tvättad på typ två veckor, byxorna likaså.

Jag kanske borde göra något åt det här? Äh, jag lyssnar lite på Hoffmaestro så länge. /Jennifer


Lite kul att de sjunger "Carpe Diem" som betyder fånga dagen... Ehum...

.

om man har ingenting
och satsar allt
då kan man bara vinna
va?

man kan ju inte förlora i alla fall.

You fall away from you past, but its following you.

En låt.
The Fray.
Behöver inte säga mer.
M&M är snäll, och pusslet är snart klart, men det fattas några bitar, det fattas.
http://www.youtube.com/watch?v=DNSuy9LrdI8

Watch me now, I'm goin down

Idag gjorde jag det inte fick göra, vilket betyder att jag är sjuk-i-huvudet dum. Jag blir så less på mig själv så det är inte klokt

//Dumjjäveln MAggio

fettokväll

Tjaoooo!
Jag har just kollat klart på Herr Potta - The Order of the Phoenix. Varken jag eller bror hade konstigt nog sett den. Inte för det gjorde så mycket. Den är ju superdryg. Ojoj. Men vi hade laddat upp med chips, dricka och godis så det gick bra ändå. fniss.
När vi handlade det såg jag en ... man. som vinkade till mig. fniss. fniss. han har ljusa ögonfransar. Aaaaaah! JAG ÄLSKAR LJUSA ÖGONFRANSAR. Fler har det. En som har det har jag just skrattat ganska mycket åt. Åh.

I kväll kanske jag ska börja läsa Twilight boken.

baaaaai!


/Josefin the master of fat.


Jag är sämst på rubriker...

Malin är hemma hos mig. Hon ser roligt ut idag. Jag börjar skratta så fort jag kollar på henne. Varför ska hon se så rolig ut? Hon har inte ens roliga strumpor på sig idag, konstigt nog.

Freddan

Två heta blondiner och lite shopping kan bota deppan lite grand!

Idag så åkte M&M och jag till hudik för att köpa skruvar till min skate, och lite annat. När vi klivit av bussen så sprang en man fram till oss och sa på dålig engelska " Have you sen the buss that you got off, i left my son on it, he was a sleep!!" Vi bara stirra på varndra och försökte förklara att bussen kommer alltid tillbaka till stationen och om han gick dit skulle han få sin unge förhoppningsvis. När vi gick där ifrån så stog mannen kvar och stirra, idiot, ofta man glömmer sin egen unge på bussen!!! Nu är vi hemma hos mig och bygger 1000 bitars pussel, och ser på lotta på liseberg, mysepys^-^



Maja och jag!



Svårt men phett roligt faktiskt!



Malin och jag!



Imorgon kanske vi ska på Nor och bugga, hejsvejs från scitzon emma!

Everybody knows that blonds have more fun, but if you have two blond twins, it get's freakin fantastic!


McAwesome

.

Halva lovet har snart gått har jag kommit på. Det är helt sjukt.
Jag har kommit hem från Jennifer nu i alla fall. Det var regnit och mysigt där.


Så här snygga är vi i alla fall. Fniss.

Fler bilder i min blogg.

You found me.

Att glömma är lätt, att glömma saker gör man varenda dag.

Men att fötränga är svårare och gör ondare mycket ondare, att förtränga gör att man blir galen och förvirrad.

Att glömma gör alla, att glömma saker gör att man kan minnas dem igen med ett leende.

När du förtränger något, är det hemskt att bli påmind om det, att se eller höra saker som gör att det du förträngt kommer fram. Som gör att du gråter.

Att glömma är lätt, och ibland så kanske det tar tid, men tillslut så sker det. Så glöm istället för att förtränga, det gör mindre ont då, och det blir ett minne som du kan kontrollera. Minnen har alla, dåliga och bra, men det finns där för en orsak.

McAwesome


Det jag lyssnar på är det jag känner, det jag ser är det som händer, och det händer nu.

Om ni inte gillar Coldplay klicka inte på denna länk. Annars så är det bara att lyssna...

http://www.youtube.com/watch?v=khOKpF0WG1c


McAwesome


Life is to weird to be normal.

Igår fick jag min skate, men inga skruvar så nu får jag vänta ännu längre innan jag får lära mig att åka, satte på grepan eller vad det nu heter och hjulen på truckarna, fredde trodde inte sina ögon när det visade sig vilken talang jag har för att fixa till min skate, haha! Sen drog jag och Maggi till hudik och såg Ice Age, phett mycket bättre en 2an! Vi satt även med havet en stund och chilla en timme innan filemn började, det var massa äckel sparvar där men jag skrämde bort dom, hata fåglar alltså urk. Har dessutom kommit på att Maggis mamma är jätte snygg ju, hehe börjar låta som fredde när han snackar om min farsa ju! Sitter i väntan på M&M som kommer från sthlm, ska vara med dom till veckan och kanske åka till hudik igen med dom för att leta skruvar, och kanske ett par gröna byxor...^^



Innan vi gick till fredden så åt maggi kyckling ice age style!



Massa saker och äcklig grepa på hela freddans stug-golv.



Han fick hjälpa mig en del för jag är rätt svag när det gäller att trycka in kullager tydligen...



Så här ser den ut! knäpper en till bild sen när den är klar, är jätte nervös inför första åket, har ont i magen så snabbt jag tänker på det...



I väntan på att maggi skulle komma till stationen såg jag två grabbar som skata, då mådde jag jag jätte illa när jag insåg att det var meningen att jag skulle åka på det viset....



Här sitter vi och chillar i hudik, visst ser det sommrigt och mysigt ut!

Sometimes you have to try new things, and it dosen't matter if it's peopel, hobbys or lifestyles , try and se what happens otherwise you will regret it the rest of you life.

McAwesome


Istid

Jag och Emma är väldigt tröttta av någon anledning... V i vet inte riktigt varför heller eftersom vi inte har gjort något speciellt idag. Vi var på bio i Hudiksvall alldeles nyss i alla fall . På Ice Age 3!! Den var riktigt bra, bättre än tvåan till och med! Woooah hihii.

Det är konstiga människor som åker buss på kvällen. Det satt ett par brevé oss som var kanske i 50-55 års åldern, och hånglade. Dom skulle tydligen beställa svarttaxi från Ljusdal till Delsbo i natt med. Och tanten skulle hora ut sig också lät det som... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det egentligen..

//Maggio

Att höra saker som man inte hade en aning om är ganska intressant faktiskt. Det finns så mycket ute i världen som man inte vet.

Jag orkar inte citera någon film eller låt här nu :)

Här sitter man trött efter ett hårt skatepass. Jag borde verkligen åka mer.

Har varit i Karlskrona mest hela veckan. Köpt kläder, träffat farfar och stått på händer.
Här kommer några bilder. Bilder är roligare än text.













Fisk till frukost är fruktansvärt festligt



Farfar




Nu kom Lovisa och Emma.


Hejdå/// Fredriko

FANTAstiskt

Sitter i väntan på mammas gäster, har städat mitt rum nu och till och med skurat golvet! Det är super clean och jag är super clean i min gröna favo klänning! Lyssnar på ni vet vad och fick prova maitaj av morsan, vet inte hur det stavas men gott var det inte direkt, jag är hemskt klen när det gäller groggar och drinkar, är en tjej som groggar på cider så att det knappt blir några procent alls, helst äppelvin med sprite mmmmmmm....funderar på om jag ska rita av en gigantisk öppen mun på min dörr vore rätt coolt, folk skulle inte våga gå in, tål att tänkas på, mean while ska jag lyssna på ni vet vad, och vara ledsen över vädret, och lite annat. Men imorgon kansek jag blir gladare, kanske ska ta en sväng till hudik och köpa serie tidningar, längesedan jag invistera i det!


Drinks can look very fab and sophisticated, but Fanta is so mutch cooler, just look at the signe!


McAwesome


Two girls one cup



Jag och Josefin underhåller oss minsann :))) Kolla, lätt värd att seee!
Jennifer

kcih, kcih

Jag har hi-cka som inte vill gå över!

Äsch... Ikväll är det släktträff med massor av människor/släktingar som jag aldrig träffat förut, och som jag antagligen aldrig kommer att träffa igen ändå. Hiur kan det vara kul egentligen?? Jag förstår inte riktigt det där... alls. Rädda mig!!

/MAggio

Ahh... nu börjar kanske hickan lugna ned sig känns det som Wiieo! :D

Awesome personifierad

Vad tusan är det här för något? Min lillasyster visade det för mig alldeles nyss... Det är ju helt sjukt bara! Fast jag tycker om han blick på slutet, vid 0:18 någonstans. Han ser så awesome ut så det är inte santxO

MAggio

Men.Men.Män.Människa.

Precis när man tror att man mår bättre händer det något, så är man tillbaka på ruta ett, måste sluta lyssna på känslo musik!

McAwsome


Mina kusiner är heta, men jag ska bli het jag också nån dag!

Igår var jag på min yngsta cuzez födelsedags fest för släktingar, hur mycket kakor som helst och massor av skratt och tjut! Gud när släkten samlas skulle man igentligen ha en bandspelare, och jämt ska dom baka två tårtor även fast dom knappt blir uppätna, jämt ska dom ha stora kak fat så att jag får magknip, och jämt ska dom ha alldeles för mycket mat. Men det är mysigt och jag har vant mig, har ju ändå haft middagar med som i fjorton år =). Vi möblerar om hemma, sarahs rum och vårat vardags rum, vet inte om det blev något bättre, måste städa mitt rum imöra i alla fall, för på fredag har mamma fördelsedags bjudning, med phett mycket mat och tre sorters drinkar eller var det fyra? Jag vet att hon lova mig en i alla fall! Jag ska vara servitör tydligen, jätte roligt..Men vad gör det, för på fredag är det sista dagen jag jobbar på äldre vården sen får jag sommarlov och massa timmar med sömn! Mmmm sova...men kommer sakna gammlingarna, dom är så söta!!





Min numera 16 åriga cuze, är phett mycket snyggare en på denna bild kan jag lova!



Av moster, mormor och mamma fick hon världens misnta Ipod, titta hur mini den är! Lika litet som en vanligt castell sudd typ! Det får dessutom plats 4 gig i den, fatta!



Någon som vill ha min 21 åriga  kusin? Han är ganska het tycker jag i all fall


When you have a party with your relatives, remember to look hoter then your cousines, if you fail, tell the bitch that she looks mutch bigger since the last time you sa her.




Nu ska jag lyssna på coldplay igen, kan inte sluta, dom förstår mig på något vis, och har alltid de rätta texterna....

McAwesome

BÄBIS

Mim mage börjar bli tjock och jag har drömt två nätter i rad att jag antingen har ett barn eller ska få/får ett barn. Läskigt.
Fast jag vill ha en beeeeebis. Men inte än dock. Jeje.
I dag ska jag försöka att städa huset så mami blir glad.

>.<

JAg har ätit för mycket godis nu

Bilddagboken har gått åt helvete för långt.

Vad fan har hänt med Bilddagboken på sista tiden?
En massa småungar som ränner omkring och vill att man ska bevaka/bli vän med. Lägger ut nästintill porrbilder på sig själv och skriver som rubrik: Snygg eller ful? Det värsta av allt är att de där faktiskt, barnen, inte är äldre än tolv, tretton år. Vissa är till och med född 98. Fatta det, 1998! Det är så sjukt så det är inte sant. Jag tycker personligen att Bilddagboken ska ha åldersgräns på femton år. Samt att det borde återupptas lite av det gamla, lite mer omoderna stuket. Där "fokus" och allt det där andra inte fanns. Men icket, det går bara utför med dagens ungdomar. Det var bättre förr. USCH! Haha, nä men, you get it.

JENNIFER

cskgh

HAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!


Jag har mitt eget party här hemma. olåsta skåp och partahymusik!




dskg klxcjlöhfnk 'jöhcgujgfv

cskgh

HAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!


Jag har mitt eget party här hemma. olåsta skåp och partahymusik!




dskg klxcjlöhfnk 'jöhcgujgfv

Det är ord som är bra


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag egentligen, eftersom jag inte gjort speciellt mycket. Hela dagen så har jag spelat Harry Potter spelen. Det är de tre första Potter spelen som jag har spelat; De vises sten, Hemligheternas Kammare och Fången från Azkaban. Jag är en sån nerd. Men äh, jag håller på att värma upp inför ett film maraton nu snart då jag ska titta på alla Potter filmerna hittills, eftersom halvblodsprinsen (sjätte filmen) ska komma den 15 Juli. Det är bara nio dagar kvar! Dreggeldrelg...

Min bror Jonatan tog sitt körkort idag, äntligen! Mamma köpte en Schwarzwaldtårta på Finess för att fira det. Den var attans god, men egetnligen inte eftersom det var alldeles för mycket grädde i den. åh, nu spelar dom Hakuna Matata på radion :D Fast den engelska versionen... den har jag aldrig hört förut. Hmm... Den var inge bra :/

Nej nu! Bara för att jag skrev så mycket i det här inlägget (ingen klår Emma dock;)) så har jag missat mer än en halvtimme av Dexter. Attans

//Lovisa (hjärta Harry P.)

kakor och skäggstubbssmittbärare

Tja. Jag äter kakor.
Jag är sjuk. Någon smittade mig på p&l. Säkert han med skäggstubb som gav mig utslag på hakan.  (skäggstubben alltså)
Han var med all säkerhet en ond man.
Men det spelar ingen roll. Om jag är sjuk alltså. Jag kan softa i soffan och kika på MVT och E! hela dagarna och det är ju inte så illa, medans ni andra ränner på jobbet och sådär. Till helgen ska jag till Sveg. YAY! Innan dess skall jag bara försöka att bli frisk.
Jag mår ganska bra. Förutom när jag får panikattacker. Det händer mest på kvällen.
Jag tycker att det är svårare att blogga här än i min egen blogg. Konstigt.

hejdå!

/kakmonstret

Hur kan man skriva så vackert? Hur kan man spela så underbart? Hur kan man sjunga så meningfult? (Jag vet jag är blödig :P)

Lyssna och njut.

http://www.youtube.com/watch?v=i6upHmbVIF0&feature=related


Kom på att jag måste tillägga att jag klipper av mig håret om tre veckor, har ingen som kan stoppa mig något längre kom jag på igår, och om man inte provar får man aldrig veta liksom! Nej det ska av om det blir fult, tja vem bryr sig!!!

//McAwsome

I´m alive!!

Hejhopp gummianka.
Idag slutade jag två, så nu är jag ledig resten av dagen!!!! OCH imorgon, fett glad!! :DDD

Plus att José kommer till mig i helgen! Fniss!
Jag har förutom jobbat, pratat i telefon ungefär hela tiden sen jag kom hem.
Mirja, Emil, Josefin och Emil igen... Emil fick mig att skratta som en gnu, eller det var väl jag själv som fick mig att skratta. Skratta över en hemskt morbid sak, så som bara jag kan skratta. Hmm... Jag känner mig ibland som en sån där telefonmissbrukare. Fast å andra sidan har jag ju inte använt telefonen särskillt mycket sen det vart sommarlov. Trots att det borde vara då man använder den mest...

Jag såg förresten en liten flicka som hade ett par rosa byxor med ett tryck på stjärten där det stod "PINKY". Min mening är att det lika gärna hade kunnat stått "KINKY". Fast vad vet jag, kanske om några år, i ett par lite större byxor samt string som sticker upp ovanför kanten. Who knowes?

Häjjdåh!
/Jennifer

Piss-gult är ett absolut.

Idag vakna jag och kände mig helt gagig och weird i skallen. Jag råka först ta disken in till badrummet sedan borsta tänderna två gånger, jag tog på mig tröjan ut och in, och jag drog på mig olika färger på strumporna! Japp en alldeles underbar morgon för mig. På jobbet var allt som vanligt ,förutom att jag fått färg så jag kunde ha lite terapi måleri med the old peopel, tyvärr så vägra hela bunten och jag blev ensam med färgerna och pennorna, jaja imorgon kanske. Mina kakor har dom ätit upp nästan, inte undra på eftersom dom hinkar i sig minst sex koppar kaffe per dag!! Det är till och med en gubbe som snattar sockerbitar, HELA tiden, tur att han har löständer säger jag bara. Ska ha tjejkväll ikväll med elina, carro och jessika kanske, ska bli förjävligt skönt, behöver en sådan. Ska även träffa Annika den här veckan och ta igen minnen och lite vännskap kanske, ska bli phett kul! På jobbet kolla vi dessutom på Så som i Himmlen och om jag inte hadde naglat fast mig i soffan hade jag nog börjat stor bölat..shait vad vacker den filmen är alltså...Imorgon ska jga förka bryta med medelmeskap med Åhlens, att jag alltid ska trassla in mig i sånt här skit! Ush, ofta jag vill betal hundra spänn i månaden efter ett år! Just ja! Glömmde tilläga att min syrra är officielt nu en idiot på två spindelben, som har stil ibland, men som också kan se ut som "Hej kom och hjälp mig!" och en bland ras mellan en giraff och en After Dark.

Nu ska jag lyssna på coldplay i två timmar och låta hjärnan slockna lite, undrar hur man kan göra såna underbara texter som bara går rakt in i hjäratat liksom, oh gud vad blödig jag låter, måste sluta här.





If somebody tells you that your shirt is insideout. Stare at her from topp to toe with a evil smile, and simply reply that it's the hotest fashion from Paris, and that she just got a bot from the fashion police.

//McAwesome

Prickig.

Det behövs nog ett inlägg. Jag har nyss legat på spikmatta och spelat tetris. Så nu är jag prickig och röd på min mage(som snartsnartsnart har rutor av allt hostande, mycket bra träning) och rygg. Men det känns skönt, det ska ju vara bra för allt möjligt med spikmatta. Jag tror jag sovit igen alla missade timmar nu, jag sov elva timmar inatt plus att jag sov tre-fyra timmar igår efter jobbet. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har någon form av bloggspärr. Jag känner mig sämst på att blogga. Därav få inlägg från min sida.

Malin

Kära underbara läsare!

Måste bara påpeka att vi är ju som sagt sex skrivare på denna blogg och om någon av oss kommenterat era bloggar och ni vill svara så är det bra om ni skriver tex "svar till Emma:" eller "Svar till Josefin:" eller våra smeknamn som vi har, annars kan det uppstå lite förvirring! Jag kan nämna att den mörka som heter emma är McAwesome eller ibland Mcizen som i sin tur är jag! Killen är såklart fredden, fredriko eller fredrik, blondinen är jeffry eller jennifer, den andra med lockigt hår är josefin eller jose, korthårig och rödhårig är malin eller malinski, och slutligen den med slingat rakt hår och lugg är lovisa, maggio eller maggi. Hoppas ni förstod någor av det där annars får ni säga till! Lite komplicerat med så många som skriver i samma blogg, men det är ju endå väldigt roligt tycker vi! Hoppas att ni också gör det!

Emma/McAwsome/Mcizen

Lite USA bilder kan ju alltid lätta upp den gråa vardagen och tillvaron...



Ett sånt där jätte träds rot är det vi står framför, man fattar inte riktigt hur stora dom där amrikasnka träden är förens man sätt dom live.




Vi är påväg till en natonal park som heter Yosemeti, kommer inte riktigt ihåg hur det stavades....



Fattar inte hur jag kan vara höjdrädd nu och inte då.



Berget som är liksom kapat på hälften heter The half dome, och många människor har rammalt av det och dött när det bergsbestigit det...men visst är dalen vacker?



Kan ladda upp fler bilder sen, någon annan grå dag...

The nature dosen't need any makeup to looke beautiful, it get's more fabulous every day, and is stunning in it's own werid way.

Emma

Bajamaja i bilen och besvikelse på tetris

klent med inlägg här. illa!

i dag har jag kört lite bil. men jag gjorde något fel så det luktade bajamaja i hela bilen. mami och jag tyckte det var bäst att åka hem så papi fick kolla på den. det var nog inget fel med den så vi ska kanske köra mer sen. jag är ganska duktig på att göra minsann! Dock pinsamt att jag knappt kört någon gång och malin redan har körkort. men en del är segare än andra gällande allt möjligt.
när jag kom hem spelade jag tetris. jag spelar tetris hela dagarna känns det som. haha. men det är hemskt underhållande. hur som helst. kan man klara ut tetris? för jag spelade och spelade. kom till level 9 (som är sista leveln). spelade. spelade. det gick jättebra. bättre än någonsin. jag spelade på level 9 i kanske 5 minuter. men aldrig kom det upp fyrverkerier och "grattis! du vann" som på patiensen kungen eller om det till och med är harpan. Besvikelse.



bilder sen i går


emma och jag chillade runt på den stora staden. vi köpte kläder och en väska. fika och mat.
Här sitter hon utan för en second hand affär som hade stängt. dumt. vi ville ha plångböcker.

jamjam. malin hittade ett strips som såg ut som ett U. det  tyckte emma var kul.

när malin inte hittade strips som såg ut som U:n åt hon mest på sin gigantiska hamburgare jag beställt åt henne. hon åt nästan upp hela!

fniss. synd att linsen på min mobilkamera alltid är så skitig.

Matias kom också. vi satt och väntade i en halv evighet på Maggio.

När maggio äntligen kom åkte vi iväg och badade under bron. Malin och Matias var dock de enda som badade.
Emma strejkade, Lovisa tyckte det var kallt och jag är sjuk..

Efter det åkte vi runt i matias bil och partajade till kass musik.

Det kliar på mina ben

Det här är en Ab-BORR-e.

Igår lekte med fispruttarna, nämligen Emma, Josefin, Malin och Matias. Fast eftersom Malin skulle upp tidigt för att jobba och för att jag var så seg att ta mig dit så hann vi inte hitta på så mycket. Typiskt det. Jag måste börja på något slags behandlningscenter för människor som har svårt att hålla tiden. Jag är för jävlliiig. För er som kanske inte vet det så är det ett problem som jag har haft sedan 6:an någon gång, att komma i tid. Usch. Och jag ska börja jobba nu snart också, den 13 juli, och då måste jag skärpa mig! Hmm... Men iallafall... Vi åkte med Matias och badade under bron en stund. Fast Emma satt kvar i bilen hela tiden och jag tvingades tyvärr strejka eftersom jag ville bada i Borr. Av någon anledning, så är just Borr den bästa badplatsen i hela världen!!! Wohoho! Borr is da shiattttt

//Lovisa, aka Maggio

god damn

Mamamamaa
ppopopoppoookerfejs.
mamamamaaa.


haahahahahhah kaos idag, jag fattade ingenting sen vart dom sur och nu är jag det med, ojejoj. sen börjar jag höra dåligt. (SMITTAD?!) vet int jag hällär. Kanske. nä, antagligrn inte... swosch, en elefant smyger förbi, myran bli mooosaaad!! oh noooo, crap! jaag ska åka karoudlrllell (kan inte stava, okeej!) på tivoli... fast jag vet inte med vem än. kanske simon kanske mirja kanske själv kanske med någon random människa kanske med någon annan jag känner kanske någon jag hittar på gatan. Aaah... så kanske det får bli. mmh, sen ska jag för sjutton ut ikväll, efter jag slutat klockan elva. om jag orkar
jo jag orkar, visst gör jag det? jaaa! som fan att jag gör hejdå
jenifre

I wanna be the king of Spain

Det gick inte så bra att sova hos Malin. Gick och la mig klockan tre ungefär och sov jätte dåligt till klockan halv 8. Känns som jag bara sovit typ två timmar.

Jag ska inte klaga. Jag är faktiskt fantastiskt glad.

Imorgon åker jag till Karlskrona. Hoppas det blir en lite lugnare vistelse än förra gången. Det var lite jobbigt att skeppas omkring och träffa massa folk man inte kände där borta. Fast dom var ju ganska trevliga också.

Nu ska nog jag nog vila några minuter.


Fredriko

Really?! From where I stand the sun is shining all over the place

Wow, här sitter man ensam i Malins hus. Det var faktiskt inte så läskigt som jag trodde det skulle bli. Kanske värre när jag ska sova. Undrar vad Malin gör?!

Malins katt gör mig orolig. Den är långhårig och full av allergi redo att plåga mig. Fast nu smet den iväg.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Igår klippte jag mig, det hade jag glömt berätta. Hoppas ni tycker om mitt nya hår. Malin tyckte om det i alla fall, hoppas jag.

Det var min syster som klippte mig. Hon är inte så bra på att klippa


Nu ska jag snoka omkring och borsta tänderna.


God natt och hejdå/// Fredriko

Sommarens mål nummer två.

är snart avklarat, om sex timmar.
För här sitter jag hos Fredrik och Fredrik sitter hos mig. Jag borde sova i min nu stora och sköna säng. Jag är bara tvungen att se vad Fredrik bloggar om. Hur han har det hos mig.

buss

jag är duktig.
jag hade kollat fel i tidtabellen. jag gick ned till stationen, men nej, ingen buss. den var inställd över sommaren.
det går en till om 20 min.
helst vill jag mest bara stanna hemma. jag saknar er alla. men fan.

shit. detta har förvandlats till en emoblogg.
inte så fabulous.

Hahaha, var bara tvungen!


Inte bajs

*Försöker att inte skriva saker om bajs*

Hej.
Idag har jag jobbat från 07.00 till 14.00. Nu har jag rast. till 19.00, då jag slutar 23.00.
Imorgon börjar jag klockan 08.00... Slutar någon gång på dagen, och jobbar sedan till elva igen.


Inte för att jag tror att ni bryr er särskillt mycket om det, men jag skriver det mest för min egen skull så jag inte ska tappa bort mig i tiderna. Som imorse. Jag vaknade av att mamma sa -du har försovit dig. Pernilla ringde nyss och undrade var du var. Jag -VA?! serri? har jag?!! jävla faan! Woho, första riktiga jobbdagen och jag försover mig. GREAT. Börjar bra, börjar bra. Dessutom missar jag hela Björnfesten :((( mycket ledsen över det. Lika nästa helg, då kan jag inte följa med till morfar i hudik.

Faaaan vad jag klagar över jobbet...
Nu ska jag sluta skriva om det.

Över till något annat... *Funderar över andra saker att skriva* *Kommer inte på något, går ifrån datorn och lägger mig och sover*

Emma var med i tidningen

Åh, så himla söt bild också!


Hej.

Hej, jag lever.
Kul va?
NOT


Jag jobbade längre idag än vad jag skulle, det vart totalt elva eller tio timmar. GREAT! Imorgon tog jag på mig extrajobb... GREAT!
Fast när jag tänker i pengaväg vad jag tjänar, så är det en rejäl hacka. Fast man undrar egentligen vad som är bäst att prioritera? Pengar, eller välbefinnande? Jag vet precis vad jag vill.

Hoppas ni andra njuter och har det bra, peace.

Jennifer

.

Yo. Wzup?

Jag svettades ihjäl i dag också. Nästan. Åkte och badade med bror i kväll. Det var asvarmt i vattnet. Så Fabulous!
Jag snurrade runt för mycket. Dök och sådär. Så nu är jag alldeles kokobello i huvet.
Men jag har chips i alla fall. Mami hade tappat bort ett brödfat. Det var hennes favorit och hon hade letat i flera dagar. Jag frågade om jag fick en tjuga om jag hittade. Okej sa hon. Jag letade på ungefär två ställen, sen hittade jag det under en filt i vår soff/säng i "lilla vardagsrummet". Mami köpte chips åt mig för pengarna. mmmh. 

Vilka leker i morgon?

Jag kom på att vi måste ha med den här bilderna jue!!

Typ i våras bestämde vi tjejer (fredden var inte i vårat crew då) att vi skulle ha en grabbkväll, en kväll där vi åt hämtmat, drack öl, rapade, pruttade, och spela tv-spel. Vi kom också fram till att vi ville klä ut oss, till 80-talet! Vi hette även kill namn (kommer inte ihåg dom) och egna karkatärer som vi spelade, malinski var sportig, maggi var cool, josefin var rockare, jennifer var en dryg snusare, och jag var en nörd som var utanför! Här är några najsiga bilder! Glömmde säga också att vi målade mustach med kajal!!





Vi går in och beställer pizza, och handlar lite grejer på ica. Vi får MÅNGA blickar, både konstiga och glada! Mest glada!





Vi skulle ha en jätte tjejig kväll också, men det har inte blivit av! Men om vi har det ska Fredden självklart vara med, om han vågar det vill säga...hehe!

Its totally cool to dress up as a guy, you can pi everywere and burp with pride!

Emma

!

Jag vill säga som det är, jag vill säga det högt så alla hör, kan inte, får inte, ska inte, borde inte. Någon kan bli sårad, någon kan bli arg, någon kommer inte förstå, någon kommer att gå.


Jag vill säga som det är, men det kommer aldrig hända, eller kanske det händer, men inte nu, inte imorgon och inte nästa vecka. Kanske om en månad, eller till och med mer, det får helt enkelt vänta, tills jag tänkt klart. Men det kommer jag aldrig göra, jag vill bara att någon förstår, förstå hur det är, men det kommer dom inte göra, det kommer dom aldrig göra.


Jag vill säga som det är, jag vill få det ut, och jag vill att det blir bra. Men jag får helt enkelt hålla igen, det ska nog gå bra, det måste gå bra.


Gud vad jag låter deprimerad, det är nog mer åt det sorgsna hållet, mer åt det där hållet som är mitt emellan. Men jag är även glad, jätte glad! för jag har fått svar! men det kom inte så bra, inte på ett bra tillfälle överhuvudtaget. Men tänk om det inte kommit alls, vad hade jag gjort då? Det vet jag inte, och tiden går inte att spola tillbaka, jag får vara stark. Jag är stark, eller? Svaret är det ända som jag kan hålla mig fast vid, och jag tänker inte släppa taget, även om det fel. Eller det är ju rätt men det kommer igen annan tycka, bara jag, och den som get mig svaret. Svaret jag ville så gärna ha.


Nu vill jag inte ha jobbiga frågor, för jag kommer inte svara, nu vill jag inte ha medlidande från dom som inte fattar vad det gäller, och jag tänker inte heller berätta vad det gäller. Jag vill inte ha några kommentarer alls, inte en endaste en. Om ni gör det blir det bara värre, jag behövde skriva av mig lite bara, det var allt, jag behövde få det i bokstäver det var allt. Ville vara lite poetiks eller vad man nu ska kalla det, leka skribent och författare.


Kommer ni ihåg ettan eller? Vi är phett söta och småttiga!

(Dubbel klicka på bilderna om ni vill ha dom större)



Malin ser typ ANORLUNDA ut!



Jennifer är så pyttig..^^



Jag kunde inte hitta en bild med hela josefins ansikt med, hon gömmde sig bakom saker hela tiden, kortlekar, matbrickor, händer osv och tänk idag fotar hon sig själv och lägger på bloggen typ varenda dag! Skillnad kanske!



Linus med snagg typ!



Ante som splear på gitarr, inte jätte skillnad där faktiskt.



Om man tittar riktigt noga kan man se en liten fredde också, med snagg, grårandig hood, lutandes mot skåpen, och som ler lika mystikst som vanligt!



Zimer



Sofie very blond!



Men titta en halv josefin!



Malinski igen med Ante, Sarah och Zimer i bakgrunden! Malin har mycket hår, det blir säkert sådär igen om du spara ut, så SÖTT!

Tyvär så gick inte Maggi i våran klass då, och jag har inga bilder på mig själv!




There is a time for happyness, there is a time for sadness, there is a time for love, ther is a time for forgivness, bur there is absolutly no time for wering the same underwear you had in 5th grade, honestly if you do, get rid of it, NOW!

Emma

Nu igen

 

Jag tänker på Tommy Nilsson rätt ofta, och jag vet inte varför jag gör det. Eh... förra veckan så drömde jag om honom till och med. Det var efter att jag hade sett honom på Rosehills. Jag känner mig lite halväcklig sådär, eftersom jag egentligen inte tycker om honom då han är ful som en sönderbränd simpa. Idag frågade jag pappa vart han bodde med, men jag fick inget svar. Tur det annars hade jag kanske blivit en stalker, igen.

Nu när jag lättat på hjärtat ska jag iväg och kanske fiska. Hej då

Maggio 

 


.

Ibland blir jag såhär : IIIIIIIIHK!!! Och vill bara slå söder mina ben med händerna, som en bongotrumma. Ungefär som jag var en vecka innan p&l. (med all rätt) Anledningen just nu är kärlek. Åh. Ack denna fina sak.
Men inte för min egen skull. Nej. För andras skull.
Någon gång kanske jag kan få uppleva det. Med någon som bor här rentav. Det känns som en möjlighet.  (edit: OMÖJLIGHET. tänk vad ett o kan göra mycket. )
Jag vet inte ens om jag vill.


Just nu tänker jag bara: Töntar. Tönt. TÖNT. Jävla töntar. Sluta.
Så tänker jag när det gäller andra.
Jennifer frågade, för precis en vecka sen. Om en timme. "Är du avundsjuk?" Med ett litet leende. "Nej" svarade jag.

Jag ljög.

The best things in life are free

Jag funderar på en sak, men jag vet inte om jag vågar.

*funderar vidare*


Fredrik

Hehe kunde inte låta bli, han är så söt!

Titta och sjung med vettja!

http://www.youtube.com/watch?v=Ye8mB6VsUHw&feature=fvst





Sen hitta jag denna söta väska på den här hemsidan!



http://images.google.com/imgres?imgurl=http://media.80stees.com/images/products/Sesame_Street_Cookie_Monster_Reversable-Hoodie.jpg&imgrefurl=http://www.80stees.com/products/Reversible-Cookie-Monster-Sesame-Street-Jacket.asp&usg=__4i0qn9JS86y27QLHiWWE4uaiYag=&h=500&w=312&sz=45&hl=sv&start=10&um=1&tbnid=VKk02RVjO-hP-M:&tbnh=130&tbnw=81&prev=/images%3Fq%3Dcookie%2Bmonster%26hl%3Dsv%26rls%3Dcom.microsoft:sv:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGLJ%26sa%3DN%26um%3D1

Emma


C is for cookie and cookie starts with C

Jag jobba idag och blev intervjuad av ljusadals posten, får kanske se en fin bild av mig i tidningen. Kom hem och drak saft med mamma, mormor och en rolig tant som rökte äckliga cigaretter, och skratta hela tiden. Mattias och josefin ville leka i badet på nore, tog bussen och hängde på, det var hot i vattnet och på starnden när solen var framme. Vi är rätt hota vi med! Kom på att killar har det nice, dom kan bara slänga fram den och pissa över allt, fett avundsjuk. Jag gav freddan ett förslga en gång att han skulle borra ett hål i stugväggen, så slapp han springa på toan! Men jag vet inte om han nappa..Jag köpte kakor sen och har jätte ont i magen, åt upp hela paketet nästan...men det var gott så länge det varade! Nu ska jag blogga hela resten av klällen och lyssna på en låt som heter "sister winter" och batman introt från 90 talet, se you bitches!


To feel fab you have to be fab, to feel awesome you have to be awesome, to feel sweet you have to eat sweets!


   




McAwesome

Jag är för seg för att skriva en rubrik... Oj, nu blev det en ändå

Mmm... Idag har det vart en skön dag. Sola, lyssna på musik och läsa Fantomen på samma gång är ganska awesome. Fast lite svårt att läsa samtiditgt som man vill sjunga med i låtarna var det... Hmm! Jag ringde sommarjobbsgubben idag med, för att få lite information om det. Det var jobbigt att jag först pratade med en gubbe som inte alls förstod vad jag pratade om förrän jag sa min handledares namsn. Det verkar som att jag ska ha speciella kläder på mig medan jag jobbar... Äh, jag som trodde jag kunde sola! Men va fan dom kan ju inte tvinga mig att ha dom. Eller?

För övrigt så smäller jag av eftersom det är för varmt för att existera nu igen. Jag vill bada men, ingen annan vill det. Eller bada gör jag ju redan, men i mitt eget svett! AAh!!! Ingenf har tid eller så är det för lata för att ta sig dit. Det är inte najs! Jag är öppen för ALLT

Maghgio

RSS 2.0